çok güzelmiş neşeciiimmmm çok beğendimmm
iyi yapıyorum yani dimi
kilo aldırıyor bebişe neşe ben 2300gr gittim 1 hafta sonra baktık bebek ben bunları yedikten sonra 300gr almış sonra 4 gün sonra gittik 200 gr almış eren sen de ye
zerdal sen de yeeeee
Çok beşiklerden anlamıyorum ya canım, o yüzden daha araştıracam, içime hangisi sinerse onu alacam.
bende yaptıracam, çok güzelmiş bu ama bizim burda bu kadar çeşit bulabilimiyim acep.
demi canım öğreneceğiz valla.internette bi sürü var canım
zamanı gelince verirsin siparişi
Bu da okuduğum kitap kızlar. Bakın sizi zorlamak istemem ama bişi okuyacaksanız mutlaka bunu okuyun. Acayip fanatiği oldum ya. Az sonra da yine başına oturucam zaten inşallah:))
çok güzellllll ya dur bakammmmmm hemenBakın bu mesela kadife, yumuşacık ve kalın. Tam kış bebekleri için. Çok da şirin. Bundan almıştım daha benzerlerini de aldım, kendiniz bilirsiniz ama bir gözatın derim. Benim gibi dışarı çıkamadığınızda netten alamak daha kolay oluyor:))
oy nese ne tatlı şeyler, hadi afiyet olsun canım. ben bi taraftanda yiyroum zaten.
demi canım öğreneceğiz valla.
Senin böyle tavsiyelerin çok hoşuma gdiyor nese, bu kitabı mutlaka alacam hatta eşime söyleyim, o internetden alışveriş yapmasını biliyor. Burdaki arkdaşlarımda internetden kıyafet alıyor, olmazsa benden internetden alırım.
oy nese ne tatlı şeyler, hadi afiyet olsun canım. ben bi taraftanda yiyroum zaten.
çok güzellllll ya dur bakammmmmm hemen
aferin ben az sonra yicem 12.30da yicem ara öğünümü yedim ya
Almayi istedigim buyuyebilen yatak bu sekilde. Once ufak bir yuvarlak oluyor, sonra ortalarina yanlarini takiyorsun ve buyuyor. Sonra onunu acabiliyorsun birkac yasinda iken kendisi girip cikabiliyor. Dahada buyudugunde yan tarafina bir yan daha takiliyor ve uzuyor. Ama buda ise normal bebek yataklarinin 4-5 kati fiyatinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?