Merhaba kızlar,
uzun zaman oldu bir dolu iş, yorgunluk, hastalık derken yazamadım. Genel olarak iyi haberlerinizi aldım ama okuyunca çok sevindim.
Neşecim senin için her şeyin yoluna girmesine çok çok sevindim. Oğlunla birlikte daha da iyi olacaksınız ilerleyen günlerde biliyorum.
Lovelicim sen zaten deneyimli annesin, herkesin yardımına koşuyorsun bilgilerinle, eksik olma :) Oğluşun nasıl, geçti mi biraz gaz sorunları?
Sezencim senin de iyi olduğunu bilmek çoook güzel. Allah analı babalı büyütsün bebişini, sağlıkla aldın ya en sonunda kucağına. Okuduğumda inanılmaz sevindim :)
Bu arada tanıdık tanımadık herkese bebişleri ile sağlıklı günler dilerim, gerek anne karnında gerekse kucağında olanlara.
Biz de bu aralar son aya girdik gibi. Genel olarak iyiyiz ama geceleri uyku sıkıntısı çekiyorum çok ciddi şekilde. Ağırlıktan kaslarım çöktü gibi özellikle basen ve kalçamdakiler. Nereye yatacağımı şaşırıyorum
33. haftada doktorumuzu değiştirdik ve doğumun olacağı hastaneye de karar verdik. Tabi devlet hastanesi olduğu için bilmiyorum kendi doktorumuza denk gelebilecek miyiz ama en azından bize desteği olacaktır diye düşünüyorum. Oğluşum pek bir sevdi yeni doktorumuzu, her görüştüğümüzde hareketleri artıyor :)
Genel olarak hareketleri çok az ve endişelendiriyor sürekli beni, ne zor bir süreçmiş bu doğuma yaklaştığımız dönemlerDurduk yerde sinirlerim geriliyor ve ağlama krizleri başlıyor. Bir yandan oğlum tüm sürecini en iyi şekilde tamamlasın hazır olduğunda gelsin diye düşünürken diğer taraftan dayanamıyorum artık doğsun bir an önce diyorum kendime
merhaba kızlar, hepinizin iyi olduğunu okudum çok sevindim. Ege bebiş kocaman oldu bak annesi maşallah...eren bebişin gazının azalmasına çok sevindim lovelim. biz de dün dr'a gittik, durumumuzu anlattık, kolik değilmiş oğlum. reflüsü varmış ve laktoz intoleransı olabilirmiş. laktozim diye ve biogai diye 2 damla verdi buzdolabında duruyor ikisi de. laktozimi her emzirmeden önce 1 damla veriyoruz. biraz geceleri zor olsa da bebişim için iyi gelsin de feda olsun..bir de reflüsü için gaviskon toz verdi tok karınla eritip içiriyoruz. dünden beri kusmalarımız azaldı. önceden belki 20-30 defa kusuyordu yavrum.hiç abartmıyorum. dr çok genç biraz güvensizliğim oldu ama verdiği ilaçları görünce hoşuma gitti inşallah iyi gelir. keşke daha önce götürtseymişim, eşimi dinlemeyip, hala boşu boşuna gittiğimizi iddaa ediyor. bir de idrar tahlili ve kültürü yapılacak, sonuçları yarın alıcaz..yavrumun derdi neyse çıksın istiyorum, babasına kulak asmıyoruz bile:)) eğer bebişlerinizde bir problem görürseniz hiç durmayın dr'a götürün kızlar, bakın bize 2 aydır ne çekiyoruz, adamın umru değil. cebren ve tehdit ile bu işi de başardık oğlumla çok şükür:))
kızlar 1 sene ücretsiz izin istedim kurumumdan henüz imzalanmadı inşallah olur da oğlumla başbaşa güzel bir yıl geçiririz.
kayınpederim ve görümcem geleceklerdi bu hafta ama havalar çok soğudu bakalım ne olacak, henüz net değil durum, gelirlerse yazamam size, gelmezlerse koca çenemle gene buralarda olurum inşallah...
hepinizi öpüyorum benimki uyandı bile, kuş uykusu:)))
slm hanımlar bende 30 yaşındayım ve ilk hamileliğimin başındayım henüz 6 haftalık topiğe göre çoğunuz bebeğini kucağına almış hayırlısı ile inşallah bizlerde alırız hepinizi tebrik ediyorum bebişleri öpüyorum
geçmiş olsun canım benim ben heyet raporu almaya çalışacağım ücretsiz izin almam zor maddi açıdan altından kalkamayız eşim istersen al diyor sonra ardından ekders ücretünü de bakıcıya veririz diyor adam da haklı yetmez tek maaş
Selam kızlar, nasıl g idiyor hamişlik/an nelik?
