Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım yaptın ya
Kizlar almak istedigim bebek arabasi bu sekilde. Bunu almak istememin sebebi ise bebegin yatacagi/oturacagi yeri cok yuksege kaldirabiliyorsun, yani cok egilmek zorunda kalinmiyor. Bel sorunlarim yuzunden surekli egilip kalkmak benim icin cok zor olacak. Ayni zamanda oturma koltugunuda hem size bakacak hemde disa bakacak sekilde yonunu degistirebiliyorsun. Ama iste biraz pahali bu, ayni yukseklige cikabilen cok fazla baska araba yok, ama yinede yuksek olan bir kac cesit var daha ucuz olan..
Birde bu yatma yerinde sadece 6 ay falan durabiliyor sonra oturma bolumunu takip kullanmak gerekiyor, zaten benim bebek subatta olacak, ne kadar gezerimki gerekmez diye dusunuyordum ama, bebek icin cok saglikli imis hergun biraz temiz havada disarida gezdirmek.
Almayi istedigim buyuyebilen yatak bu sekilde. Once ufak bir yuvarlak oluyor, sonra ortalarina yanlarini takiyorsun ve buyuyor. Sonra onunu acabiliyorsun birkac yasinda iken kendisi girip cikabiliyor. Dahada buyudugunde yan tarafina bir yan daha takiliyor ve uzuyor. Ama buda ise normal bebek yataklarinin 4-5 kati fiyatinda..
İdilbaybyi inceledim baya güzelmiş, çok hoşuma gitti, allahım o bebek kıyafetlerine içim gitti, allahım herkese versin.
......
oy ne şirinmişşşşş
Benim bi sorunum olacak size arkadaşlar..
Az da canım sıkıldı..önemli bi problem mi bilmiyorum ama
eşim bugun Hastaneye kan tahlil sonuçlarını almaya gitmiş..ben önemsemiyordum pek adetimin 2.günü kan tahlili vereceğimiz zaman alırız nasılsa diyrodum...
neyse işte sonuçları almış ta "anti TPO antikor " yüksek çıkmış...
normali 0-35 arası iken benim 185 miş (
netten araştırdığıma göre hamile kalmada zorluk ve hamile kalınırsa düşük oluyormuş..tüp bebekten önce mutalka tedavisi yapılmalıymış...
bu problemi yaşayan var mı daha çnce.... tedavisi uzun sürüyormu onu mrk ediyorum .. çünkü ben ekim-kasım gibi tüp bebek tedavsine başlayacaktım..
her seferinde bi engel.. bu seferde böyle bişey cıkardı RABBİM önümüze...
(( varsa bi bilgisi olan cvp bekliyroum kızlar ...
ne güzel şeyler yazmışsınız..iyice heveslendim..Allah'ım bana da göstersin bu alışverişleri inşallahh..
ben şimdi hamilelik kitapları okuyorum..bu kitabı da not aldım ama..
şimdi netten nerelere bakıyoruz:)
cheryy ben çok beğendim arabanı..imkanın varsa canın ne istiyorsa al bence. o kadar bekledik bebişi.
neşecim günaydın tatlım...nasılsın?bebiş nasıl iyimi annesi....
Günaydın canım, iyiyiz şükür teyzesi, maşallah diyelim. Sadece hala dönmedi, hissediyorum kafasını ve endişeleniyorum biraz. Edepsüz mideme, ciğerlerime kafa atıyor sürekli. 2 gündür midem ağzımda geziyorum. Reflünün son haddindeyiz. Dönse biraz rahatlarım ama...Hayırlısı..Sen nasılsın? Akşam kocişi kandırabildin mi???:hulya: