• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

nesemese

Mevlam bizi koru..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
3.621
6
116
İstanbul
Merhabalar 30'lu yaşlarında birden biyolojik saati alarm verdiği için hamile kalmaya çalışan ve bebişlerinin müjdesini alan tatlı hamileler...

"Çocuk da yaparım kariyer de" şarkısını söylerken birden bunun o kadar da kolay olmadığını farkeden ve telaşa kapılan, doktor doktor gezdikten sonra nihayet bebişine kavuşan 30'luk çıtırlar...

Şimdi de, acaba bebişim iyi mi? Şimdi nasıl? Nasıl bir gelişim döneminde? Bu bulantı nasıl geçer? Beni neler bekliyor?...gibi pek çok sorular aklını kurcalarken birazcık olsun rahatlamak isteyen tatlı anne adayları..

Biliyorum pek çok annelik paylaşım konuları var. 30'lu yaşlarda hamiş kalmak isteyenler için bir konu açmıştım şimdi burası devamı gibi oldu...

Kızlar çok heyecanlıyım inşallah hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz. İnşallah Rabbim dileyen tüm hanımalara hayırlısıyla bu duyguları yaşatır.

Biraz kendimden bahsedeyim. 34 yaşımdayım, 2,5 senedir tedavi görüyorduk ve sebepsiz infertilite tanısı konmuştu. Gelecek aya tüp ebbek merkezi araştırması yaparken bu ocak ayında bebişim bana sürpriz yapmış çok şükür geldi teyzeleri....Şimdi kaç haftalığım tam bilmiyorum, yumurtlamalarım düzensizdi. Geçen hafta çok şükür kesemizi gördük doktor 6 haftalıksın dedi ama ayrıntılı birşey demedi..Şimdi sabırlar 15 Marttaki randevumuzu bekliyoruz.. Şimdi teyzeleri birlikte günleri, haftaları ayları takip etmek istiyoruz sizinle...Alışverişler yapmak istiyoruz birlikte, isimler düşünmek istiyoruz..Kısacası tadına varmak istiyoruz hamişliğimizin inşallah...

Herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum...

hayırlı olsun inşallah bebeğinin sağlıkla kucağına alırsın :) bende 31 yaşında hamile kaldım inşallah 32 yaşımda temmuz ayındada kucağıma alacağım allah nasip ederse.

bende geldiiiiiiiiiiiim hayırlı olsuna tebrik ederiim yeni topic hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda bizde buralara geliriz 30 lu çıtırlar olarak bebişimizin gelişimini konuşmaya:))

hayırlı olsun inşallah bebeğinin sağlıkla kucağına alırsın :) bende 31 yaşında hamile kaldım inşallah 32 yaşımda temmuz ayındada kucağıma alacağım allah nasip ederse.

Myline canım çok teşekkür ediyorum. Allah sana da hayırlı sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum versin...Sen benden 3 ay önce doğum yapacaksın inşallah. Cinsiyeti belli mi canım?

ee bende geldim. sadece balumu davet etişsin ama sanırım oralarda sedece ben 30 lardayım:)))

Sadece Balum'u davet etmedim 30lu yaşlardaki herkesi davet ettim. Orası çok kalabalık ve sorularıma cevap yazdığı için Balum'u tanıyabildim. Selmacım gelmene çok seindim. Hoşgeldin. Kaçıncı haftandasın? Tedavi gördün mü? Biraz kendinden bahseder misin?

bende geldiiiiiiiiiiiim hayırlı olsuna tebrik ederiim yeni topic hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda bizde buralara geliriz 30 lu çıtırlar olarak bebişimizin gelişimini konuşmaya:))

Belenay'ım inşallah hepinizi sırayla buraya çekicem ve diğer topikte kimsecikler kalmayacak, işte o zaman orası kapanacak..Ne güzel bir durum olur değil mi? Yalnız buraya da uğra arada.

canım yeni topik hayırlı olsun
ben de 32 yaşımdayım 7 haftalık hamişim

yeni topiğiniz hayırlı olsun tatlı hamişler..ben de bir kafamı uzatayım dedim..umarım hepinizi güzel bebişlerinize sağlıkla kavusursunuz. Biz de inşallah bu topiğe transfer olabiliriz..
boshayallersmile

Merhabalar 30'lu yaşlarında birden biyolojik saati alarm verdiği için hamile kalmaya çalışan ve bebişlerinin müjdesini alan tatlı hamileler...

