-
- Konu Sahibi winnithepuu
Merhaba. Benim merak ettigim ilk bas sizin 30p sigmis. Sonra 400. Yani 100 cclik yer mi acilmis? Yani bunun icin ne kadar sure beklemeli?Protezim pürüzlü yüzey değil düz. Ilkinde çok ağrım oldu (kaslar kesildiğinden) , ikinci baya rahattı.
Merhaba. Aslında ilkinde doğal dursun dediğim için maksimumu koymadı dr. Yani 300 oyle zorla sınırda falan konmadıMerhaba. Benim merak ettigim ilk bas sizin 30p sigmis. Sonra 400. Yani 100 cclik yer mi acilmis? Yani bunun icin ne kadar sure beklemeli?
Aynı fikirdeyim doktorumla bugün bu konuyu konuştum daha 15 gün oldu ameliyat olalı 2-3 ay sonra yerleştiğinde daha dolgun görünücek dedi alt kısımlar çok basık şuan dedi bakalım ben de eğer içime sinmezse revizyon düşünüyorum kolaymış değiştirmesi 15 dklık bi işlemmişBende 20 gün önce kas altı 345 cc damla HP ameliyat oldum gözüme küçük gelıyor keşke daha büyük yaptırsaydım dıye dusunuyorm
İnsallah kaslar kendini salınca biraz daha dolgun durur 345 küçük olmaz diye düşünüyordum hatta ben büyük olmasından korkuyordum çok sasırdım . Revizyon da ne bileyim aynı bütçeyi zamanı tekrar ayırmam zor olur yaptırmısken keşke büyük yaptırsaydım belki ilerde çocuk olduktan sonra içime sinmezse tekrar olurum bendeAynı fikirdeyim doktorumla bugün bu konuyu konuştum daha 15 gün oldu ameliyat olalı 2-3 ay sonra yerleştiğinde daha dolgun görünücek dedi alt kısımlar çok basık şuan dedi bakalım ben de eğer içime sinmezse revizyon düşünüyorum kolaymış değiştirmesi 15 dklık bi işlemmiş
sen kas altı mı oldunAynı fikirdeyim doktorumla bugün bu konuyu konuştum daha 15 gün oldu ameliyat olalı 2-3 ay sonra yerleştiğinde daha dolgun görünücek dedi alt kısımlar çok basık şuan dedi bakalım ben de eğer içime sinmezse revizyon düşünüyorum kolaymış değiştirmesi 15 dklık bi işlemmiş
Sadece implant ücretini alırım dedi doktor. Evet kas altı dual plan olmuştum. Ben de büyük olur diye endişe ediyodum baya ama 375ten aşağısı büyük olmuyomuş anladığım kadarıyla. Tabi profil de önemli. Benimki high profildi seninki de mi öyle?İnsallah kaslar kendini salınca biraz daha dolgun durur 345 küçük olmaz diye düşünüyordum hatta ben büyük olmasından korkuyordum çok sasırdım . Revizyon da ne bileyim aynı bütçeyi zamanı tekrar ayırmam zor olur yaptırmısken keşke büyük yaptırsaydım belki ilerde çocuk olduktan sonra içime sinmezse tekrar olurum bende
HP benimde aynen o zaman iyiymisSadece implant ücretini alırım dedi doktor. Evet kas altı dual plan olmuştum. Ben de büyük olur diye endişe ediyodum baya ama 375ten aşağısı büyük olmuyomuş anladığım kadarıyla. Tabi profil de önemli. Benimki high profildi seninki de mi öyle?
Boyunuz kilonuz nedir bana 300cc dendi ama küçük olur diye korkuyorum 50kilo 158boyundayımbenim 330 cc kendim minyon oldugum icin ideal bence. Kac ccnin kucuk veya buyuk oldugu kisinin cussesiyle de alakali
Merhaba boy kilo nedir?benim 330 cc kendim minyon oldugum icin ideal bence. Kac ccnin kucuk veya buyuk oldugu kisinin cussesiyle de alakali
Boyunuz kilonuz neydi?Aynısını yaşadım biri 300 biri 325. Bana ödemeliyken çok büyük gelmişti bunlar ne böyle demiştim ödemler bitince de küçücük kaldı. Annem bu kadar parayı buna mı verdik dedi hattaama bir daha bu kadar para verip tekrar ameliyat olmam için doğum falan yapmam gerekir :/
160-45Merhaba boy kilo nedir?
165 48 kiloydum ameliyat olduğumdaBoyunuz kilonuz neydi?