- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 37
- Konu Sahibi winnithepuu
Biri 300 diğeri 325 uygulandı
Size kac cc uygulandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size kac cc uygulandi
İşte benim 330 cc olan memem yok.Çok minyon olduğumu da düşünmüyorum açıkçası.Bu da beni biraz üzüyor.Evlenip doğum vs yaptıktan sonra bir daha düşünücem ameliyatı.benim 330 cc kendim minyon oldugum icin ideal bence. Kac ccnin kucuk veya buyuk oldugu kisinin cussesiyle de alakali
gozunuz alistikca begenirsiniz belki. Cok buyuk de hos olmuyorİşte benim 330 cc olan memem yok.Çok minyon olduğumu da düşünmüyorum açıkçası.Bu da beni biraz üzüyor.Evlenip doğum vs yaptıktan sonra bir daha düşünücem ameliyatı.
Yani baktığınız zaman evet çok kocaman memeler de insanın yaşını olduğundan biraz büyük gösteriyorDoğru söylüyorsunuz belki zamanla alışırım ve severim.gozunuz alistikca begenirsiniz belki. Cok buyuk de hos olmuyor
85 beden istiyordum doktorada her seferinde soyledim 400 cc olur dedi ama olmamis gogus kafesime 335 ancak uymusBen söyleyeyim sana sonuçta benim biri 325 olduğundan80 i zor görürsün anacım moralini bozmayayım ama tabi bilmiyorum sen büyük mü istiyordun? He bu yorumundan da şunu anlıyorum ben 500 istiyorum da desek doktorlar kendi bildiklerini okuyorlar demek ki
75 bedenmi yaniİşte benim 330 cc olan memem yok.Çok minyon olduğumu da düşünmüyorum açıkçası.Bu da beni biraz üzüyor.Evlenip doğum vs yaptıktan sonra bir daha düşünücem ameliyatı.
Ameliyat olduğumda 173 boy 56 kiloydum.Sana bir büyük cc denedim yanlardan taştı dedi bilemiyorum ne kadar doğruydu sonuçta ya evet haklısın daha büyüğü de olurmuş ama bilemedim işte diyecek hali yok Evet ben de okudum çok memnun olanlar da var ama işte acaba biraz daha mı büyük olsaydı diyorum sonra da düşünüyorum evli değilim hiç doğum yapmadım onlar da olsun sonra yine düşünürüm diyorum bilemiyorum işte arkadaşcım
Evet ameliyata birden fazla size ile girdiklerini biliyorum ama işte insan onca parayı verip acıyı da çekince şöyle bir aman Allahım olsun istiyor dimiHer ne olursa olsun biz bu ameliyatı olduk ve şükür ki sağlıklıyız diyelim olanla mutlu olmaya çalışıcam artık.Ameliyat olduğumda 173 boy 56 kiloydum.
"Büyük olsun ama doğal büyük olsun" dedim hep. Doktorum 350 deneyip sığmadığını söyledi. 300 takıldı.
Yani doktorunuz doğru söylüyordur, zaten emin olun ameliyathaneye her zaman birkaç farklı boyda silikon getiriyorlar öyle tek bi boy olmuyor. En büyükten başlayıp sığana kadar küçüğe doğru iniyorlar.
Büyüklüğüne gelirsek, şuan 66 kiloyum, ameliyattan beri 10 kilo aldım.
56 kilodayken göğüsler kendini çok belli ediyordu,
ama kilo almış halimle bile fiziğime göre sönük kalmıyorlar.
Aynaya baktığımda kendimi çok beğeniyorum (göbeğim hariç ama o başka bi konu)
Ben estetik bile olsa sahte duracağına doğal dursun mantığındayım, ve 300 cc gerçekten doğal duruyor. Destekli sütyen giymiyorum. Yukarda yazan bir üyenin aksine, 300 CC küçük bi protez değil. Alt sınır diyebiliriz.
