• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

510M10K2372.jpg URL

Benim bi sorunum olacak size arkadaşlar..
Az da canım sıkıldı..önemli bi problem mi bilmiyorum ama
eşim bugun Hastaneye kan tahlil sonuçlarını almaya gitmiş..ben önemsemiyordum pek adetimin 2.günü kan tahlili vereceğimiz zaman alırız nasılsa diyrodum...
neyse işte sonuçları almış ta "anti TPO antikor " yüksek çıkmış...
normali 0-35 arası iken benim 185 miş :((
netten araştırdığıma göre hamile kalmada zorluk ve hamile kalınırsa düşük oluyormuş..tüp bebekten önce mutalka tedavisi yapılmalıymış...
bu problemi yaşayan var mı daha çnce.... tedavisi uzun sürüyormu onu mrk ediyorum .. çünkü ben ekim-kasım gibi tüp bebek tedavsine başlayacaktım..
her seferinde bi engel.. bu seferde böyle bişey cıkardı RABBİM önümüze...
:((( varsa bi bilgisi olan cvp bekliyroum kızlar ...

ne güzel şeyler yazmışsınız..iyice heveslendim..Allah'ım bana da göstersin bu alışverişleri inşallahh..
ben şimdi hamilelik kitapları okuyorum..bu kitabı da not aldım ama..
şimdi netten nerelere bakıyoruz:)
cheryy ben çok beğendim arabanı..imkanın varsa canın ne istiyorsa al bence. o kadar bekledik bebişi.

Kizlar almak istedigim bebek arabasi bu sekilde. Bunu almak istememin sebebi ise bebegin yatacagi/oturacagi yeri cok yuksege kaldirabiliyorsun, yani cok egilmek zorunda kalinmiyor. Bel sorunlarim yuzunden surekli egilip kalkmak benim icin cok zor olacak. Ayni zamanda oturma koltugunuda hem size bakacak hemde disa bakacak sekilde yonunu degistirebiliyorsun. Ama iste biraz pahali bu, ayni yukseklige cikabilen cok fazla baska araba yok, ama yinede yuksek olan bir kac cesit var daha ucuz olan..

Birde bu yatma yerinde sadece 6 ay falan durabiliyor sonra oturma bolumunu takip kullanmak gerekiyor, zaten benim bebek subatta olacak, ne kadar gezerimki gerekmez diye dusunuyordum ama, bebek icin cok saglikli imis hergun biraz temiz havada disarida gezdirmek.

Canım çok güzel birşeye benziyor, hoşuna gittiyse al, tabi durumunuz elverişli ise. Yalnız 2 yöne dönebilen arabalarda sorun çıktığın söylemişti kullanan arkadaşlarım, vidaları mı ne çabucak bozuluyormuş. Dikkatli ol. İyice bir araştır, bu tip araba kullananların fikirlerini al, sonuçta biz daha kullanmadık, en iyi bilgiyi onlar verir. Gerekirse başlık aç sor, çekinme. Ben araba alsam da çok kompleks bişi almak istemiyorum, baston tipi falan, ne kadar kompleks olursa o kadar ağır oluyor dediler, taşıyamam, belimden rahatsızım çünkü. Hafif, basit birşeyler alırım alsam da henüz almayacağım zaten. Sen kendin bilirsin, danışmadan bir sürü para verme derim canım.

Almayi istedigim buyuyebilen yatak bu sekilde. Once ufak bir yuvarlak oluyor, sonra ortalarina yanlarini takiyorsun ve buyuyor. Sonra onunu acabiliyorsun birkac yasinda iken kendisi girip cikabiliyor. Dahada buyudugunde yan tarafina bir yan daha takiliyor ve uzuyor. Ama buda ise normal bebek yataklarinin 4-5 kati fiyatinda..

Aaaa bunu ilk defa görüyorum bak, hiç görmemiştim, güzel birşeye benziyor. Yine aynı şeyi yazıcam ama istersen kullananlara bir danış canım.

İdilbaybyi inceledim baya güzelmiş, çok hoşuma gitti, allahım o bebek kıyafetlerine içim gitti, allahım herkese versin.

