Anti-Aging 30'lu yaşlarda vitamin takviyesi için aldığım mail

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
7.619
185
Merhaba arkadaşlar;
30 lu yaşlarda cildin daha çok bakıma ihtiyacı olduğunu düşünerek bildiğimiz bir vitamin markasının mail adresinden bilgi istedim takviye olarak ne kullanabiliriz diye..Uzmandan gelen mailde aynen şöyle paylaşmak istedim..

Cilt sağlığınızı desteklemek, yaşlanma prosesinin yavaşlamasına yardımcı olmak amacıyla Omnium ve Nutri-Nano CoQ-10 ALA gibi antiaging etkili ürünleri beraber kullanabilirsiniz.

Omnium içeriğinde vitamin ve minerallerle beraber, antioksidan bitki ekstreleri ve fitobesin maddelerini bulunduran bir multibesin formülasyonudur. Gün içerisindeki vitamin-mineral ihtiyacının giderilmesi, antioksidan koruma ve ileriye dönük olarak sağlıklı yaşlanmaya destek olabilecek bir takviyedir. Genel besin desteği sağlamasının yanında, bağışıklık sistemini destekler, enerji verir, bu sayede yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. İçeriğindeki güçlü antioksidanlar serbest radikal hasarına karşı koruma sağlamaktadır. Bu amaçla günde 2 tablet yemek sonrası kullanabilirsiniz. Omnium özellikle 30 yaş ve sonrası bireylerde kullanılabilecek ve ileride oluşabilecek hastalıklara ve yaşlanma etkilerine karşı koruma sağlayabilecek antioksidanlarca en zengin multivitamin takviyesidir. Takviyeyi 6 aylık kürler halinde kullanabilirsiniz.

Genel sağlığı desteklemek, antioksidan korunma sağlamak ve yaşlanma etkilerini geciktirmek için erken yaşlarda önlem almak ve vücudun antioksidan kapasitesini artırmak gerekmektedir. 20'li yaşların sonu ilk yaşlanma belirtilerinin görülebildiği dönemdir. Bu nedenle Coenzyme Q-10 ve Alpha Lipoic Acid gibi güçlü antioksidan takviyelerin kullanımı ileriye yönelik avantajlar sağlayacaktır.

Nutri-Nano CoQ-10 ALA, Nutri-Nano Teknoloji ile biyoyararlanımları ve emilimleri artmış olan CoQ-10 ve ALA molekülleri birbirleriyle sinerjik etki göstererek daha güçlü antioksidan etki sağlar.Takviyenin kalp-damar sağlığın korunması, antioksidan koruma sağlama, bağışıklık güçlendirmeye yardımcı ve yaşlanma etkilerine karşı koruyucu (anti-aging etki) özellikleri bulunmaktadır. Bu amaçlarla günde 1 softjel yemek sonrası 6 aylık kürler halinde kullanabilirsiniz.

canım ben GNC womens ultra mega kullanmaya başladım, yaş ilerledikçe kadınlarda eksilen vitaminleri takviye amaçlı yapılmış senin söylediklerini bilmiyorum, araştırmakta fayda var hangisi en iyiyse onu kullanmak lazım

canım ben GNC womens ultra mega kullanmaya başladım, yaş ilerledikçe kadınlarda eksilen vitaminleri takviye amaçlı yapılmış senin söylediklerini bilmiyorum, araştırmakta fayda var hangisi en iyiyse onu kullanmak lazım

Teşekkürler canım memnun musun peki?Ne kadar zamandır kullanıyorsun ve bir faydasını gördün mü acaba?

2 aydır kullanıyorum içinde 30 adet var, bir gün içiyorum bir gün ara veriyorum, adet düzensizliğim vardı onda bir düzelme oldu ...bu mu etkili oldu bilemiyorum çünkü kendime bakmayı seviyorum ve pek çok şey yapıyorum, normalde bu tür takviyeler uzun süre kullandıktan sonra vucüt tarafından kabul görüyormuş...aslında daha önce dengeli beslenmenin yeterli olacağını düşünürdüm ama yaş ilerledikçe hormonlarımda dengesizlik oluştu, mehmet öz mutlaka vitamin takviyesi kullanın diyor ben de araştırıyorum inşallah deneyimli birileri fikirlerini yazar da biz de faydalanırız...

