- 4 Mayıs 2008
- 102
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eklem agrilarina zencefil ve balik yagi iyi geliyoraşırı yorgunum sinir ve eklem ağrılarım var lütfen bana birşey önerin kızlar
Hyalouric acid kullanan varmi cildi icin serum degil ama tablet
arkadaşlar bu vitaminleri aynı anda mı alıyosunuz anlamadım da ! yani ester cnin yanında hangisini alıyosunuz ne neyle kullanılır bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Valla yazılanları okudum arkadaşlar, ben şöle diim ben şu an one dey multivitamin kullanıyorum aynı zamanda ALA yani alfa lipoik asid kullanıyorum bir sise kullandım otuz tene çıktı içinden baktım faydasını gördüm gerçekten ala c vitamini ve e vitamininden otuz kat daha etkili bir antioksidanmış. ALA yı almaya başladıktan sonra daha kendimi iyi hissettim cildimin nemlendiğini ve küçük çizgilerimin baya bi nasıl diyim yumuşadığını hatta görünmediğini gördüm sanki çok memnunum harika bir takviye
birde sizden kilo yapmayan vitamin tavsiyeleri bekliyorum çünkü şuan rejimdeyim.sağlıcakla kalın kızlar[/QUOTE
centrum kullandım çinko içerikli olanından dr tavsiye üzerine kilo almadım gayette memnundum.
Hyalouric acid kullanan varmi cildi icin serum degil ama tablet