lovelimmm Allahım hayırlısıyla kucaklamak nasip eder inşallah, sağlıkla.. dua edin bana olur muinşallahhhhhh sorun olmayacak canım Allahın izniyle üçü de kalcak inşallahhhhhh
tatlımm neden kendini suçluyosun, geç döllenme olabilir.. bi terslik olsa doktorun sölerdi, telaşlanıcak bişe yok demekki.. ve senle ilgisi yok, sandığımız kadar müdahil diiliz bence onların gelişimine.. bi arkadaşımda da aynı şey dendi, gayet sağlıklı bi kızı var şimdi... sen de sağlıkla kucaklıcaksın bebişini inşallah, sakın kendini suçlayıp stres yaşama bebeğine de kendine de..amin aminn..
yok ta 1 hafta kadar geriden geliyor boyu-kilosu gelişimi. olur bazen dedi doktor ama neden olduyor diye de kendimi suclamıyor değilimtoparlar inŞALLAH..
amin aminn..
yok ta 1 hafta kadar geriden geliyor boyu-kilosu gelişimi. olur bazen dedi doktor ama neden olduyor diye de kendimi suclamıyor değilimtoparlar inŞALLAH..
inşALLAH Aylincim, tip bebek ya benimki gec döllenmiştir kesn :))lovelimmm Allahım hayırlısıyla kucaklamak nasip eder inşallah, sağlıkla.. dua edin bana olur mu
tatlımm neden kendini suçluyosun, geç döllenme olabilir.. bi terslik olsa doktorun sölerdi, telaşlanıcak bişe yok demekki.. ve senle ilgisi yok, sandığımız kadar müdahil diiliz bence onların gelişimine.. bi arkadaşımda da aynı şey dendi, gayet sağlıklı bi kızı var şimdi... sen de sağlıkla kucaklıcaksın bebişini inşallah, sakın kendini suçlayıp stres yaşama bebeğine de kendine de..
7. ayda 2 haftalık aralığı kapattıysa doğru orantı yapar isek benimki 6.ayda 1 haftalılk acıgı kapatmalı :)) ..iple cekiyom 3 hafta var kontroledert etme arkadaşın oğlu 2 hafta geriden geliyordu 7 ay da yakaladı dert etme sen beslenmene bak yakalar dert etme
hayırlı kandillerrrrrrrrrrrr
inşALLAH Aylincim, tip bebek ya benimki gec döllenmiştir kesn :))
7. ayda 2 haftalık aralığı kapattıysa doğru orantı yapar isek benimki 6.ayda 1 haftalılk acıgı kapatmalı :)) ..iple cekiyom 3 hafta var kontrole
biliyom Aylinim bilmem mi destek olmaya calıştıgını, ters bişey sölemedim ki asla yeden ööle dedin,taam geç döllenme demeyelim de sonuçta transfer yerleşmeden farklı bişe, geç tutunmuştur belkigülüm destek olmaya çalışıyorum.. olumlu düşünmeni istiyorum.
biliyom Aylinim bilmem mi destek olmaya calıştıgını, ters bişey sölemedim ki asla yeden ööle dedin,olumlu düşünüyom bakma sen bana, olabilirmiiş zaten ama içimdeki küçük fısıltı ve korkuları paylaşıyom siizinle, dğeilse cok şükür büyük bi sorunumuz yok...
hayırlı olsun idil, sağlıkla kucagına alırsın inşALLAH..bende 29 yaşındayım artık 30 merdive dayadık sayılır üniversteydi işti falan ksımet bugünlerde hamile olmak var mış bende 6+3 günlük hamileyim ...
bende 29 yaşındayım artık 30 merdive dayadık sayılır üniversteydi işti falan ksımet bugünlerde hamile olmak var mış bende 6+3 günlük hamileyim ...
annişlerrrrr ve bebişleri nasıl bizoğlumla okula gitcez bugün hehehehe
merhaba arkadaslar, baslık tam bana göreymis ama eski bir topik galiba burasi... keske gene hareketlense...
geleni cok olsun otuz yas ve üstü olupda ilk hamileligini yasayan arkadaslarımız coğalsa (tabii Allah sağlıkla kucağına aldırsın en önemlisi)...
kim okursa selam ediyorum, sevgiler......
amin aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?