kizlar kontrolden geldim ve moralim bozuk...
Halen kucukmus bebegim, olculere gore 1460 gram civarinda dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim, ondan sonrada her hafta geleceksin dedi. Her hafta kontrol burada hic normal degil yani endiselendim ister istemez simdi.
Sivisi iyi imis, kordonda iyi, besin gidiyor yani bebege, ama iste soyledikleri baya bi endiselendirdi beni.
Sizin kontroller nasildi, bu haftada kac kilo idi bebekleriniz, dogumda kac kilo dogdular. Burada hangi kategoride bunlari sorabilirim acaba? Uff canim cok sikkin
Sagol canim. Biraz arastirdim okadarda kucuk degil gibi geldi bana. 200-300 gram fark var "normal" denilen boyuttan. Okadarda cok fark degil herhalde..
zaten bizim ailedekiler genelde 3 kilo veta altinda doguyor, buraya gore sanirim ufak oluyor bu, insallah sagliklidirda biraz ufak olsun yani. Dedigin anneyide bulayim bir sorayim.
Birazda olsa rahatim simdi, aklimda olsa bile gelecek kontroller..
selam kızlar
ben ve Ege iyiyiz çok şükür..yarın mevlütümüz var 27 sinde pzt günü de tam 1 ay olacak oğlum dünyaya geleli..
aslında uslu bir bebek şu gaz sancıları olmasa..
kriz gibi geliyor bazen ve pat diye de kesiliyor..o kadar da yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama..
banyo yapmayı çok seviyor oğlum..emerken uyumayı ama öyle yatırmıyorum gaz çıkartmaya çalışıyorum sonra uykusu kaçıyor yine emmek istiyor sonra alt değiştiriyoruz derken kısır bir döngüye giriyoruz bir de çok üst baş kirletiyoruz altını açınca çiş yapıyor bir de çok kusuyoruz..
gece altını değişltirme gazını çıkartma bırak uyusun
nurse harveys kullan düzenli kullanınca çok işe yarıyor ya da rezene verebilirsin kimyon verebilirsin birkaç kaşık anım
çok ağlarsa karnına ılık zeytinyağı sür sonra sıcak havluyla sar iiyi gelir
tammmm kucakçıyız çözüm bulamadım canımmm
sütüm azalıyorrrr habire çözüm bulmaya çalışıyorum
geçmiş olsun neşem ya
valla sabahtan beri bişeyler yiyip içiyorum
şimdi ayakta sallanarak uyuyor
sütümü sağıyorum emzirdikten sonra onu biriktirip veriyorum demin bir göğüsümü vermemiştim çok ağlayınca onu verdimi bir emzirdim bir sağdım akşam içecek kadar birikti inşallah artar yaaaaaaa
valla hep aklımdasın bakıyorum gelmemişsinahanda lovelim gelmiş, hoşgeldin canım? nasılsın neler yapıyorsun? görüşemez olduk iyice...kız özlüyorum hepinizi tek tek merak ediyorum. Buraya bir "ce" deyp birdaha uğramayanlar var galiba, keşke hepinizle tek tek ilgilenebilsem ama olmuyor işte. Dün ilk defa kendime güzel bir eşofman takım alıp giyindim makyaj yaptım:)) eşimi öyle karşıladım. Resmen kendimi unutmuşum ben ya...aslında biraz toparlanmak lazım:)) şu göbek nasıl gidecek mesela????:))
aklıma geldikçe yazıyorum, kusura bakmayın..kızlar ben bebeğe oyun halısı, puset oyuncağı ve dönence almak istiyorum. Biraz benden uzaklaşsın başka şeylerle oyalansın diye. Tavsiye edebilecekleriniz var mı? Siz aldınız mı? Bazen otokoltuğu diye aldığımız anakucağına oyuncak falan asıyorum ond sallıyorum biraz oynuyor. Daha çeşitlendirsek iyi olur sanırım..
valla hep aklımdasın bakıyorum gelmemişsin
iyi eren de ayağımda uyuyor öğle uykusunu öğretmeye çalışıyorum neşecim
ne güzel ben de kendime bakmamam lazım aslında
valla ucuzdan dönence aldım çok az oyananıyor çıngırak aldıım onunla da pek iligili değil 5-6dk oyalanıyor oyun halısını eşim kendi yapacakmış mindere boru yapıştıracak oyuncak asacakmış bekliyoruz bakalım
ny babies sitesi var uygun fiyatta oyun halısı var bak istersen
yiyip uyuyorum valla oğlan gece de uyuyor ama azaldı
malt içecek aldım onu içecem ünşallahh işe yarar
mesela ne yapabiliriz neşecim valla benim aklım durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?