Anti-Aging 30'lu yaşlarda vitamin takviyesi için aldığım mail

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Nerde kalmıştık..
Peki arkadaşlar Asrın Gıdası Spirulina kullanan oldumu?Bu da çok faydalıymış cilde..Şimdilerde onu kullanmayı planlıyorum..Fikirlerinizi bekliyorum..

ben bunu kullanmadım. Şimdi içeriğine baktım. İçinde carotenoidler var. Bu demek oluyor ki. A vitaminiyle beraber kullanmamak gerkli. Ayrıca antioxidaant kompleksleri de almaya gerek yok... E vitamini ya da mineral komplkesleri de alınmamalı.
Diyeceğim şudur ki, bu kadar kapsamlı seyleri kullanıyorsanız yanına destekleyici şeyler almamalısınız. Yoksa sağlıklı yaşayacağım derken sağlığınızdan olursunuz..

bende yarından itibaren yine 3 aylık bir küre başlıyorum kısmetse
omega 3 , koenzim Q10 ve alfa lipoik asit antioksidanları almaya başlayacağım ...
özellikle koenzim Q10 ve alfayı Osman müftüoğluda çok öneriyor hatta kendiside kullanıyormuş

omega 3 , koenzim Q10 ve alfa lipoik asit antioksidanları almaya başlayacağım ...
özellikle koenzim Q10 ve alfayı Osman müftüoğluda çok öneriyor hatta kendiside kullanıyormuş

ne marka alıyosun canımbilmiyorumkismile

yanlız omega 3 çok iştah açıyor ya, onu napıyosunuzbilmiyorumkismile

yanlız omega 3 çok iştah açıyor ya, onu napıyosunuzbilmiyorumkismile

Bende şifayı kapmadan c vitaminimi alayım yoksa spirulina alayım karar veremedimbilmiyorumkismile
Osman müftüoğlu birde zeytinyağına batırıp suyla yutuyormuş daha etkili oluyormuş öyle demişti bir konuşmasında...
Omega 3 için bende duymuştum kilo aldırdığını ama nasıl acaba?

Bende şifayı kapmadan c vitaminimi alayım yoksa spirulina alayım karar veremedimbilmiyorumkismile
Osman müftüoğlu birde zeytinyağına batırıp suyla yutuyormuş daha etkili oluyormuş öyle demişti bir konuşmasında...

cnm solgar marka olanlarını alıyorum ben ..
koenzim q-10 yağda çözünen bi madde olduğu için öyle yapıyormuş evet , ama ben yemek sırasında içiyorum suyla işte ..
omega -3 , maalesef düzenli balık yiyemediğim için almak zorundayım , kilo konusuna gelince bende öyle bir etkisi olmadı açıkcası ama şu var zaten benim bünyem kilo almaya maalesef çok meyilli , o yüzden her zaman dikkat etmek zorundayımdır omega3 ü alsamda almasamda :))
işyerinde omega kullanan başka arkadaşlarımda var, kullananlardada öyle bir kilo artışı olmadı açıkcası ama yinede kişiden kişiye değişir sanırım .

C vitamini içinde ester-c yi çok övüyolar , normal c vitamininden çok daha etkiliymiş , aslında bende almak istiyorum , biraz daha araştırayım en iyisi ..

ya canım ben bi ara kullanıyodum kilo almadım ama baktım hamile gibi yiyip duruyorum, açım sürekli yanisempatiksalakcinni
bıraktım bende, bırakmasam yanmıştım yani
kaydirigubbakcemile3

C vitamini içinde ester-c yi çok övüyolar , normal c vitamininden çok daha etkiliymiş , aslında bende almak istiyorum , biraz daha araştırayım en iyisi ..

evet canım, hatta yerli firmaların çok uygun fiyata var, yani ester c için illaki solgar almaya gerek yok bence
ama c vitaminide bende bağırsak problemleri yaptısempatiksalakcinni
çok sorunlu gördüm kendimi
kaydirigubbakcemile3

cnm solgar marka olanlarını alıyorum ben ..
koenzim q-10 yağda çözünen bi madde olduğu için öyle yapıyormuş evet , ama ben yemek sırasında içiyorum suyla işte ..
omega -3 , maalesef düzenli balık yiyemediğim için almak zorundayım , kilo konusuna gelince bende öyle bir etkisi olmadı açıkcası ama şu var zaten benim bünyem kilo almaya maalesef çok meyilli , o yüzden her zaman dikkat etmek zorundayımdır omega3 ü alsamda almasamda :))
işyerinde omega kullanan başka arkadaşlarımda var, kullananlardada öyle bir kilo artışı olmadı açıkcası ama yinede kişiden kişiye değişir sanırım .

