Mutlaka rahatsinizdir ama eger imkaniniz varsa ayri eve cikin derim bende yine gidersiniz ailenizin yanina ama ayri bi yasam alaniniz olur.. Keske imkanim olsaa engel olanim olmasada cekip gidebilsem bende valla ayni bunalimdayim bu aralar bende..Gece gece içim şişti. Aileyle yaşamanın avantajları var ama bu ara dezavantajlardan onları göremez oldum. Ev oldukça büyük o yüzden lüzumsuzluk gibi görünüyor. Maddi durumda sıkıntı yok tabi şimdiki kadar rahat olmam. Töbeler olsun her şey ayrı batıyor. Annem tansiyon hastası şimdi bir gözünde görme problemi çıktı iyice huyu suyu değişti. Bana yükleniyor da yükleniyor. Kardeşime gelince dünyanın en fedakar annesi. Hem 10 yaş küçük, hem oğlan, hem de bana göre daha naif mizaçlı diye düşünüyorum. Bu aralar en büyük sorunum bu belli etmiyim diyorum ama sanki herkes benim üstüme geliyor. Bir yandan diyorum kal rahat mı batıyor, bir yanım diyor: çek git. Bilemedim :/
Sen kusur kalsan sasardim tolisim senin neren 30 hem daha sirani bekle sira bizdeoffff aynı ben ya !
26 olcam benMutlaka rahatsinizdir ama eger imkaniniz varsa ayri eve cikin derim bende yine gidersiniz ailenizin yanina ama ayri bi yasam alaniniz olur.. Keske imkanim olsaa engel olanim olmasada cekip gidebilsem bende valla ayni bunalimdayim bu aralar bende..
Sen kusur kalsan sasardim tolisim senin neren 30 hem daha sirani bekle sira bizdegerci yasini kestiremedim suan ben aklimdaydi sanki ama unuttum
Aaaa o zaman ben sirami bekliyim ciceeem ben unutmusum senin yasini26 olcam ben
ben anca 10 seney evlenırım sen o zamana kadar bekle cıceeeemmmAaaa o zaman ben sirami bekliyim ciceeem ben unutmusum senin yasini
Tamam beklemedeyim :)ben anca 10 seney evlenırım sen o zamana kadar bekle cıceeeemmm
çalışıyor musunuz.çalışmıyosanız iş bulun çalışıyosanız başka eve çıkınGece gece içim şişti. Aileyle yaşamanın avantajları var ama bu ara dezavantajlardan onları göremez oldum. Ev oldukça büyük o yüzden lüzumsuzluk gibi görünüyor. Maddi durumda sıkıntı yok tabi şimdiki kadar rahat olmam. Töbeler olsun her şey ayrı batıyor. Annem tansiyon hastası şimdi bir gözünde görme problemi çıktı iyice huyu suyu değişti. Bana yükleniyor da yükleniyor. Kardeşime gelince dünyanın en fedakar annesi. Hem 10 yaş küçük, hem oğlan, hem de bana göre daha naif mizaçlı diye düşünüyorum. Bu aralar en büyük sorunum bu belli etmiyim diyorum ama sanki herkes benim üstüme geliyor. Bir yandan diyorum kal rahat mı batıyor, bir yanım diyor: çek git. Bilemedim :/
Çoğu insan gelecek garantisi olarak yapıyor çocuğu. Ev alma çocuk yapAnnelerin huyu hep böyle istisnalar hariç. Sürekli güçlü olan çocuğa yüklenip duygu sömürüsü yapıp vicdanıyla hesaplaşmak zorunda bırakıyorlar insanı. Diğer kardeşinize de aynı davransaydı tamam derdim ama sizede yazık değil mi? Ayrı eve çıkmak ilgilenmemek ihmal etmek demek değil ki bence sizin buna çok çok ihtiyacınız var gibi hissettim ben. Elbette annelerin emeği çok ödenmez tabikii ama çocuklarada sürekli bir gelecek garantisi gibi davranılmamalı bence
Gece gece içim şişti. Aileyle yaşamanın avantajları var ama bu ara dezavantajlardan onları göremez oldum. Ev oldukça büyük o yüzden lüzumsuzluk gibi görünüyor. Maddi durumda sıkıntı yok tabi şimdiki kadar rahat olmam. Töbeler olsun her şey ayrı batıyor. Annem tansiyon hastası şimdi bir gözünde görme problemi çıktı iyice huyu suyu değişti. Bana yükleniyor da yükleniyor. Kardeşime gelince dünyanın en fedakar annesi. Hem 10 yaş küçük, hem oğlan, hem de bana göre daha naif mizaçlı diye düşünüyorum. Bu aralar en büyük sorunum bu belli etmiyim diyorum ama sanki herkes benim üstüme geliyor. Bir yandan diyorum kal rahat mı batıyor, bir yanım diyor: çek git. Bilemedim :/
Gece gece içim şişti. Aileyle yaşamanın avantajları var ama bu ara dezavantajlardan onları göremez oldum. Ev oldukça büyük o yüzden lüzumsuzluk gibi görünüyor. Maddi durumda sıkıntı yok tabi şimdiki kadar rahat olmam. Töbeler olsun her şey ayrı batıyor. Annem tansiyon hastası şimdi bir gözünde görme problemi çıktı iyice huyu suyu değişti. Bana yükleniyor da yükleniyor. Kardeşime gelince dünyanın en fedakar annesi. Hem 10 yaş küçük, hem oğlan, hem de bana göre daha naif mizaçlı diye düşünüyorum. Bu aralar en büyük sorunum bu belli etmiyim diyorum ama sanki herkes benim üstüme geliyor. Bir yandan diyorum kal rahat mı batıyor, bir yanım diyor: çek git. Bilemedim :/