baby nin bayagı erken belli olmus biz babbyle hiç ovalusyondan sonra konusmadık belkıde unutmustur senınle konustuk yınede onunla hıc konusmadım allah hayırlısını versın canım eli ayagı duzgun olsunda kız erkek fark etmez. senınde ınsallah 7 ekımde bellı olur ama belkıde olmaz 16. haftada kesın bellı oluyo cunku gercı bebegın pozısyonuna ve ultrason makınesının kalıtesıne gorede degısebılıyomus
Hamile kalabiliyorsun ya canım, allahın iziniyle olur inşallah, hiç stres sıkıntı yapma.
O günlerden sonra ovulasyon bölümüne girmedim, baybiye nisan annelerini tavsiye etmiştim. venusle senide 30 lu yaşlardaki topinkimize çağırmıştım. Bayb 3 boyutlu ultrasyona girmiş, hamileliğinide çok erken öğrenmişti, dediğin gibi 16. haftada belli oluyor. Bizim diğer taraftaki listemizde sen varsın, arada aklıma geliyorsun. hatta bi ara hiç girmediğini düşünmeye başlamıştım. canım arısütübalpolen karşımı ye istersen, yumurtalara iyi geliyor, ben öyle karışımlar yemiştim, KK dan öğrenip.
ben stres yapmamaya calısyorumda zerdal ama mıllet senden daha meraklı ya daha yokmu cocuk daha yokmu dıyolar ınsan sınır oluyo cevap vermekten bıktım benımde evlılıgım 2 seneyı ıste 3 ay gectı mıllet artık ıyıce agzını actı gercı 2 sene dusunmedık cocuk ama ıste yazın basından berı ıstıyoz bakalım canım allah herseyın hayırlısını versın
cokta lanet bır ınsanımdır zerdal herseyı yıyemıyom annem kucuklugumden berı cok cekmıs benden delikafadulden artık bebek ıcın yapıcaz. yok canım cevrımıcı olmasamda takıp etmeye calısıyorum sızı merak edıyom herseyımız aynı anda baslamıstı ya aklıma gelıyosunuz hep cunku, gelırım obur topıgede.kendıne ıyı bak canım
Millete bakma boşver, daha düşünmüyoz de, o sormalar adamı öldürüyor, bizde 2 yıllık evliyiz, 1 yıldır düşünüyordum, 1 yılın sonunda kaldım, hatta denemediğim kür kalmadı. Allah işte rabbim çok şükür tam tedaviye başlıyacaktım, 27 ağustosa gün almıştım, bebek tedavisi oldu. Hiç millete bakma, biraz yumurtana iyi gelecek güzel şeyler ye ballı karışımlar falan, allahın izniyle olur inşallah, yine ovulasyonda yaparsın. ama şu dönemlerin bi geçsin, rahmin biraz kendini toparlaması lazım. ceviz, fındık, badem, kuru incir, güzel şeyler ye. yumurtlarına iyi gelir.
valla hepsi süper olur diyim sana
aman dinlen erken daha az daha dursun farukçum
benim sezeryan 8 ekim bu arada kızlar
nesecim yoksa loveliden öncemi doğracan, sen normal düşünüyorsun demi canım.
canım loveli, 8 ekimde allahın izniyle sağlıklı sıhatli ereni doğrursun. Bizde resmini görürüz, yiğenimizin.
gelmedi canım biraz daha düzenlenmesi gerekiyor istediğim gibi olmadı çünkü buda birine yaptırıyorum malesef imkanlar kısıstlı eşim de sıcak bakmayınca şekerlere ben de kendim burda yaptırdımakşam kazağı bitirdim şükür, el kadar şey ne çok oyaladı beni:)) düğmelerini de diktim ama süsleme işine sıcak bakmadı babamız erkek adamın kazağı çok süslü olmazmış:)) neyse dediği gibi olsun bakalım. Bugün de kaç gündür okuyamadığım kitabıma dönmeyi istyorum inşallah. Canım bana göre de son ana kadar dursa iyi olur Faruk da bakalım cumartesi ne olacak? Dr ne derse artık o. Kız yakında özleyeceğiz de bu veletlerin içmizde kımıl kımıl gezmesini:)) 8 Ekime az kaldı, hazırlıkların tamam mı canım? Annem önerdi bana çörekotunu az kavurup havanda dövdük, içine de zeytinyağı koyduk, koyu renk cam bir şişeye koyduk. Bebeğin gazı olunca diline 1 damla verecekmişiz. İstersen sen de yap. Ben çantaya onu da koydum. İlk haftalar sindirim sistemi gelişmediği için gaz problemi mutlaka olacak çünkü. Yine de sen bilirsin. Bebek şekerlerin geldi mi? Ben de benimkilere etiket yapıcam daha:))
canım benim durumum henüz belli değil, cumartesi dr bakacak, hala dönmediyse sezeryan tarihi verecek, döndüyse çatı muayenesi. Yine de Loveli benden önce doğuracak sanırım, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de...
Mert Erenin annesi 2 isme mi karar verdiniz? :)) sağlıkla gelsin inşallah...
gelmedi canım biraz daha düzenlenmesi gerekiyor istediğim gibi olmadı çünkü buda birine yaptırıyorum malesef imkanlar kısıstlı eşim de sıcak bakmayınca şekerlere ben de kendim burda yaptırdım
bakalım nasıl olacak
bugün temizlikten sonra bitiyor inşallah
özleyeceğiz var ya kımıl hallerini dediğiğn gibi
bunu hemen ekliyorum listeme word kopyalıyorum arşiv olacak inşallah
evet canım 2 isimli oldu oğlumuz ama hala eren diyoruz babamız koydu her iki ismi ,
güzel oldu
cumartesi olacak kontrolun haaa hadi inşallah iyi gecer yorma kendini tamama mı
tüllü lavanta yaptırıdm sadece çok basit geldi gözümüze komşum da yardım edecek bana yoksa bir haftada bitmez ben ilçede olduğumdan burda süs malzemesi bile bulamıyoruz düşün biz de tülü ve lavantasını aldık sislemesini yap dedik çok pahalı söyledi biz de komşum oğluna yapmış patiği yapalım dedi tamam dedim sağolsun yardım edecek bana yetişir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?