"Çocuk da yaparım kariyer de" şarkısını söylerken birden bunun o kadar da kolay olmadığını farkeden ve telaşa kapılan, doktor doktor gezdikten sonra nihayet bebişine kavuşan 30'luk çıtırlar...

Şimdi de, acaba bebişim iyi mi? Şimdi nasıl? Nasıl bir gelişim döneminde? Bu bulantı nasıl geçer? Beni neler bekliyor?...gibi pek çok sorular aklını kurcalarken birazcık olsun rahatlamak isteyen tatlı anne adayları..

Biliyorum pek çok annelik paylaşım konuları var. 30'lu yaşlarda hamiş kalmak isteyenler için bir konu açmıştım şimdi burası devamı gibi oldu...

Kızlar çok heyecanlıyım inşallah hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz. İnşallah Rabbim dileyen tüm hanımalara hayırlısıyla bu duyguları yaşatır.

Biraz kendimden bahsedeyim. 34 yaşımdayım, 2,5 senedir tedavi görüyorduk ve sebepsiz infertilite tanısı konmuştu. Gelecek aya tüp ebbek merkezi araştırması yaparken bu ocak ayında bebişim bana sürpriz yapmış çok şükür geldi teyzeleri....Şimdi kaç haftalığım tam bilmiyorum, yumurtlamalarım düzensizdi. Geçen hafta çok şükür kesemizi gördük doktor 6 haftalıksın dedi ama ayrıntılı birşey demedi..Şimdi sabırlar 15 Marttaki randevumuzu bekliyoruz.. Şimdi teyzeleri birlikte günleri, haftaları ayları takip etmek istiyoruz sizinle...Alışverişler yapmak istiyoruz birlikte, isimler düşünmek istiyoruz..Kısacası tadına varmak istiyoruz hamişliğimizin inşallah...

Herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hamilelik süreci diliyorum...

canım hayırlı olsun...
güzel güzel paylaşımlarınız olsun....
sağlıkla gelsin herkesin bebeği inşallah....

yeni topiğiniz hayırlı olsun tatlı hamişler..ben de bir kafamı uzatayım dedim..umarım hepinizi güzel bebişlerinize sağlıkla kavusursunuz. Biz de inşallah bu topiğe transfer olabiliriz..
boshayallersmile

inşallah çılgınım....inşallah....ani transfer olsun hem de...... olumunekankayizsmile

günaydın yeni topik hayırlı olsun..bende 30 yaşındayım 12 yaşında kızım var ve uzun bir aradan sonra tekrar hamıleyım...ama sanki ilk bebekmiş gibi çok heyecanlıyım

Günaydın kızlar!! Ben de 33 yaşındayım ve ilk hamileliğim... gerçi çoğu gitti azı kaldı benim... :) Topiğiniz hayırlı olsun diyeyim dedim...
Bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşmamız dileklea.s.rimle...

canım yeni topik hayırlı olsun
ben de 32 yaşımdayım 7 haftalık hamişim

Canım hoşgeldin, arada beklerim. Maşalalh dün kalp atışını da duymuşsun. Çok sevindim. Maşallah benden önde gidiyorsun.

boshayallersmile

İnşallah canım, her zaman gelebilirsiniz buraya da..Rabbim sizlere de bu topiğe geçmeyi nasip etsin:)) diğerini de unutmayacağız inşallah...

ay evet sempatiksalakcinni

Canım hepinizi burada toparlayacağım yakında inşallah...

canım hayırlı olsun...
güzel güzel paylaşımlarınız olsun....
sağlıkla gelsin herkesin bebeği inşallah....

inşallah çılgınım....inşallah....ani transfer olsun hem de...... olumunekankayizsmile

Masalım inşallah sizi de buraya transfer edicez...

günaydın yeni topik hayırlı olsun..bende 30 yaşındayım 12 yaşında kızım var ve uzun bir aradan sonra tekrar hamıleyım...ama sanki ilk bebekmiş gibi çok heyecanlıyım

Canım aramıza hoşgeldin. İlk hamişlik diye yazdım ama size de her zaman yerimiz var. Sen de kendinden bahseder misin biraz?

Günaydın kızlar!! Ben de 33 yaşındayım ve ilk hamileliğim... gerçi çoğu gitti azı kaldı benim... :) Topiğiniz hayırlı olsun diyeyim dedim...
Bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşmamız dileklea.s.rimle...

Maşallah canım, Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin. Senden öğreneceğimiz çok şey var. Tecrübelerinden faydalanıcaz inşallah. Doğumun nasipse ne zaman canım?

