30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

yok canım yaa.loveli yanlış anlamışssın sanırım.kapatılmamış.sadece davet var foto falan koyun diye sanırımm..ohh şükürr..teşekkür sarıböcüg:ecrin_bebek:

korktum valla kapantı sandım
pardon sarıcım yaaaaa yanlış anlamışım

neşemmmm, lovelimmmm dualarımız sizinle...
neşem çok stresli gibisin bitanem aman rahat ol...opuyorumnanaktan
lovelim cuma günü hastaneye giriyorsun demek...Rabbim bir solukta doğum yapmanı nasip etsin canım...güzel haberlerinle,bebişinin sağlıklı haberleri ile gel yine...çok öpüyorum seni dualarımız seninle...opuyorumnanaktan

beni sonra bilahare anlatırım...

Günaydın tatlı hamişler...Loveli son hamiş günün tadını çıkar. Göbişine çekirdek tabağını koy, yat Tv'yi aç,abuk subuk hanım programlarına bak:)) çekirdek çitle...Ay canım çekti :)) kuzum bugün neler yapıcan? Kuaföre falan gidiyorlar, sen de gidecek misin?

korktum valla kapantı sandım
pardon sarıcım yaaaaa yanlış anlamışım

Ne oldu ya ben bişi mi kaçırdım? Konumuz kapandı mı sandınız?

Masalım stresim çok mu belli oluyor? Resmen dudaklarımı ve tırnaklarımın yanındaki etleri ısırmaktan mahvoldum, stres tavan yaptı bende gene...Yarın sabah Loveli için dualar edicez inşallah hemencecik kolayca geçecek doğumu..Eeee sen neden kendinden bahsetmedin ki şimdi, merak ediyoruz ama...

valla ne yapsam diye düşünüyorum aklıma bişey de gelmiyor iyi mi
ortalığı toplarım sonra son eksiklerim var hasta bezi göğüs pedi enjektör ve mama her ihtimale karşı

heyecan dorukta uyku uyudum mu bilmiyorum
eşim de grip oldu bu arada
annem gelecek bugün onu bekliyorum
ne yapsam neşecim bilmiyorum

valla ne yapsam diye düşünüyorum aklıma bişey de gelmiyor iyi mi
ortalığı toplarım sonra son eksiklerim var hasta bezi göğüs pedi enjektör ve mama her ihtimale karşı

canm hastaneden hasta bezi vermiyorlar mı? Ben almadım. Enjektör ne için? Mama falan deme, sütünün gelmesi sana bağlı sakın sütüm gelmeyecek psikolojisine girme canım. Bebişin öyle güçlü emecek ki sütün kolayca gelecek inşallah kendini hiç kasma, zaten 9 aydır bunun için hazırlanıyor vücudun...

heyecan dorukta uyku uyudum mu bilmiyorum
eşim de grip oldu bu arada
annem gelecek bugün onu bekliyorum
ne yapsam neşecim bilmiyorum

canım bence de uyku uyuyamaz insan, hele son gece...Canım bebişin senin antikorlarınla doğacak hiç merak etme bişicik olmaz inşallah...Ne yaparsan yap stres yapma canım, kendine bak:)) son defa göbişli resimler çektir bence:)) ay ben bile heyecan yaptım..Bugün fazla kalamayacağım burda kitabımı okumam gerek. Dualarım hepinizle...

Loveli dediğin gibi çok şükür şu halimize bak, testte çift çizgi görelim diye gözlerimiz şaşı oluyordu, şimdi doğumunu konuşuyoruz. Yaradan'a şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin...

her ihtimale karşı
memeden ilk etapta süt gelmeyebilirmiş arkadaşıma hemşire enjektör ve mama aldırmış mamayı enjektörle çektirmişle arkadaş bebeğe meme verince üstten sıkmışlar bebeğin karnı doymuş sütü de bir gün sonra gelmiş sonra kullanmamış aklıma yattı bu biberonla vermem zaten ona alışırsa memeyi almaz sonra

tamam canım dinlen sen

amin neşecim ne çok ağladık değil mi ne zor günler geçirdik çok şükür halimiizee

Sabrın sonu selametmiş Lovelim çok şükür Allah bugünümüzü aratmasın.
Kızlar yarın sabah Loveli için dualar edicez, diğer topike de yazdım. İnşallah buarya gelemeseniz de herkes bildiği ayet ve duaları okusun, olur mu?
Rabbim hepimize hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin...

oy neşem beni bu kadar düşünmen duygulandırdı yaa canım kaderdaşım yaaaa

Canım benim, biz burada gerçek dostluklar kurduk. İçimden daha neler geçiyor da olmuyor, uzağız malesef. Canım siz iyi olun da daha nice birlikte güzel yıllar dostluklarımız devam edecek inşallah...İçim kıpır kıpır, inşallah yarın burada kutlamalar yapıcaz:))

lovelicimmm
yarın anne oluyorsun inşallah...
kimbilir bize ne zaman yazabileceksin?
dualarımız seninle olacak hiç unurma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…