Anladım canım bende bugün bu Omnium u almaya karar verdim..Osman Müfttüoğluda bir makalesinde vitamin kullanılması gerektiğini ve içinde bulunması gerekenleri yazmış.Bu multivitaminde söylediklerinin hepsi var...Bakalım inşallah işe yararkaydirigubbakcemile5

Su an 32 yasindayim. 28 yasindan beri bu vitaminleri kullaniyorum. Ama arada bir mola vermek cok onemli ve donusumlu kullanmak lazim. sirayla Q10; Multivitamin, Immun sistemi guclendirici tablet,omega 3-6 kompleksi ve E vitamini aliyorum. Tabii ki hepsini bir arada degil.bunlarin yaninda kisin kullandigim sarimsak hapim, ekinezya-greyfurt damlam, sac vitaminim,minerallerim ve karotenoid kompleksim var. Ama bunlari bilincli kullanmak cok onemli..Bilincli kullanilmazsa ciddi zararlar dogurabilir vitaminler.

Su an 32 yasindayim. 28 yasindan beri bu vitaminleri kullaniyorum. Ama arada bir mola vermek cok onemli ve donusumlu kullanmak lazim. sirayla Q10; Multivitamin, Immun sistemi guclendirici tablet,omega 3-6 kompleksi ve E vitamini aliyorum. Tabii ki hepsini bir arada degil.bunlarin yaninda kisin kullandigim sarimsak hapim, ekinezya-greyfurt damlam, sac vitaminim,minerallerim ve karotenoid kompleksim var. Ama bunlari bilincli kullanmak cok onemli..Bilincli kullanilmazsa ciddi zararlar dogurabilir vitaminler.

Mrb ben bazen kendimi çok halsiz hissediyorum sürünür gibi gidiyorum heryere. Eczacıya sordum supradyn verdi ama ben hergün kullanmıyorum. Çok yorgun hissettiğimde atıyorum bir tane, acaba yanlış birşey mi yapıyorum? ( Ciltle çok alakası yok ama merak ediyorum kusura bakmayın)

Mrb ben bazen kendimi çok halsiz hissediyorum sürünür gibi gidiyorum heryere. Eczacıya sordum supradyn verdi ama ben hergün kullanmıyorum. Çok yorgun hissettiğimde atıyorum bir tane, acaba yanlış birşey mi yapıyorum? ( Ciltle çok alakası yok ama merak ediyorum kusura bakmayın)

merhaba, surekli kullanmazsan ve donem donem ara verirsen yorgunluguna iyi gelir. Ama haftada bir falan ic. ve donem donem hic icme bence...

merhaba, surekli kullanmazsan ve donem donem ara verirsen yorgunluguna iyi gelir. Ama haftada bir falan ic. ve donem donem hic icme bence...
Tesekkur ederim yanıt için.Haftada bir atayım bundan sonra. Karaciğere zarar verir falan diye sürekli kullanmak istemiyorum oyle yapayım

Canım o zaman omnium la başlamak iyi bir karar olabilir sanırım değil mi?Peki şuan 32 yaşındasın ve 4 yıldır bu vitaminleri kullanmanın ne gibi faydalarını gördün?Biraz bahsedersen sevinirim.Birde cildinde büyük bir farklılık var mı bunu merak ediyorum.Sağlıcakla kalopuyorumnanaktan

Birde sırayla derken bir kutu kullanıp diğerinemi geçiyorsun ne kadar zaman kullanıyorsun bir vitamini mesela?

bende suni ve karaciğeri yoracağından pek fazla içemiyorum. aklıma arada bir gelirse ancak....
bir de kilo aldırmasından korkuyorum..iştahı açıyor dur.

uzun zaman olmuş mesajınız ama ben yinede cevap vermek istedim doktor ihtiyacınız olmasa vermezdi size vitamini o yüzden bir ay düzenli kullanmanız ve daha sonra haftada bir kullanmanız doğru olacaktır bende kışa girerken One days vomens multivitamin tablet aldım bir kutu kullandım.ondan sonrada 3 kutu immuneks kullandım şimdi CO enzim Q10 kullanmaya başladım.

merhaba ..ben de 12 senedir her gun duzenli olarak ester vit c kulanıyorum ve 4-5 senedir de her yıl mutlaka bir kutu ala - bir kutu q ten- bir dhea- bir e- zaman zaman b -ve melatonın desteklerini kullanmaktayım..ester c kesinlikle vazgeçilmezim digerlerini de senede bir kutu olmak uzere kurler seklınde sralı kullanıyorum bazen birini bazen ıksını birden ..
son bir seneye kadar sigara içicisi ve 46 yasımda olmama ragmen 30 larımda gostermekte idim ama artık seneler bil isyan ediyor:))) cildimin sıkılıgı azaldı ve goz altlarımda torbalar yanak cockuklugu basladı ..ama yine de iyi idare ettiler diye dusunuyorum :)))
kullanmak isteyenlere faydam olmustur umarım ..
bir de yuz egzersizlerini gun ıcınde aklınıza geldikçe tekrarlayın ..
sevgiler

Peki Ester c nin faydalarını ne kadar zaman sonra gormeye başladınız acaba?
Ben şuan Q10 ve ester c kullanıyorum bu bıtınce one day woman alayım dıyorum degıstırerek kullanmayı düsünüyorum.

Peki Ester c nin faydalarını ne kadar zaman sonra gormeye başladınız acaba?
Ben şuan Q10 ve ester c kullanıyorum bu bıtınce one day woman alayım dıyorum degıstırerek kullanmayı düsünüyorum.

ester c ye basladıgmda zaten 20 yasında gibiydim:))) neyse ben onu birseyleri duzeltmek adına degil engellemk adına baslamıstım bence iyi gitti..grip bile olmamak bunyenizin saglam olması bagısıklık siteminizin guclu olması sonunda içten ve dıstan sizin daha guclu ve daha genc olmanizi getiriyor.. su anda bile ben memnunıyetsizlikler yasasam da 46 yasımda olduguma kımse ınanmıyor zaten.. bir de daha once belli yerlerdeki mesajlarımda belirtmiştim.. duzen disiplin istikrar cok onemli..c vitamini vucudumuzun temel ihtiyaçlarından birisi ve en onemlilerinden .. c olmadan aldıgınız hiç bir vitamın mineral vs emilimi gerçekleşmez.. bu nednenle diger her seyı kurler halınde yapsanız bile c vitaminini her gun veduzenli kullanmanızı tavsiye ederim..
tabi ki one a day woman da muthiştir.. ben de zaman zaman kurlerim arasına multivitamın sokarım ve genelde iyi markalardan birisinin kadınlar için olanını tercih ederim ama o zaman bile ester c mi asla bırakmam ..o benim iksirim:)) suyla beraber elbette

uzun zaman olmuş mesajınız ama ben yinede cevap vermek istedim doktor ihtiyacınız olmasa vermezdi size vitamini o yüzden bir ay düzenli kullanmanız ve daha sonra haftada bir kullanmanız doğru olacaktır bende kışa girerken One days vomens multivitamin tablet aldım bir kutu kullandım.ondan sonrada 3 kutu immuneks kullandım şimdi CO enzim Q10 kullanmaya başladım.

bu arada bir dip not.. immuneks in klinik arastırmrmalarını okumustum 8 ben kullanacagım veya kullandıgım herseyın klinik bilimsel arastırmalarını bulmaya calısır ve sonra karar veririm) immuneks c vittamini ile birlikte alındııgında etkisinin 40 kat daha fazla oldugu yazıyordu makalelerin birinde.. makale immneksin arastırması idi ..c vitamininin degil ama ..dedigim gibi c vitamini aldıgınız her destegin emilimini arttırır gucune guc katar:)))

X