- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yok ben kaş alıp botoks yaptırsinlar dmiyorum yani ihtiyacı varsa yaptırsın tabi deDemekki ben kendim kas bıyık almadığım icin okadar detaycı değilim. Ama botoxlu ince kaşlı erkeğin neyi cekici allah aslına . Bize Kadir inanır gibi kara kaşlı kara gözlü erkeler cazip gelir
Bunun adı biraz şımarıklık oluyor yalnız 600 küsür profil inceledim kimseyi beğenemedim ne demek?Merhaba KK'ya gonul vermis dert emekcisi kardeslerim,
Cok tanimlayamadigim bir sey var su aralar, size de oluyor mu bilmiyorum.
Ben yakinda 33 yasina girecek, calisan, yalniz yasayan bir kadinim. 5-6 senedir ciddi bir iliskim olmadi diyebilirim, en son sevgilimden 2016da ayrildim. Arada birkac kisa sureli iliski denemem oldu ama yurumedi cok garip insanlarla karsilastim, hoslandigim bir iki insan oldu, onlar da benden hoslanmadilar. Belki bazilarinin eski konularimdan hatirlayacagi uzere ask mesk konularinda cok basarili bir insan sayilmam.
Karantinada canima tak etti artik bu yalnizlik. Ask, mesk, flort, heyecan... bunlari cok ozledim. Isyerinde surekli bir seyler ogreniyorum, tamam cok guzel, hobiler, yeni podcastler, arkadaslarla konusmak, gitar kursu... hepsi cok guzel ama o romantik heyecan ihtiyacinin yeri dolmuyor. Neyse ben de dedim ki: su bulusma uygulamalarina bir sans vereyim bakalim belki bir sey cikar. Ismimi farkli girerek, T... ile baslayan ve sadece fotograf uzerine kurulmus uygulamayi degil de, O... ile baslayan ve profilinde uzun uzun kendini anlattigin, sorulara cevaplar verdigin, daha ziyade karakter uyusmasi uzerine kurulmus obur uygulamayi indirdim.
Butun gece uyumadan en az 600-700 profili inceledim. Cok yakisikli uyeler de vardi, ilgi alanlarindan cok renkli bir hayati oldugu belli olan uyeler de vardi, is guc sahibi oldugu belli insanlar da vardi, verdigi cevaplardan cok komik ve zeki buldugum uyeler de vardi... Ama hicbirini saga kaydiramadim cunku hepsine karsi hissim hafif garip bir begenmezlik, sogukluk, igrenme hissi... Hepsinin gozume takilan ve beni buz gibi sogutan bir "kusuru" vardi. Kendimi zorlayarak saga kaydirip konustugum bir ya da iki tanesine de sonradan ayni hisleri duydum. Kusur derken hani burnu yamuk, gomlegi demode... gibi seyler degil. Cok daha soyut bir sey.
Simdi diyeceksiniz ki sen dunya guzeli misin, hayir, aksine oldukca siradan biriyim, giyim tarzim kotudur, fazla kilolarim vardir. Veya mesela acaba sen cok mu yakisikli, cok mu zengin tipleri begeniyorsun da onlar seni begenmiyor? Gozun yukseklerde mi? Hayir o da degil, aksine. Cok yakisikli veya cok zengin oldugu belli olanlari 1 dakika bile dusunmeden eledim mesela, o tiksinme hissi onlarla karsilasinca daha da artti diyebililirim. Yani mesela uygulamada karsima kanli canli Kivanc Tatlitug ciksa "ben bundan elektrik alamadim hic anlasacak gibi durmuyoruz" der onu da sola kaydiririm. Olay yakisiklilik degil. Veya zenginlik de degil, Elon Musk ciksa onu da sola kaydiririm. Begenmeme hissimin objektif bir temeli yok yani. Bilmiyorum anlatabildim mi, sanki bu dunya uzerinde hayallerimin erkegi olabilecek bir insan yok gibi hissediyorum. Veya iki kelam etmek isteyebilecegim, veya kalbimi acmak istedigim.