Bizim yaramazla epey zor gidiyor bizim. Doktorun kapısından ayrılmaz olduk..Adam yakında kovacak bizi:)) kızlar bebişimin kakasından kan geliyor geçen haftadan beri. Dr'a gittik tekrar kullandığımız ilaçlardan olabilirmi diye, değil dedi. Tahlil yapıldı, hiçbirşey çıkmadı. Hala altını 3 sefer değiştiriyorsam en az 1 seferinde kahverengi birkaç damla kan görüyorum. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onun içi ilaç kullanıyoruz ama bu kaka işi çok üzdü bizi. Dr'a anne sütüne allerjisi olup olamayacağını sordum malum ben çok allerjikim bebiş de bana çekmiş olabilir ama değil dedi. Ben hala şüpheliyim. Bu knuda bilginiz var mı kızlar? Kakada kan neden olur? Zorlanıyor da poposundan geliyor olsa açık kırmızı-pembe olurdu dimi? Bu barsaklarından geliyor yada midesinden. Neyse inşallah geçer. Bu hafta yine kontrole gidicez bakalım dr ne diyecek? Sizl rneler yapıyorsunuz? Pek kimse uğramıyor galiba buraya( Lovelim senin nasıl Erenin? Bizimki gibi çok kusuyor mu? Sezen Ege bebek napıyor? Yanında yardımcı olacak kimsen var mı? Kırkınız ne zaman çıkacak? Çılgın güzel haberlerini bekliyoruz canım...
canım ya haklısın, kim istemez bebişine kendi bakmayı dimi? Benim eşim baen beni çok sinir eder ama bu konuda bana çok destek çıktı. "Sen otur bebeğe bak, ben idare ederim inşallah" dedi. Kemerleri sıkıcaz bir yıl, napalım. Tabi bizim de ödemelerimiz var ama evi idare edebilecek kadar da geliri var eşimin çok şükür. Bazı giderlerden kısma yoluna gittik. İnşallah bu bir hepiiz için iyi geçer, en zor zamanları çünkü. benim yaramaz uyandı, hepinizi tek tek öpüyorum...ismini yazamadıklarım darılmasın, herkes kendinden haber versin...öpüyorum...
cherrycim bu aylarda hepimiz böyleydik canım
oyy kuzunu göreceksin demek hayırlısıyla gör gel haber ver bize bizden selam söyle
nesecim cok uzuldum doktor isine, insallah ciddi birsey degildir canim..
Uyu diyorsunda demesi kolay, gece uyuyamiyorum hicZorla bazen uyuyorum, ondada surekli uyanip duruyorum, bazen sicaktan, bazen bacagima agri geliyor, bazende bunaliyorum galiba nefes alamiyorum falan. Valla gece uykusu haram oldu gibi birsey, Allah gunah yazmasin.
Yani ben raziyimda, gunum cok duzensiz oluyor. Ama sabredecegiz bakalim baska care yok :)
Gelsin minik kizimda biran once insallah sorunsuz, herseye katlanirim.
Bugun kontrolumuz var, insallah hersey yolundadir. Son kontrollerde biraz kucuk tu bebisim, insallah simdi kocaman olmustur.
Annelerimizin hepsine kolay gelsin diyorum, nesecim sana, lovelim sana ve sezencigime. Insallah unuttugum yoktur.
Bekleyen annelerede yakinda kavusacagiz miniklerimize diyorum
kizlar kontrolden geldim ve moralim bozuk...
Halen kucukmus bebegim, olculere gore 1460 gram civarinda dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim, ondan sonrada her hafta geleceksin dedi. Her hafta kontrol burada hic normal degil yani endiselendim ister istemez simdi.
Sivisi iyi imis, kordonda iyi, besin gidiyor yani bebege, ama iste soyledikleri baya bi endiselendirdi beni.
Sizin kontroller nasildi, bu haftada kac kilo idi bebekleriniz, dogumda kac kilo dogdular. Burada hangi kategoride bunlari sorabilirim acaba? Uff canim cok sikkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?