30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

loveli canım çok az kaldı yarın bu saatlerde erenle ilgileniyor onu emzirmeye çalışıyor olacaksın muhtemelen.çok heyecanlı değilmi.inşallah kolay bir operasyon geçirirsin ve çabucak toparlanırsın.Allah yar ve yardımcın olsun sana dua ediyor olacağım.

loveli evet giremeyeceksin bir müddet, seni ve ereni çok seviyos unutmaa..

çılgıncığım senin de çekirdeğin büyüyor maşallah.zaman hem çabuk geçer hemde geçmez.ama artık içinde ya o bile dünyalara değer sırada cinsiyet öğrenme heyecanı var.bakalım küçük çılgın kız mı olacak erkekmi..sen ne hissediyorsun annesi.

sağol ahsenim çok heyecanlı inşallah bu saatlerde oğlum kucağımda olacak
onu emzirmekle uğraşıyor onun gül yüzüne bakmakla ilgileniyor olacağım inşallahhh

onu emzirmekle uğraşıyor onun gül yüzüne bakmakla ilgileniyor olacağım inşallahhh

canımmmm lovelimmmmm amin, inşallah tatlım benim
ama biz nasıl haber alcaz sizden?

aylinim
komşuma söylücem o giricek size haber verecek tatlım az sonra ona çıkacam
sizi habersiz bırakmam canım benim

burası bizim ikinci evimiz aylinnnn
senin de evin bacııımmmmmmmm
sen de gelcen buraya
yok öyle hamilelelerin yeri diyeeeee

canım ahsenim, gecen merhaba dedim sana, cevap verdiysen de görmemiş olabilirim.
nasılsın? ne kadar oldunuz şimdi
inşallah herşey yolunda gider ahsencim..
valla bişi diyim ki ikisine de eşitim..doktora bile sormak aklıma gelmiyor.hep sağlıklı mı, herşey yolunda mı diyorum..
Hangisi gelirse kabulümm.. sanki tüp ya, erkek olma ihtimali fazla imiş gibi geliyor ama bakalım..

inşallahhhhhhh... Şeniz

Mucize tutulabilirmiş meğer ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmiş,
Mucize uyurmuş, uyanırmış;
Mucizeye bakılabilirmiş,
Mucize “mucizeler” yaratabilirmiş gerçekten…
Mucize meğer kokarmış
Cennet kokusu gibi;
Mis gibi…

canım oğlum az kaldı kavuşmaya dokunmaya birbirimize seni çok seviyorum mucizem mert erenim kalbimin öteki yanı sağlıkla hayırlısıyla eli ayağı düzgün yüzü gözü düzgün gel hayırlı ol sağlıklı oğlum
Rabbim bizi bir ömür boyu ayırmasın sana da bize de sağlıklı hayırlı uzun bir ömür nasp etsin birlikte geçirecek
kelimeler öyle yetersiz ki şu an
seni bekliyoruz bitanem kedim beniiiimmm
seni hep kedim kuzum diye sevdim mucizem diye sevdim herşey hazır oğlum gel sağlıkla annen baban hazır sana
seni kimler beklemiyor ki anneannenler babaannenler dayıların teyzen halan amcan
burdaki teyzelerin eski dostlardaki teyzelerin 30luk çıtırlardaki teyzelerin
apartmandaki teyzelerin herkes bekliyor
ama en çok ben ve baban bitanem
SENİ ÇOK SEVİYORUM MUCİZEM

lovelim insallah yarin bebisini kucagina alacaksin. Dualarim seninle, insallah cok kolay ve rahat bir dogum olacak. Simdiden seni tebrik ediyorum canim benim

ağlattın beni hain

naptttııııınnnn Loveliii...
Bu kadar güzel anlatılır..
mahfoldum burda..
RABBİM yardımcınız olsun, gecmeyen saatlerde bugün, yarın doğumunda ve bir ömür boyu...

canım ne güzel yazmışsın. Senin belkide şimdi kucağındadır mert eren, canım ya çok güzel.

Bizimde ense kalınlığımız 1.7 çıktı. Çok şükür. İkili tarama sonucu 1 hafta sonra çıkacak.

lovelicim...
canım...
gece yatarken..sabah kalktığımda aklım hep sende..dualarım seninle..
çok duygulandım yazını okuyunca..
çooooooook mutlu bir ömür olsun oğlunla eşinle hepberaber inşallah..

Loveli hayırlı haberlerini ben de merakla bekliyorum. Umarım hemen girip bizi haberdar edersin...
Aranızda 17 günlük tek anne benim galiba. Lohusalık döneminin duygusal etkisiyle hüngür hüngür ağladığım bir yazıyı da ben paylaşmak istiyorum. Hepinize sevgiler...

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
:gitme:

Kızlar eve şimdi geldim hemen neti açtım Loveliden haber yok sanırım. İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız. Şimdi gitmeliyim. Rabbim yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…