Butun gece Turkiye sinirlari icerisinde O... uygulamasina kaydolmus butun erkekleri uzun uzun inceledikten sonra hicbirinin bana layik olmadigina kanaat getirerek hesabimi sildim. Uygulama hesabi silerken benden bir aciklama istedi. Aciklama kismina "hayallerimin erkegi burada degil..." yazdim.
Kendimi cok yalniz hissediyorum neden bu kadar sanssizim? Yoksa iliskiye bakisim mi sorunlu? Veya yanlis yerlerde mi ariyorum?
Simdiden hepinize cok mersi dostlar.
ayyy ben de pazartesi ilk botoksuma gidicem. çok mu fazla uygulandı cinliler gibi oldunuz acabaBotox 5-6 ay araya yapılıyor . Denemiştim bir kaç sene önce resmen kaslarım Çinliler gibi olmustu
benim sağ tarafım ömür boyu botokslu hayatta kırışmaz o masraftan kurtuldum.sol kaşa ve alna yaptırdım mı cillop gibi olurummmBotox 5-6 ay araya yapılıyor . Denemiştim bir kaç sene önce resmen kaslarım Çinliler gibi olmustu
Sen yerine gitmemissinBotox 5-6 ay araya yapılıyor . Denemiştim bir kaç sene önce resmen kaslarım Çinliler gibi olmustu
Genelde bakımlı erkek o dediğim şeyleri yapıyor . Kas almayan bakımlı erkek yok nerdeyse . Zaten ortak olduğumuz erkek tarifi aynı sayılır . Temiz ve giyimine kuşamına dikkat etmesi konusunda . Ama bişey diyim mi ... sürekli ayna arayan erkekten uzak dur . Öylesi ne sadık nede güvenilir olur . Sen gene gel ablanı dinle Kadir inanır gibi birine sempati duyYok ben kaş alıp botoks yaptırsinlar dmiyorum yani ihtiyacı varsa yaptırsın tabi deBenim dediğim baktığımda fresh bir görüntüsü temiz bakımlı görüntüsü alabilmek ne adamlar var az sonra katalog çekimi varmış gibi geziyor
Orası öyle zaten bizim bu neslin kas merakı Tarkan yüzündenGenelde bakımlı erkek o dediğim şeyleri yapıyor . Kas almayan bakımlı erkek yok nerdeyse . Zaten ortak olduğumuz erkek tarifi aynı sayılır . Temiz ve giyimine kuşamına dikkat etmesi konusunda . Ama bişey diyim mi ... sürekli ayna arayan erkekten uzak dur . Öylesi ne sadık nede güvenilir olur . Sen gene gel ablanı dinle Kadir inanır gibi birine sempati duy
Arkadaş yeni yeni başlamıştı bu uygulamalara . Zaten bende demişti bir nevi. Sanırım fazla uyguladıayyy ben de pazartesi ilk botoksuma gidicem. çok mu fazla uygulandı cinliler gibi oldunuz acaba
Anlattığımız platformlar daha cok gönül ilişkisi değil de farklı bir mecra bildiğim kadarıylaMerhaba KK'ya gonul vermis dert emekcisi kardeslerim,
Cok tanimlayamadigim bir sey var su aralar, size de oluyor mu bilmiyorum.
Ben yakinda 33 yasina girecek, calisan, yalniz yasayan bir kadinim. 5-6 senedir ciddi bir iliskim olmadi diyebilirim, en son sevgilimden 2016da ayrildim. Arada birkac kisa sureli iliski denemem oldu ama yurumedi cok garip insanlarla karsilastim, hoslandigim bir iki insan oldu, onlar da benden hoslanmadilar. Belki bazilarinin eski konularimdan hatirlayacagi uzere ask mesk konularinda cok basarili bir insan sayilmam.