Evet canım geçen sene ben 2 şise ester c kullandım solgarı ve gerçekten çok faydasını gördüm tavsiye ederim..Fiyatıda uygun diğerlerine nazaran..
Omega 3 konusunda haklısın bende istiyorumm...

evet canım, hatta yerli firmaların çok uygun fiyata var, yani ester c için illaki solgar almaya gerek yok bence
ama c vitaminide bende bağırsak problemleri yaptısempatiksalakcinni
çok sorunlu gördüm kendimi
kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3 o zaman belkide her gün değilde haftada bir kaç gün almalısın , sonuçta tamda hastalık mevsimine girdik bir şekilde c vitamini almak şart oldu veya hiç alamıyorsan bol bol meyve ye cnm ..

Evet canım geçen sene ben 2 şise ester c kullandım solgarı ve gerçekten çok faydasını gördüm tavsiye ederim..Fiyatıda uygun diğerlerine nazaran..
Omega 3 konusunda haklısın bende istiyorumm...

demek memnun kaldın ne güzel , gerçi ben geçen kış c vitamini olarak sandoz c calcium almıştım hani şu suda eriyen var ya ondan yani , o da gayet güzeldi .
hem c vitamini hemde kalsiyum takviyesi , her gün almadım yalnız 1000 mg çünkü, ağır gelir diye ..
haftada 3-4 gün almıştım

demek memnun kaldın ne güzel , gerçi ben geçen kış c vitamini olarak sandoz c calcium almıştım hani şu suda eriyen var ya ondan yani , o da gayet güzeldi .
hem c vitamini hemde kalsiyum takviyesi , her gün almadım yalnız 1000 mg çünkü, ağır gelir diye ..
haftada 3-4 gün almıştım

aaa evet bende kullandım onu bir dönem canım güzel gerçekten..

Bir ara multivitamin alayım dedim kilo almaktan korkumdan alamadım bende:KK43:

Bir ara multivitamin alayım dedim kilo almaktan korkumdan alamadım bende:KK43:

ya bu kilo alma işi kişiden kişiye değişiyo cnm ya , kilo alımını tek başına vitaminlere bağlamak yanlış bencede .. ama iştahta açıyo olabilir tabii , dikkat etmek lazım doğru ..
yine en başa dönücem maalesef ama ahh keşke herşey daha doğal olsada bizde bunları almasak ve böyle yan etkilerinede maruz kalmasak ama yok olmuyo işte :KK43:(

merhaba , evet sanırım hepimizin yani 30 yaş üzeri bayanların ortak sorunu bu olsa gerek bende gnc women`s ultra mega kullanıyorum ve çok memnunum bayan arkadaşlara tavsiye ederim..

ya bu kilo alma işi kişiden kişiye değişiyo cnm ya , kilo alımını tek başına vitaminlere bağlamak yanlış bencede .. ama iştahta açıyo olabilir tabii , dikkat etmek lazım doğru ..
yine en başa dönücem maalesef ama ahh keşke herşey daha doğal olsada bizde bunları almasak ve böyle yan etkilerinede maruz kalmasak ama yok olmuyo işte :KK43:(

evet haklısın canım ama işte hayatı boyunca rejim yapan bir insan olarak ister istemez korkuyorum:KK43:
merhaba , evet sanırım hepimizin yani 30 yaş üzeri bayanların ortak sorunu bu olsa gerek bende gnc women`s ultra mega kullanıyorum ve çok memnunum bayan arkadaşlara tavsiye ederim..

Canım bu vitaminden ne kadar zamandır kullanıyorsun,ne gibi etkilerini gördün?

Ben One Day Women kullandım kilo yapmadı arkadaşlar multivitamin olarak. 1 şişe ALA kullandım , baktım cildimde bariz faydasını gördüm kendimi çok dinç ve zinde hissettim birdaha kullanayım dedim ama tamamını aralıklarla kullandım çünki zayıfladığımı hissettim.

Antioksidan koruma
- Yaşlanma etkilerine karşı
- Spor beslenmesi olarak
- Ağır metallerin uzaklaştırılması

Uzmanlar tarafından Alfa lipoik asidin günlük dozu 50 ila 600 mg arasında önerilmektedir.

Alfa lipoik asit glutatyon, CoQ-10, C ve E vitaminierinin yeniden aktif besleyici haline gelmesini sağlar ve dokulardaki karotenoidleri korur. ALA aynı zamanda hem suda hem de yağda çözünebilen güçlü bir antioksidandır

Spiruluna kullanmayı düşünüyorum multivitamin yerine, birde cilt güzelliği için ne gibi faydalarını görücem bakalım.

X