Kızlar hamişliği planlamış mıydınız? Aniden mi geldi? Neler yaptınız bu yolda? Bu toğikten önce açtığım ve çok sevdiğim 30lu yaşlarda hamiş kalmaya çalışanlar diye bir grubumuz var, oradaki arkadaşalr sizin sürecinizi, neler yaşadığınızı merak ediyor. Bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Kızlar liste yapalım mı, böyle takılalım mı? Ne dersiniz? Şimdi kaç kişi olduk?

Doğum şimdilik haziran 11 gibi görünüyor. Ama herpesten dolayı sezeryan olacak ve sanırım 38. haftada falan yapacağım doğumu. O yüzden sanırım Mayısın son haftası ya da Haziranın ilk haftası olcak doğum...
15inde doktora gideceğim o zaman daha da netleşecek sanırım.

selam...
bende tam 30 yaşındayım :) 6 yıl sonra tedavilerden sonra hamile kaldım ve şuan 17+4 günlük olduk...oğlum olacak allah izin verirse...tahmini doğum tarihim 10.08.2010..sezeryen olacağı için daha erken ağustos başı gibi olabilir...
hepimize sağlıklı hamilelik dönemi..ve sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alammızı diliyorum..

Doğum şimdilik haziran 11 gibi görünüyor. Ama herpesten dolayı sezeryan olacak ve sanırım 38. haftada falan yapacağım doğumu. O yüzden sanırım Mayısın son haftası ya da Haziranın ilk haftası olcak doğum...
15inde doktora gideceğim o zaman daha da netleşecek sanırım.

Celineee canım çok geçmiş olsun. Virüsle başetmek zor olmalı. Allah ayrdımcın olsun. Vücud direncini arttırman çok önemli, zaten biliyorsundur. Moralini yüksek tut canım. İştahın yerinde mi? Kendine çok iyi bakmalısın. İnşallah korktuğun hiçbirşey olmaz, herşey yolunda gider. Bu ayın 15inde biz de kuzucuğumun kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah teyzeleri, desene 15i ikimiz için de çok önemli. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah...

selam...
bende tam 30 yaşındayım :) 6 yıl sonra tedavilerden sonra hamile kaldım ve şuan 17+4 günlük olduk...oğlum olacak allah izin verirse...tahmini doğum tarihim 10.08.2010..sezeryen olacağı için daha erken ağustos başı gibi olabilir...
hepimize sağlıklı hamilelik dönemi..ve sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alammızı diliyorum..

Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Canım ya ne zor bir süreçtir o kimbilir. Ben 2,5 senede ne kadar yıprandım, sen maşallah bunu çoktan haketmişsin. Senaycım Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin hepimize. Oğluşunu öp benim için, teyzesini şimdiden tanımaya başlasınlar...Ağustos başı gibi olursa aslan burcu olur:) benim canım kardeşim de aslan, pek bir süslü yakışıklı olur inşallah..Sağlıkla gelsin bebişin canım...

Kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi ama sabah 8 akşam 5 işteyim, eve gidince de yemek ye, yıka derken hiç dinlenemiyorum. Bebişe bu koşuşturmacanın zararı var mıdır? Hiç dinlenecek vaktim yok. Siz ne durumdasınız? Vitamin yüklemesi yapmak da istemiyorum. Zaten kiloluyum iyice kilo alıcam diye korkuyorum. Bir tek fallibol alıyorum folik asit takviyesi. Bu yorgunluğun üstesinden nasıl gelicez? Daha bir sürü ödev var yetişecek...Şöyle cıvıl cıvıl bir anne olmak istiyorum hayırlısıyla...

fırsat buldukça dinleneceksin rapor al dinlen arada boşver bazı şeyleri dr dediği gibi kıymetli bu bebek iyi bak ona

Lovelim rapor da alsam kendi derslerim var, onalrın yetişmesi gerek. Daha kimseye söyelmiyorum hamiş olduğumu, bende hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım da bi. Sen söyledin mi çevrene?
Kızlar bu yorgunluğun sebebi ortaya çıktı, grip oldum dünden beri 4-5 paket mendil bitti, tüm gece nefes alamadım, ateşten yandım. Neyse atlatırız inşallah. ıyi tarafı bebişe grip antikorlarım da geçecek:) annesi doğal aşılıyor onu:))
Birşey aklıma takıldı, kızlar içinizde memur olan var mı?

Back