Aynısını yaşadım biri 300 biri 325. Bana ödemeliyken çok büyük gelmişti bunlar ne böyle demiştim ödemler bitince de küçücük kaldı. Annem bu kadar parayı buna mı verdik dedi hatta ama bir daha bu kadar para verip tekrar ameliyat olmam için doğum falan yapmam gerekir :/Arkadaşlar selam,20-25 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Aman hocam çok büyük olmasın küçük de olmasın dedim sütyen bedeniyle tarif edip 85 i göreyim dedim.Biri diğerinden küçüktü, bir mememe 300 diğerine 325 cc protez takılmış.Ben ödemli halini bile küçük bulmuştum şimdi ödemler gitti minicik kaldılar.Aynı durumda olan güncel ameliyatlı olanlar yazabilir mi lütfen?
Bende geçen sene 300 cc taktırdım. Odemler gidince kucucuk kaldılar, psikolojim baya bozulmuştu. Dr a neden doğal yapın dedim diye bin pişmandım. Geceyarısı uyanıp memelerime bakıyordum bu ne böyle diye Bu sene onları çıkarttırıp 400cc taktırdım, şimdi çok memnunum şükür. Onceki mesajlarımdan sürecim hakkında fikir edinebilirsin, sevgilerArkadaşlar selam,20-25 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Aman hocam çok büyük olmasın küçük de olmasın dedim sütyen bedeniyle tarif edip 85 i göreyim dedim.Biri diğerinden küçüktü, bir mememe 300 diğerine 325 cc protez takılmış.Ben ödemli halini bile küçük bulmuştum şimdi ödemler gitti minicik kaldılar.Aynı durumda olan güncel ameliyatlı olanlar yazabilir mi lütfen?
Merhaba, msjlarınıza baktım çok msj varbana kısaca ilk ve ikinci ameliyatınızla ilgili özet geçseniz? En merak ettiklerim arasında ameliyat izi var.İkinci ameliyat sonrası izler çok belirginleşmedi mi?Bende geçen sene 300 cc taktırdım. Odemler gidince kucucuk kaldılar, psikolojim baya bozulmuştu. Dr a neden doğal yapın dedim diye bin pişmandım. Geceyarısı uyanıp memelerime bakıyordum bu ne böyle diye Bu sene onları çıkarttırıp 400cc taktırdım, şimdi çok memnunum şükür. Onceki mesajlarımdan sürecim hakkında fikir edinebilirsin, sevgiler
Ikincisi ilke göre daha kolay oluyor. Hem içteki cepler hazır açılmış oluyor , hemde dokunuz silikonla esneyip genişlediğinden ikincide daha büyük cc rahat takılabiliyor. Kasaltıydı benim, kaslar ilk ameliyatta kesildiğinden kapı bile açamıyordum Ikincide sadece protezler değiştiğinden her işimi kendim yaptım nerdeyse. Sadece dikiş yerleri sızlıyordu. İze gelince ilk ameliyatta incecik bir çizgiydi altta, ikincide bir tanesi yine incecik ama biri biraz daha kalınlaşmış , tam üstüste gelmemişler heralde. Gerçi Memeler büyüyünce izler iyice kat yerinin altında kaldı görünmüyor :)Merhaba, msjlarınıza baktım çok msj varbana kısaca ilk ve ikinci ameliyatınızla ilgili özet geçseniz? En merak ettiklerim arasında ameliyat izi var.İkinci ameliyat sonrası izler çok belirginleşmedi mi?
