30u Devirmeye Rağmen Aileyle Yaşamak

Ankarada misin vala ankarada ayri ev icin kirada kalincaksa bana gore 3500 falan kazanmak lazim minimum

Anneniz belkide hastaligindan kaynakli artik eskisi gibi mutlu hissetmiyor belli ki ve mutsuzlugunu size bu sekilde yansitiyor bence
Bazi yorumlarda onun gönlünü ho$ tutun gezdirin vs denmis evet ebeveynlere bu tarz aktiviteler icine katilmalarini saglamak güzel seyler ama bir insan kendi icinde mutsuzsa disari cikmak normal insanlar gibi bazi seyleri yasamak yine fayda saglamayacaktir muhtemelen agir bir psikoloji icinde anneniz..
Siz kendinizi yipratmamaya bakin imkanlar dahilinde ayri eve cikabilirseniz cikamiyorsanizda sinirlarinizi daha net cizin.Bir evlat olarak anneaniz icin gereken her seyi yaparsiniz zaten konusmalarinizdan belli ama bir insanin ruh halini degistirmek helede kusak farkimiz olan büyüklerimizdense neredeyse imkansiz bisiy böyle gelmis böyle gider durumu mevcu yani..Ins hayirlisi olur sizin icin

Tesekkur ederim saolun. Bir yildan fazladir annem en yakin arkadasim gibi zaten. Surekli birlikteyiz. Keyfi yerindedir genelde. Ben yaptiklarimi yapmasam baya tadi kacar dusundugunden dert ediorum gitme faslini ztn :/

ankaradayım valla o ne yaa 3500 müü (

Iki kisi olursak 2500 de yeter bak ya yanlis mi ama en kotu kira nerden baksan 750-800. Yakit su elektrik aidat derken 1000i gecer. Her gun 50 lira oglen ve aksam yemegine gitse 1500. Sabah kahvalti cart curt 500 de oyle gitse olduk 3bin. Nerdeyse alkolume para kalmadi. Ulasimi Giyimi kusami kuaforu falan fesman saymadim bile daha.

Ben de severim içmeyi alırım bi dall kendi evimizde şöylee rahat rahat içkimizi de içemiceksek nerde kaldı bu işin keyfiii

Ben 23 yasimdan beri ailemden ayri tek yasadim. Evlenmek sart degil tabi. Ben kendini 23 yasinda bile ailemin yanina sigdiramadim siz 30 dan bahsediyorsunuz. Tek basina yasamak, kendi evinin olmasi gibisi var midir hayatta? Bu duyguyu her kadin evlenmeden tatmali

Tattigim icin duramiyorum boguluyorum zaten :/ mecburiyet ondan ayri bir koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…