Yaaa, arkadaşınız öyle uyduruk şeyi size tavsiye eder mi hiç? Ben internet sitesini sonradan akıl edebildim, öncesinde buradan hep bu markanın ürünlerini beğenip aldığımı farkettim. Hem de Türk malı. Eşimle ben buna çok dikkat ediyoruz. Geçenlerde çok ünlü bir markanın takımını aldım, eve geldim bir baksam çinde üretilmiş, moralim bozuldu. Kıyafet, oyuncak, bebek malzemesi, herşey çin malı çıkıyor. Dünya para ver, çin malı olsun. Eşim de kızdı haklı olarak. Bu idilbaby hem Türk malı hem yumuşacık kumaşının yeri, size tavsiyem kadifelerinden 1 takım alın en az. Tam kış bebişlerine uygun. Bne 1 lacivert, 1 açık mavi takım aldım, şapkaları da kedi kulaklı çok şirin. Allah hepimize güle güle kullanmak nasip etsin, sağlıkla inşallah.

Resimleri yer kaplamasın diye siliyorum ama ekledikleriniz de hoşuma gitti. Nasıl, güzel dimi? Kumaşın içeriğine bakmayı ihmal etmeyin. Bazısı yazlık. Anasayfada sağda bebişin cinsiyetini, kaç aylık istediğini ve yazlık-kışlık-ev kıyafeti seçeneğini seçerseniz, size alternatif ürünler sunuyor, gezin de gezin ondan sonra:)) ben saatlerce hepsine bakıyorum bazen:))

oy ne şirinmişşşşş

Yaaaa beğendiniz dimi? Bir de elinize alınca, nasıl yumuşacık görseniz...

Benim bi sorunum olacak size arkadaşlar..
Az da canım sıkıldı..önemli bi problem mi bilmiyorum ama
eşim bugun Hastaneye kan tahlil sonuçlarını almaya gitmiş..ben önemsemiyordum pek adetimin 2.günü kan tahlili vereceğimiz zaman alırız nasılsa diyrodum...
neyse işte sonuçları almış ta "anti TPO antikor " yüksek çıkmış...
normali 0-35 arası iken benim 185 miş :((
netten araştırdığıma göre hamile kalmada zorluk ve hamile kalınırsa düşük oluyormuş..tüp bebekten önce mutalka tedavisi yapılmalıymış...
bu problemi yaşayan var mı daha çnce.... tedavisi uzun sürüyormu onu mrk ediyorum .. çünkü ben ekim-kasım gibi tüp bebek tedavsine başlayacaktım..
her seferinde bi engel.. bu seferde böyle bişey cıkardı RABBİM önümüze...
:((( varsa bi bilgisi olan cvp bekliyroum kızlar ...

canım aynı durumdan ben de şüphelenmiştim. Doktoruna danışman en iyisi olur.

ne güzel şeyler yazmışsınız..iyice heveslendim..Allah'ım bana da göstersin bu alışverişleri inşallahh..
ben şimdi hamilelik kitapları okuyorum..bu kitabı da not aldım ama..
şimdi netten nerelere bakıyoruz:)
cheryy ben çok beğendim arabanı..imkanın varsa canın ne istiyorsa al bence. o kadar bekledik bebişi.

Kuzum nerlerdesin? Dün seni merak ettik. Kızlar kontrolün olduğunu söylediler, kalp atışlarını duyabildin mi? Nasıl geçti bebişinle randevun??? Canım oku bol bol, ama netetki her bilgi doğru olmayabiliyor, dikkatli ol..İnşallah yakında sen de başlayacaksın alışverişlere...Rabbim dileyen herkese nasip etsin bugünleri inşallah hayırlısıyla...

neşecim günaydın tatlım...nasılsın?bebiş nasıl iyimi annesi....:nazar:

Günaydın canım, iyiyiz şükür teyzesi, maşallah diyelim. Sadece hala dönmedi, hissediyorum kafasını ve endişeleniyorum biraz. Edepsüz mideme, ciğerlerime kafa atıyor sürekli. 2 gündür midem ağzımda geziyorum. Reflünün son haddindeyiz. Dönse biraz rahatlarım ama...Hayırlısı..Sen nasılsın? Akşam kocişi kandırabildin mi???:hulya:

Günaydın canım, iyiyiz şükür teyzesi, maşallah diyelim. Sadece hala dönmedi, hissediyorum kafasını ve endişeleniyorum biraz. Edepsüz mideme, ciğerlerime kafa atıyor sürekli. 2 gündür midem ağzımda geziyorum. Reflünün son haddindeyiz. Dönse biraz rahatlarım ama...Hayırlısı..Sen nasılsın? Akşam kocişi kandırabildin mi???:hulya:

ah canım artık doğuma az kaldı inşallah dimi neşecim...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi...bir avazda inşallah canım...evet akşam kandırdım kocişi...:kedi: benim elimden ne kurtulur oda kurtulamadı tabi....hehehehehh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Back