- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi En buyuk kk
Çok şükür ben girmeden çıktımBu bir bataklık giren çıkamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ben girmeden çıktımBu bir bataklık giren çıkamıyor
pahalı mı bu işlemler?bana da lazım daBu bir bataklık giren çıkamıyor
ben de ilk kez duydumilk defa duydum bayağı yaşlanmışım
Masster ve göz çevresi botoksu 1400 lirapahalı mı bu işlemler?bana da lazım da
Öğretmen olan birinin kendini ifade edememesi de ayrı bir olay cidden.
markaını görebiliyor muyuz yaptırmadan önce peki?Masster ve göz çevresi botoksu 1400 lira
Hemde çok . Burda 1 ml uygulama en ucuz 200 europahalı mı bu işlemler?bana da lazım da
Masseter de çene yanaklar inceldi miiiiiiiiiiii ?Masster ve göz çevresi botoksu 1400 lira
Botox inceltmez sadece kasları felcleştiryorMasseter de çene yanaklar inceldi miiiiiiiiiiii ?
Benim diş sıkmam var, doktorum önerdi ama yanaklarım zaten içe göçük çenem dar, iyice küçülür diye yaptırmadım hala sıkıp duruyorum dişler kırılacak.
Masseter botoksunu insanlar yüzün alt kısmı incelip V şekli alınsın daha feminen görünsün diye de yaptırıyorlar.Botox inceltmez sadece kasları felcleştiryor
Yok ya öyle düşünmeyin. Sizlik bir durum yok. Sadece fazla hassas düşünüyorsunuz. İletişim kopukluğu derken nasıl bir durum oluyor?Kesinlikle öyle.
Hatta bu ilişkinin sonuçlarını hala yaşıyorum diyebilirim. Yıllar geçti ama o zaman bile sorun bende mi ben mi konuşamıyorum diyerek kendimi suçladım sürekli, baktım gerçekten sorun bende değil ( arkadaş ortamlarında bile konuşmuyor, ailenle olunca ne yapıyorsun diyorum biz evde de böyleyiz diyordu bana ) Ondan sonraki hayatıma giren tüm insanlarda hep acaba konuşabiliyor muyum sohbet edebiliyor muyum kaygısı yaşıyorum. Şuan ilişkim güzel gidiyor fakat iletişimde biraz kopukluğumuz var ben konuşamıyorum sanırım diye kendimi yiyorum. Ona bağlıyorum ister istemez, ondan önce asla böyle kaygılı bir insan değildim çünkü..
Nasıl bir botox bu hiç duymadım. Botox ve fillers kombinesi bişey mi yoksa ?Masseter botoksunu insanlar yüzün alt kısmı incelip V şekli alınsın daha feminen görünsün diye de yaptırıyorlar.
Hayır botoks sadece, masseter kasına yapılıyor. Yüzdeki en güçlü kas. Hem medikal hem estetik için kullanılan bir yöntemmiş. Yüz inceltme için de diş sıkma tedavisi için de. Ben yüzüm küçülür endişesiyle yaptırmadım.Nasıl bir botox bu hiç duymadım. Botox ve fillers kombinesi bişey mi yoksa ?
Hahhaaa 40dan sonra kalmıyor öyle bir şeyBen eski eşimle bankada tanışmıştım . Kendisi bankacıydı tabi bende 20 Li yaşlarda aklı bir karış havada genç kız . İlk görüşte aşık olmuştum. Şimdi ise ilk görüşü bırak adamların gözlerine bile bakamıyorum
Birde paçaları kısa olmasın, çorap giysin...Bense sizin aksinize heteroseksüel erkeklerden nefret ederim . Ne o kaşlarını alan erkekler yada göğüs kıllarını kesen erkekler . Erkek dediğin hijyenine , saç kesimine ve giyimine dikkat etsin yeter . Kadın mı bu makyaj yapıp bakım yapsın
Demi . Aynen . Ne o kumaş yetmemiş gibi , bişe daracık pantolBirde paçaları kısa olmasın, çorap giysin...
O kadar dar giyiyorlar ki çocukları olmayacak...Demi . Aynen . Ne o kumaş yetmemiş gibi , bişe daracık pantol
malzemeden kısmamış işte ne kadar iyi bir arkadaş.Arkadaş yeni yeni başlamıştı bu uygulamalara . Zaten bende demişti bir nevi. Sanırım fazla uyguladı