30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Bu da okuduğum kitap kızlar. Bakın sizi zorlamak istemem ama bişi okuyacaksanız mutlaka bunu okuyun. Acayip fanatiği oldum ya. Az sonra da yine başına oturucam zaten inşallah:))

daha güzelleri sizin olsun canım. Ben leyleklilere takmıştım da:))
çok iyi yapıyorsun, zaten sizden duyduklarımı yaptım da brazcık kilo alabildi bebişim. bendede suç çok ya, adam gibi beslenmiyorum(

Çok beşiklerden anlamıyorum ya canım, o yüzden daha araştıracam, içime hangisi sinerse onu alacam.

bende yaptıracam, çok güzelmiş bu ama bizim burda bu kadar çeşit bulabilimiyim acep.

canım hangimiz anlıyorduk ki:)) işin içine girince araştırıyorsun. Ben kk'den çok faydalandım herşeyi buradan araştırıyorum alamdan önce, aklında olsun. Kullananların tavsiyeleri çok değerlei benim için. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok:))
kuzum benim şehrimde de çeşit yok zaten dışarı çıkabilen de yok, hemen hemen herşeyi netten alıyorum ben. havale ile indirim de oluyor hem dükkan kirası olmadığı için daha uygun fiyata evime geliyor...Bakın size bir site daha önereyim, kıyafetleri süper kışlık hem güzel ve kaliteli......idilbabyperakende....tam yazamıyorum yasak olduğu için. buradan almıştım bunun mallarından, tam kışlık. kadife olanlardan aldım, tavsiye ederim.

Bakın bu mesela kadife, yumuşacık ve kalın. Tam kış bebekleri için. Çok da şirin. Bundan almıştım daha benzerlerini de aldım, kendiniz bilirsiniz ama bir gözatın derim. Benim gibi dışarı çıkamadığınızda netten alamak daha kolay oluyor:))

internette bi sürü var canım
zamanı gelince verirsin siparişi
demi canım öğreneceğiz valla.
Bu da okuduğum kitap kızlar. Bakın sizi zorlamak istemem ama bişi okuyacaksanız mutlaka bunu okuyun. Acayip fanatiği oldum ya. Az sonra da yine başına oturucam zaten inşallah:))

Senin böyle tavsiyelerin çok hoşuma gdiyor nese, bu kitabı mutlaka alacam hatta eşime söyleyim, o internetden alışveriş yapmasını biliyor. Burdaki arkdaşlarımda internetden kıyafet alıyor, olmazsa benden internetden alırım.

çok güzellllll ya dur bakammmmmm hemen
oy nese ne tatlı şeyler, hadi afiyet olsun canım. ben bi taraftanda yiyroum zaten.

aferin ben az sonra yicem 12.30da yicem ara öğünümü yedim ya

canm biz burada paylaşmak için varız. Arkadaşlar ne gün için? Kız sen netten alışveriş yapmayı hemen öğren, bak göbiş kcaman olunca dışarıda gezmek istemiyor insan nazar oluyor. Dikaktli olmak gerek. Eşin yardımcı olmazsa biz öğretiriz sana:) çok kolay ben yıllardır yapıyorum maşalalh, öyle korkulacak bişi yok. Hem karlı. Kredi kartım yok benim havale ile alıyorum hem daha da iniyor o zaman. Bu idilbaby'yi unutma, çok güzel şeyler var hem de kaliteli. 10 tane olacağına 2-3 takım olsun en güzelinden olsun derim benim hayat felsefem bu napim:))

oy nese ne tatlı şeyler, hadi afiyet olsun canım. ben bi taraftanda yiyroum zaten.

afiyet olsun canım, daha güzelleri sizin olsun...

çok güzellllll ya dur bakammmmmm hemen

aferin ben az sonra yicem 12.30da yicem ara öğünümü yedim ya

kızım sen tam kitaptaki rutine uyabilecek bir annesin, maşallah. Ben hiç rutinlere uyamam bakalım nasıl yapıcaz? Sen hiç zorlanmazsın.

valla mı neşecim hehehe sevindirik oldum bak
şimdi az çıkayım evi süpürüreyim

Hadi sana kolay gelsin Loveli, kendini yorma ama, ben de kitabımı okuyayım , ohhhhhhhhhh yaşasın tatillllllllllllllllllllll....

Hepimiz harika anneler olucaz inşallah kızlar, hiç endişelenmeyin. Hepinizi tek tek öpücüklüyorum...

Kizlar almak istedigim bebek arabasi bu sekilde. Bunu almak istememin sebebi ise bebegin yatacagi/oturacagi yeri cok yuksege kaldirabiliyorsun, yani cok egilmek zorunda kalinmiyor. Bel sorunlarim yuzunden surekli egilip kalkmak benim icin cok zor olacak. Ayni zamanda oturma koltugunuda hem size bakacak hemde disa bakacak sekilde yonunu degistirebiliyorsun. Ama iste biraz pahali bu, ayni yukseklige cikabilen cok fazla baska araba yok, ama yinede yuksek olan bir kac cesit var daha ucuz olan..

Birde bu yatma yerinde sadece 6 ay falan durabiliyor sonra oturma bolumunu takip kullanmak gerekiyor, zaten benim bebek subatta olacak, ne kadar gezerimki gerekmez diye dusunuyordum ama, bebek icin cok saglikli imis hergun biraz temiz havada disarida gezdirmek.

Almayi istedigim buyuyebilen yatak bu sekilde. Once ufak bir yuvarlak oluyor, sonra ortalarina yanlarini takiyorsun ve buyuyor. Sonra onunu acabiliyorsun birkac yasinda iken kendisi girip cikabiliyor. Dahada buyudugunde yan tarafina bir yan daha takiliyor ve uzuyor. Ama buda ise normal bebek yataklarinin 4-5 kati fiyatinda..

merhaba canım alakasız olacak ama ben resimleri böyle ekrana eklemesini bilmiyorum, nasıl yapıyorsun, aşamalarını banada anlatırmısın.

İdilbaybyi inceledim baya güzelmiş, çok hoşuma gitti, allahım o bebek kıyafetlerine içim gitti, allahım herkese versin.

zerdalcim beğendiğin resmin üstüne gel sağa tıkla
en altta özellikler var orayı aç
oradaki adresi kopyala
cevaplama kısmında dağ resmi var orayı tıkla
açılan yeri buraya yapıştır canım

loveli teşekker ederim yaptım ama olmadı sanırım. bi daha deneyim. Belki de site açılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…