hayırlı olsun inşallah bebeğinin sağlıkla kucağına alırsın :) bende 31 yaşında hamile kaldım inşallah 32 yaşımda temmuz ayındada kucağıma alacağım allah nasip ederse.
ee bende geldim. sadece balumu davet etişsin ama sanırım oralarda sedece ben 30 lardayım:)))
bende geldiiiiiiiiiiiim hayırlı olsuna tebrik ederiim yeni topic hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda bizde buralara geliriz 30 lu çıtırlar olarak bebişimizin gelişimini konuşmaya:))
canı hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin...
yeni topiğiniz hayırlı olsun tatlı hamişler..ben de bir kafamı uzatayım dedim..umarım hepinizi güzel bebişlerinize sağlıkla kavusursunuz. Biz de inşallah bu topiğe transfer olabiliriz..
boshayallersmile
Merhabalar 30'lu yaşlarında birden biyolojik saati alarm verdiği için hamile kalmaya çalışan ve bebişlerinin müjdesini alan tatlı hamileler...
"Çocuk da yaparım kariyer de" şarkısını söylerken birden bunun o kadar da kolay olmadığını farkeden ve telaşa kapılan, doktor doktor gezdikten sonra nihayet bebişine kavuşan 30'luk çıtırlar...
Şimdi de, acaba bebişim iyi mi? Şimdi nasıl? Nasıl bir gelişim döneminde? Bu bulantı nasıl geçer? Beni neler bekliyor?...gibi pek çok sorular aklını kurcalarken birazcık olsun rahatlamak isteyen tatlı anne adayları..
Biliyorum pek çok annelik paylaşım konuları var. 30'lu yaşlarda hamiş kalmak isteyenler için bir konu açmıştım şimdi burası devamı gibi oldu...
Kızlar çok heyecanlıyım inşallah hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz. İnşallah Rabbim dileyen tüm hanımalara hayırlısıyla bu duyguları yaşatır.
Biraz kendimden bahsedeyim. 34 yaşımdayım, 2,5 senedir tedavi görüyorduk ve sebepsiz infertilite tanısı konmuştu. Gelecek aya tüp ebbek merkezi araştırması yaparken bu ocak ayında bebişim bana sürpriz yapmış çok şükür geldi teyzeleri....Şimdi kaç haftalığım tam bilmiyorum, yumurtlamalarım düzensizdi. Geçen hafta çok şükür kesemizi gördük doktor 6 haftalıksın dedi ama ayrıntılı birşey demedi..Şimdi sabırlar 15 Marttaki randevumuzu bekliyoruz.. Şimdi teyzeleri birlikte günleri, haftaları ayları takip etmek istiyoruz sizinle...Alışverişler yapmak istiyoruz birlikte, isimler düşünmek istiyoruz..Kısacası tadına varmak istiyoruz hamişliğimizin inşallah...
Herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum...
yeni topiğiniz hayırlı olsun tatlı hamişler..ben de bir kafamı uzatayım dedim..umarım hepinizi güzel bebişlerinize sağlıkla kavusursunuz. Biz de inşallah bu topiğe transfer olabiliriz..
boshayallersmile
canım yeni topik hayırlı olsun
ben de 32 yaşımdayım 7 haftalık hamişim
boshayallersmile
ay evet sempatiksalakcinni
canım hayırlı olsun...
güzel güzel paylaşımlarınız olsun....
sağlıkla gelsin herkesin bebeği inşallah....
inşallah çılgınım....inşallah....ani transfer olsun hem de...... olumunekankayizsmile
günaydın yeni topik hayırlı olsun..bende 30 yaşındayım 12 yaşında kızım var ve uzun bir aradan sonra tekrar hamıleyım...ama sanki ilk bebekmiş gibi çok heyecanlıyım
Günaydın kızlar!! Ben de 33 yaşındayım ve ilk hamileliğim... gerçi çoğu gitti azı kaldı benim... :) Topiğiniz hayırlı olsun diyeyim dedim...
Bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşmamız dileklea.s.rimle...
Doğum şimdilik haziran 11 gibi görünüyor. Ama herpesten dolayı sezeryan olacak ve sanırım 38. haftada falan yapacağım doğumu. O yüzden sanırım Mayısın son haftası ya da Haziranın ilk haftası olcak doğum...
15inde doktora gideceğim o zaman daha da netleşecek sanırım.
selam...
bende tam 30 yaşındayım :) 6 yıl sonra tedavilerden sonra hamile kaldım ve şuan 17+4 günlük olduk...oğlum olacak allah izin verirse...tahmini doğum tarihim 10.08.2010..sezeryen olacağı için daha erken ağustos başı gibi olabilir...
hepimize sağlıklı hamilelik dönemi..ve sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alammızı diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?