30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

canım zaten benim başıma ne geldiyse kilodan geldi.çok ama çok dikkatli olmam lazım artık hayırlısı evet diyetisyen ile görüşmem gerekiyor.senin diyet listen nasıldı lovelim neler yasaktı mesala gerçi bellide tatlılar karbonhidratlar nişastalı şeyler yasakmıştır.şeker içeren herşey..
bu arada bebeğn kilosu iyiymiş maşallah.gelişimini tamamladıktan sonra sorun olmaz erken alınması hatta bende 38 den sonra doğsun istiyorum doktor banada on gün önce alırız dedi zaten.

kuzum ben bişi istemedim ki, bebek ters, dr sezeryan olacak dedi. Naısl diye sormasam söylemeyecek, epidural dedi sanırım (spinal de olabilir, hatırlamıyorum). normal sezeryanda uyanmama riski çok fazl, onu göze alamam dedi. Offfff ya iyice içime kurt düştü...

kız elimden gelse hiç doğurmayacağım, hep içimde kalsın oğlum. İyice kıskançlık damarlarım kabarmaya başladı zaten. Doğduktan sonra kimse dokunmasın istiyorum şimdiden:))

uzmanı nerden bilicez ki, devlette kim varsa o yapacak, offff Lovelim yaaaa çok canım sıkılıyor. Seninki neden şimdiden belli değil mi ki???

aminnnnnnn, canım 2. mi akannehir :1shok:

yok belli değil anestezi uzmanı bana genel diye gireeriz dedi bakarız durum daha farklı ona göre hareket ederiz dedi
dr girecek o ayarlıyor hepsini o yüzden içim rahat

ben de karnımdaki kıpırtılarını oynayışlarını özleyeceğim
bir bedende iki yürek olduğumuz son 2 gün oğlumla onun garip bir hüznü var ama onu görmemin büyük bir sabırsızlığı var
ben de hep onunla uyumak uyanmak ben eşim ve bebeğimizzz olalımmmm

allah allah niye uyanmama riskin olsun canım her ameliyatda vardır o risk o zaman kimsenin ameliyat olmaması lazım.çok korkutuyorlar insanı ya bak bende tırstım şimdi.bende ayıkken bütün yaptıklarını duyuyorsun tansiyonum fırlar kalbim durur diye korkuyorum valla.hissetmesende biliyorsun herşeyi.spinal ile epidural arasında ne fark varki.evet canım ikinci benim.:uhm:

inşallah Lovelim hayırlısyla o günleri görücez inşallah. Hepimiz buradaki hatunlar olarak ilk dişlerini kutlayacağız. aklıma gelmişken, sakın bebişini yatağında yatırmaya alıştırma, hep kendi yatağında yatsın. Sonra çok problem çıkıyormuş..

lovelicimmm
canım benim senin yerine ben heyecanlıyımmm
hep dua edicem cuma günü sana..

Bilmiyorum Ahsenim, hiçbişi bilmiyorum. Ne fark var, nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Sadece bebeğimi çıkarmak istemiyorm daha onu biliyorum(

yok ama arada keyif için yatırırm çok az yatırırm bir saat falan sadece uyanıkken uyurken değil babasıyla keyif yapsınlar ben de onları izlyeyeim
lovelicimmm
canım benim senin yerine ben heyecanlıyımmm
hep dua edicem cuma günü sana..

sağol sezenimmmmm

Loveli kız azıcık endişelenicez, korkucaz, acı çekicez ama sonrası çok keyifli olucak dimi ya???? inşallah .....Bir de buraya gelir, bebişlerimizi anlatırız henüz doğurmamış olanlara:)) hava atarız:)) yok yok hava atmayız da birlikte paylaşırız....Ohhhh şimdiden gelsin o günler...

dimi onlara yol gösteririz dimi ay ne heyecanlı evde bir bebekkkk oyyyyy gel oğlum gel oğlummm
sağlıkla hayırlıyla gel annemmm

inşalah lovelim inşallah...hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım cuma günü. Tüm gün hastanede ve annemde olucam inşallah akşama eve geldiğimde bakmaya çalışırım buraya...Burası bayram yeri gibi olur tahminim inşallah...

Sağolun kızlar çok şükür geçti, neseciğim, diğer tarafa fazla uğrayamıyorsun pek görüşemiyoz. Doğum sonrası topinkin çok hoşuma gitti, bende arada okuyom, göbek bakımı ilk defa duydum. canım ya güldürdün beni toto her zaman kızlar söylüyorlar ya, popoya toto diyorlar. Bu kız bu kadar bilgili bunu nasıl es geçmiş dedim.:roflol::roflol:

Loveli canım bende cumayı heycanla bekliyorum. topiğin ilk bebeği olacak. valla heycanlıyız.

Zerdalım ne bilgisi, bu doğum, bebek bakımı gibi konularda cahil cühelayım daha...Popo toto anlamam ben:)) zaten çevremde hiç erkek bebek yok, onda da zorlanıcam, hayırlısı bakalım...Deneme-yanılma yoluyla öğrenicez çoğu şeyi...

Öğrenirsin canım ya, herkes annesinin karnında öğrenmiyor ya, annelerimiz 20 yaşına gelmeden kaç çocuk doğurup yetiştirmişler.İnşallah öğreneceğiz canım, bende korkuyom ama sanırım bakarız. En çok altını nasıl değiştireceğimi bilemiyorum. gerçi arkdaşımda bilmiyordu, öğrendi, çatır çatır değiştiriyor.

ben biliyorum tek yıkama sıkıntısı olur onun dışında diğerlerini biliyomm
kuzenim bebekken ben 10 yaşındaydım yengem bana yaptırırdı yapardım uyuturdum yedirirdim

sonra ablam doğum yaptı yeğenim 10 günlüktü annemle ablamda kalıyorduk
annemi eve yolladık ben kaldım ablamın yanında annem gitmeden sınav yaptı bana öyle gitti gazı nasıl çıkar altı nasıl değişir nasıl uyutulur nasıl tutulur hepsinden sınav oldum sadece biraz yavaş olduğumu söylediii

kızlar en güzeli ne biliyormusunuz.bebeğiniz eve gelince evde öyle güzel bir bebek kokusu oluyorki mis gibi sürekli içine çekesin geliyor.birde o minik şeyi karnında taşıdığına inanamıyorsun keşke daha önce gelseydi diye düşünüyorsun.o kadar güzel oluyorki minicik birşey.....ayyyyyyyyy biran önce doğurasım geldi ya özledim o küçük yaratığı.....

başa gelince öğrenilir canım.eşim ben senin bebeğin altını değişteremiyeceğini düşünüyordum diyor.güldüm kim değiştirecekti sen mi dedim.anne olunca bebeğinin altını bile değiştirmek güzel geliyor.

sen tecrübeliymişsin canım ben kendi oğluma gelinceye kadar hiç bebekle ilgilenmedim benim yanımda annem kızkardeşim ve kayınvalidem vardı.onlar gösterdiler.ama hala tek sorunumuz oğlumu tek başına yıkayamıyorum sudan hala çok korkuyor ya eşimle ya annemle yıkarız:))

kızlar ben izninizi istiyorum, oturmak bize pek yaramıyor, başımdönüyor fır fır gene...Hepinizi öpüyorum, bol dua etmeyi unutmayalım birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…