canım zaten benim başıma ne geldiyse kilodan geldi.çok ama çok dikkatli olmam lazım artık hayırlısı evet diyetisyen ile görüşmem gerekiyor.senin diyet listen nasıldı lovelim neler yasaktı mesala gerçi bellide tatlılar karbonhidratlar nişastalı şeyler yasakmıştır.şeker içeren herşey..tamam o zaman sen doğurma
ne kadar kalırsa o kadar iyi de ben de çatı dar ve kan pıhtılaşması var normal bekleyemem o yüzden
şekeri dert etme diyet veriyorlar zaten zor değil diyet inan hatta habire yiyorsun kilo almıyorsun bebiş alıyor ama o da bize yetiyor ben o yizden 10 kiloda kaldım zaten oğluşum 10 gün önce 3kğ şimdi kaç bilmiyorum ama CADIARZU
neden epidural istiyorsunuzki o biraz tehlikeli diye duydum belden iğne yapıyorlarmış ve riskliymiş açıkcası ben tırstım.ben genel anestezi ile olacam ilkinde de öyle oldum hiç bir sorun yaşamadım.ha bebeği biraz geç görüyorsun o kadar.
tamam o zaman sen doğurma
ne kadar kalırsa o kadar iyi de ben de çatı dar ve kan pıhtılaşması var normal bekleyemem o yüzden
şekeri dert etme diyet veriyorlar zaten zor değil diyet inan hatta habire yiyorsun kilo almıyorsun bebiş alıyor ama o da bize yetiyor ben o yizden 10 kiloda kaldım zaten oğluşum 10 gün önce 3kğ şimdi kaç bilmiyorum ama CADIARZU
ben de de o var valla hamileliğimin ilk zamanları gibi oldu iştahsız bulantı var ilginç
her ikisinin sıkıntıs var
uzmanın yapması gerek yoksa risk artıyor
bakalım ameliyat anında belli olacak hangisi olacak
Allah yardımcın olsun canım hepimizin allah yardımcısı olsun.son zamanlar sıkıntılıdır.ben hiç doğuramıyacam sanmıştım hep hamile kalacağım sanmıştım.ama bebeğini kucağına alınca unutuyorsun herşeyi hatta ikincisini bile hemen düşünüyorsun.ben o anlarda bir daha asla çocuk yapmam demiştim ama bak ikincisi bile geliyor.insan işte çektiklerini çabuk unutuyor:)))
kuzum ben bişi istemedim ki, bebek ters, dr sezeryan olacak dedi. Naısl diye sormasam söylemeyecek, epidural dedi sanırım (spinal de olabilir, hatırlamıyorum). normal sezeryanda uyanmama riski çok fazl, onu göze alamam dedi. Offfff ya iyice içime kurt düştü...
kız elimden gelse hiç doğurmayacağım, hep içimde kalsın oğlum. İyice kıskançlık damarlarım kabarmaya başladı zaten. Doğduktan sonra kimse dokunmasın istiyorum şimdiden:))
uzmanı nerden bilicez ki, devlette kim varsa o yapacak, offff Lovelim yaaaa çok canım sıkılıyor. Seninki neden şimdiden belli değil mi ki???
aminnnnnnn, canım 2. mi akannehir :1shok:
yok ama arada keyif için yatırırm çok az yatırırm bir saat falan sadece uyanıkken uyurken değil babasıyla keyif yapsınlar ben de onları izlyeyeiminşallah Lovelim hayırlısyla o günleri görücez inşallah. Hepimiz buradaki hatunlar olarak ilk dişlerini kutlayacağız. aklıma gelmişken, sakın bebişini yatağında yatırmaya alıştırma, hep kendi yatağında yatsın. Sonra çok problem çıkıyormuş..
lovelicimmm
canım benim senin yerine ben heyecanlıyımmm
hep dua edicem cuma günü sana..
Zerdalım ne bilgisi, bu doğum, bebek bakımı gibi konularda cahil cühelayım daha...Popo toto anlamam ben:)) zaten çevremde hiç erkek bebek yok, onda da zorlanıcam, hayırlısı bakalım...Deneme-yanılma yoluyla öğrenicez çoğu şeyi...
başa gelince öğrenilir canım.eşim ben senin bebeğin altını değişteremiyeceğini düşünüyordum diyor.güldüm kim değiştirecekti sen mi dedim.anne olunca bebeğinin altını bile değiştirmek güzel geliyor.Öğrenirsin canım ya, herkes annesinin karnında öğrenmiyor ya, annelerimiz 20 yaşına gelmeden kaç çocuk doğurup yetiştirmişler.İnşallah öğreneceğiz canım, bende korkuyom ama sanırım bakarız. En çok altını nasıl değiştireceğimi bilemiyorum. gerçi arkdaşımda bilmiyordu, öğrendi, çatır çatır değiştiriyor.
ben biliyorum tek yıkama sıkıntısı olur onun dışında diğerlerini biliyomm
kuzenim bebekken ben 10 yaşındaydım yengem bana yaptırırdı yapardım uyuturdum yedirirdim
sonra ablam doğum yaptı yeğenim 10 günlüktü annemle ablamda kalıyorduk
annemi eve yolladık ben kaldım ablamın yanında annem gitmeden sınav yaptı bana öyle gitti gazı nasıl çıkar altı nasıl değişir nasıl uyutulur nasıl tutulur hepsinden sınav oldum sadece biraz yavaş olduğumu söylediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?