Ben de evlendikten sonra bir kısmetse tabi doğum filan durumlarından sonra cc leri büyütmeyi düşünüyorum.Aynı şeyleri yaşıyorum şuan mesela ameliyat sonrası giydirdikleri özel sütyen şuan büyük geliyor çünkü ödemler indi memeler küçüldüBu bile canımı sıkmaya yetiyor neyseki sadece tek şans verilen bir ameliyat değil de o biraz rahatlatıyor beni.Msjınız için teşekkürler bu aradaIkincisi ilke göre daha kolay oluyor. Hem içteki cepler hazır açılmış oluyor , hemde dokunuz silikonla esneyip genişlediğinden ikincide daha büyük cc rahat takılabiliyor. Kasaltıydı benim, kaslar ilk ameliyatta kesildiğinden kapı bile açamıyordum Ikincide sadece protezler değiştiğinden her işimi kendim yaptım nerdeyse. Sadece dikiş yerleri sızlıyordu. İze gelince ilk ameliyatta incecik bir çizgiydi altta, ikincide bir tanesi yine incecik ama biri biraz daha kalınlaşmış , tam üstüste gelmemişler heralde. Gerçi Memeler büyüyünce izler iyice kat yerinin altında kaldı görünmüyor :)
Ben de doğum vs olayları bittikten sonra son duruma bir bakıp karar vereceğim şimdilik bunlarla devam bakalım daha çok yeniler zatenAynısını yaşadım biri 300 biri 325. Bana ödemeliyken çok büyük gelmişti bunlar ne böyle demiştim ödemler bitince de küçücük kaldı. Annem bu kadar parayı buna mı verdik dedi hatta ama bir daha bu kadar para verip tekrar ameliyat olmam için doğum falan yapmam gerekir :/
Sizin kasaltı mı kas üstümü, hangi marka takıldı. Bir de kas altı ile kas zarı altı farkli mi oluyorBende geçen sene 300 cc taktırdım. Odemler gidince kucucuk kaldılar, psikolojim baya bozulmuştu. Dr a neden doğal yapın dedim diye bin pişmandım. Geceyarısı uyanıp memelerime bakıyordum bu ne böyle diye Bu sene onları çıkarttırıp 400cc taktırdım, şimdi çok memnunum şükür. Onceki mesajlarımdan sürecim hakkında fikir edinebilirsin, sevgiler
Benim kasaltı 400cc mentor hp (ikincisi bu.) Kas zarı altı aslında kasüstünden çok farklı değil, zar o kadar inceki değmez bile çoğu zaman. Kas altı dual plan benimki.Sizin kasaltı mı kas üstümü, hangi marka takıldı. Bir de kas altı ile kas zarı altı farkli mi oluyor
Değmez bile derken nasıl mesela biraz anlatir misiniz rica etsem. Kas zarı altinda kaslar kesilmemiş oluyor sanirim di miBenim kasaltı 400cc mentor hp (ikincisi bu.) Kas zarı altı aslında kasüstünden çok farklı değil, zar o kadar inceki değmez bile çoğu zaman. Kas altı dual plan benimki.
Bildiğim kadarıyla meme dokunuzun olması lazım kaszarı altı (fasya altı) için. Kas kesilmiyor bunda , sadece o incecik zarın altına konuyor ama zar o kadar inceki kas gibi silikonu kamufle edemiyor. Yani hiç dokunuz yoksa silikon oldugu çok belli olur bu yöntemde. O nedenle Meme dokusu olmayanlarda çoğu zaman kasaltı tercih ediliyor. Siz görüştünüz mü dr la ne dedi?Değmez bile derken nasıl mesela biraz anlatir misiniz rica etsem. Kas zarı altinda kaslar kesilmemiş oluyor sanirim di mi
Benim biraz göğüs dokum var. Ama emzirmeden sonra baya küçüldüler, sol göğsümde sarkma oldu. Telefonla konuştum hic yüzyüze konusmadım. Biri 16 bin biri 20 bin diyor fiyatlar çok pahalı ya. Sizin kasaltıydi di mi çok agriniz oldu mu, ve proteziniz püruzlü müydu yuzeyiBildiğim kadarıyla meme dokunuzun olması lazım kaszarı altı (fasya altı) için. Kas kesilmiyor bunda , sadece o incecik zarın altına konuyor ama zar o kadar inceki kas gibi silikonu kamufle edemiyor. Yani hiç dokunuz yoksa silikon oldugu çok belli olur bu yöntemde. O nedenle Meme dokusu olmayanlarda çoğu zaman kasaltı tercih ediliyor. Siz görüştünüz mü dr la ne dedi?
Protezim pürüzlü yüzey değil düz. Ilkinde çok ağrım oldu (kaslar kesildiğinden) , ikinci baya rahattı.Benim biraz göğüs dokum var. Ama emzirmeden sonra baya küçüldüler, sol göğsümde sarkma oldu. Telefonla konuştum hic yüzyüze konusmadım. Biri 16 bin biri 20 bin diyor fiyatlar çok pahalı ya. Sizin kasaltıydi di mi çok agriniz oldu mu, ve proteziniz püruzlü müydu yuzeyi