Karantinada canima tak etti artik bu yalnizlik. Ask, mesk, flort, heyecan... bunlari cok ozledim. Isyerinde surekli bir seyler ogreniyorum, tamam cok guzel, hobiler, yeni podcastler, arkadaslarla konusmak, gitar kursu... hepsi cok guzel ama o romantik heyecan ihtiyacinin yeri dolmuyor. Neyse ben de dedim ki: su bulusma uygulamalarina bir sans vereyim bakalim belki bir sey cikar. Ismimi farkli girerek, T... ile baslayan ve sadece fotograf uzerine kurulmus uygulamayi degil de, O... ile baslayan ve profilinde uzun uzun kendini anlattigin, sorulara cevaplar verdigin, daha ziyade karakter uyusmasi uzerine kurulmus obur uygulamayi indirdim.
Butun gece uyumadan en az 600-700 profili inceledim. Cok yakisikli uyeler de vardi, ilgi alanlarindan cok renkli bir hayati oldugu belli olan uyeler de vardi, is guc sahibi oldugu belli insanlar da vardi, verdigi cevaplardan cok komik ve zeki buldugum uyeler de vardi... Ama hicbirini saga kaydiramadim cunku hepsine karsi hissim hafif garip bir begenmezlik, sogukluk, igrenme hissi... Hepsinin gozume takilan ve beni buz gibi sogutan bir "kusuru" vardi. Kendimi zorlayarak saga kaydirip konustugum bir ya da iki tanesine de sonradan ayni hisleri duydum. Kusur derken hani burnu yamuk, gomlegi demode... gibi seyler degil. Cok daha soyut bir sey.
Simdi diyeceksiniz ki sen dunya guzeli misin, hayir, aksine oldukca siradan biriyim, giyim tarzim kotudur, fazla kilolarim vardir. Veya mesela acaba sen cok mu yakisikli, cok mu zengin tipleri begeniyorsun da onlar seni begenmiyor? Gozun yukseklerde mi? Hayir o da degil, aksine. Cok yakisikli veya cok zengin oldugu belli olanlari 1 dakika bile dusunmeden eledim mesela, o tiksinme hissi onlarla karsilasinca daha da artti diyebililirim. Yani mesela uygulamada karsima kanli canli Kivanc Tatlitug ciksa "ben bundan elektrik alamadim hic anlasacak gibi durmuyoruz" der onu da sola kaydiririm. Olay yakisiklilik degil. Veya zenginlik de degil, Elon Musk ciksa onu da sola kaydiririm. Begenmeme hissimin objektif bir temeli yok yani. Bilmiyorum anlatabildim mi, sanki bu dunya uzerinde hayallerimin erkegi olabilecek bir insan yok gibi hissediyorum. Veya iki kelam etmek isteyebilecegim, veya kalbimi acmak istedigim.
Butun gece Turkiye sinirlari icerisinde O... uygulamasina kaydolmus butun erkekleri uzun uzun inceledikten sonra hicbirinin bana layik olmadigina kanaat getirerek hesabimi sildim. Uygulama hesabi silerken benden bir aciklama istedi. Aciklama kismina "hayallerimin erkegi burada degil..." yazdim.
Kendimi cok yalniz hissediyorum neden bu kadar sanssizim? Yoksa iliskiye bakisim mi sorunlu? Veya yanlis yerlerde mi ariyorum?
Simdiden hepinize cok mersi dostlar.
katılıyorum hayalimizdeki erkekleri bekleseydik 50 sinde bile bekar kalırdık.yok öyle bir adam yokkkkkkkkBen kimsenin hayalindeki erkeği bulduğuna ve onunla evleneceğine inanmıyorum çünkü düşünsenize hayal ürünü benim aklımda tasavvur ettiğimiz insan kanlı canlı tamamen hayalimdeki gibi nasıl karşıma çıkabilir ki illa hayaldeki bazı kriterlere uyumayacak hayalimdeki kişi için onu benim yaratmam gerekir kanlı canlı e Buda bir tek Allah’a mahsustur :) Ben ilişki olarak arkadaşlıktan sevgililiğe dönüşü tercih eden biriyim ve memnunum ilk bakışta bu benim hayalimdeki erkek işte bu evleneceğim tarzı romantik olamıyorum :)
okcupid :))Hala O.. isimli sitenin adını tam olarak vermeyen arkadaşlar var, hoş değil.
