Evden ayrilmak icin illa evlilik sart degil benim gozumde..
Calisiyorsaniz madem de baba evinde rahatmissiniz,
o rahatliga guvenip az birikim yapip ayrilin..
Beraber yasamak nereye kadar insanin kendi kapisi olmali.
Şu durumda anneni yalnız bırakmamalısın kesinlikle 9 ay karnında taşıyıp gecleri sabahlara kadar uyumayıp size bakan bir anne ,ve yaptıklarını ödenmeyecek tek insan annedir Empati yapmak gerek misal siz hastayken bırakıp gitseydi siz çok üzülürdünüz ben burda hasta iken o gezmeye gitti vs. gibi birde bu şekilde düşünün .anneniz durduk yere tansiyon hastası olmamıştır, illaki geçmişte yaşadığı sıkıntılar üzüntüler sebebi ile o haldedir. Szin yerinizde olsam asla ayrı eve çıkmam , beraber annemle vakit geçirmeye bakarım annemi de alıp yürüyüşe çıkardım hem annenize de iyi gelir emin olun yani.
Kiyamamaniz normal ama duramadi demezler bence onceden de ayriymissiniz cunku.Ya zaten oyleydi uc sene evvele kadar sonra cok yuksek meblagda kredi durumlari oldu tasarruf tedbirleri alalim dedik. Şimdi duzluge çıkıyoruz surekli aklimda. Ama yaslaniyorlae icim elvermiyor kesin duramadi gene diye uzulurler.
Illa evlenmek gerekmez bence ayrilmak icin bu kadar bunaldiysaniz ayirin evinizi. 30 yasinda genc bir kadina kimse bu konuda bir sey soyleyemez bence
Canim evlilikle ilgisi yok ben evliliğe karsiyim ztn. Ailem de o zihniyette degil. Tamamen vicdanla alakalı
Bence evinizi ayirmayin..anneniz rahatsiz birde..size ihtiyac duydugu zamanlarda..ne biliyim ben bekarken bian olsun ayri ev dusunmedim.evlenene kadar bi yandan calisip bi yandan ev islerine kosup annemin yukunu hafiflettim.ona arkadas oldum.evlendim ayri sehirdeyim simdi..gucum yettigince gidip geliyorum yineYa zaten oyleydi uc sene evvele kadar sonra cok yuksek meblagda kredi durumlari oldu tasarruf tedbirleri alalim dedik. Şimdi duzluge çıkıyoruz surekli aklimda. Ama yaslaniyorlae icim elvermiyor kesin duramadi gene diye uzulurler.