Öncelikle daha şu cümlede kahkaha attığımı belirtmeliyimMerhaba KK'ya gonul vermis dert emekcisi kardeslerim,
ilk defa duydum bayağı yaşlanmışımokcupid :))
Öğretmen olan birinin kendini ifade edememesi de ayrı bir olay cidden.Uygulama mı asla!!
Hemen bir anımı anlatayım; aynı bölümden benim iki üst dönemim olan bir çocukla tanıştım o öğretmendi ben son sınıftım ve bulunduğumuz şehirler çok uzaktı. 1 sene konuştuk salak gibi hiç görüşmeden. Ben dedim ki işte aşk! hem çok yakışıklı hem düzgün, sabahlara kadar sohbet muhabbet gülüp eğleniyoruz hayatımda bu kadar kimseyle konuşup zaman geçirmemişimdir dedim tüm sene. Ve o büyük gün geldi görüştük; evet tipi aynı çok yakışıklı kalbim küt küt bayılıp kalacaktım ilk gördüğümde; ama o sabahlara kadar tık tık tık konuşan adam yok karşımda. Adamın sesi çıkmıyor iki cümle kuramıyor. Herhalde heyecandan deyip devam ettim takmadım 1 2 ay geçti adamda tık yok konuşamıyor sohbet edebilme yeteneği yok. Masadaki peynirden sohbet açıyorum ama yorumlayamıyor bile. Dedim ki bu böyle olmaz ve bitirdim ilişkiyi.
Olan 1.5 seneme oldu diyebilirim.
Şuan çok güzel bir kadınla evli, psikolog eşi. Konuşturmuş onu diyorum kendi kendime :))
Valla bu devirde dürüst namuslu ahlaklı güvenilir olsun yeter diyoruz artıkkatılıyorum hayalimizdeki erkekleri bekleseydik 50 sinde bile bekar kalırdık.yok öyle bir adam yokkkkkkkk
Yapan arkadaşım dı . Zaten yeni başlamıştı ozamanlar . Bana gel yapalım dedi bende kırmadım yaptırdım . Ama şimdi baya bir uzmanlaştı , geçenlerde göz altlarıma çok az Işın dolgusu yaptı baya bi hosuma gitti .Sen yerine gitmemissinben bu seferki den daha memnun kaldım kaşlarım kalktı ki düşüktür baya ceneme de master yaptırdım daha ince bir yüz hattım oldu
hah aynen öyle.kriterler az çok yüzüne bakılır düzenli geliri olan merhametli bir de kadının gelirine göz dikmeyen olursa cimri de olmazsa yeter.gerisini ararsak 10 günde bir sevgili değiştiririz ömür boyuuuValla bu devirde dürüst namuslu ahlaklı güvenilir olsun yeter diyoruz artıkhayal mayal boş işler
Bu bir bataklık giren çıkamıyorYapan arkadaşım dı . Zaten yeni başlamıştı ozamanlar . Bana gel yapalım dedi bende kırmadım yaptırdım . Ama şimdi baya bir uzmanlaştı , geçenlerde göz altlarıma çok az Işın dolgusu yaptı baya bi hosuma gitti .
Bide kadının kendi ayakları üstünde durmasından gurur duyan onun giyimine kuşamına özgürlüğüne karışmayan :)hah aynen öyle.kriterler az çok yüzüne bakılır düzenli geliri olan merhametli bir de kadının gelirine göz dikmeyen olursa cimri de olmazsa yeter.gerisini ararsak 10 günde bir sevgili değiştiririz ömür boyuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?