- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 37
-
- Konu Sahibi winnithepuu
Nerde oldunuz fiyatı yazabilir misinizArkadaşlar selam,20-25 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.Aman hocam çok büyük olmasın küçük de olmasın dedim sütyen bedeniyle tarif edip 85 i göreyim dedim.Biri diğerinden küçüktü, bir mememe 300 diğerine 325 cc protez takılmış.Ben ödemli halini bile küçük bulmuştum şimdi ödemler gitti minicik kaldılar.Aynı durumda olan güncel ameliyatlı olanlar yazabilir mi lütfen?
Mart ayında 13500 e anlaşmıştım ama araya pandemi girince kasım ayına kadar ertelendi ameliyat fiyat yeniyıl sebebiyle değişmiştir diye düşünüyorum.Nerde oldunuz fiyatı yazabilir misiniz
Hayır ya gözüm alışmadı bence küçükler acayip moralim bozuluyor onca para ve acı boşa gitti gibime geliyor.İkinci ameliyatı olup daha büyük cc taktırsam mı acaba hoş o da ayrı bir maliyet ama yine de bu da moralimi bozuyorbende 350 cc takıldı zaman zaman benim gözüme de küçük geliyor.sanırım gözümüz alışıyor ..
moralini bozma doktorunla konuş bence ama burdan bi çok kişinin yorumunu okudum ben 300cc taktırıp çok doğal oldu ne büyük ne küçük istediğim gibi diyenler çok fazla.birde doktorlar ölçüm yapıp ona göre takıyorlar senin vucut yapın daha büyüyüğünü kaldırmamış olabilir.Hayır ya gözüm alışmadı bence küçükler acayip moralim bozuluyor onca para ve acı boşa gitti gibime geliyor.İkinci ameliyatı olup daha büyük cc taktırsam mı acaba hoş o da ayrı bir maliyet ama yine de bu da moralimi bozuyor
Sana bir büyük cc denedim yanlardan taştı dedi bilemiyorum ne kadar doğruydu sonuçta ya evet haklısın daha büyüğü de olurmuş ama bilemedim işte diyecek hali yokmoralini bozma doktorunla konuş bence ama burdan bi çok kişinin yorumunu okudum ben 300cc taktırıp çok doğal oldu ne büyük ne küçük istediğim gibi diyenler çok fazla.birde doktorlar ölçüm yapıp ona göre takıyorlar senin vucut yapın daha büyüyüğünü kaldırmamış olabilir.
Sizin beden kac oldu banada 335 cc takilmis dün 400 beklerken kac beden olacak 335 cc merak ediyorum300 küçük bir protez. bende 375 sag 350 sol var. ben memnunum.
Ben söyleyeyim sana sonuçta benim biri 325 olduğundanSizin beden kac oldu banada 335 cc takilmis dün 400 beklerken kac beden olacak 335 cc merak ediyorum
Göğüs büyütme ameliyatı yaptıracakların bilmesi gerekenlerSizin beden kac oldu banada 335 cc takilmis dün 400 beklerken kac beden olacak 335 cc merak ediyorum
Selamlar, benimki de mentor siltex round high profile gel.Benimkiler de inanılmaz doğal duruyor ödemli halini bile gördüğünde annem,kardeşim,hemşireler herkes çok doğal sanki böyle doğmuşsun gibi dediler.Ama ödemler gidince 80 beden desteksiz bir sütyenim vardı ona girebildim bu da beni üzdü.Sizde durumlar ne? Aynı gün ameliyat olmuşuz sanırım ödem sizde de kalmamıştır.Merhaba;
Muhakkak doktorunuz göğüs kafesinizi,meme çapınızı hesaba katarak en doğalını yapmıştır. Önemli olan büyük olması değil size uygun meme olması. Ameliyatı yeni olduysanız bekleyin. Okuduğum kadarı ile 6 aya kadar oturmuyor. Benim bugün 22. Günüm . 325 cc takıldı kas altı. İlk başta bende ödem geçince küçülür mü dedim ama şu an bile daha doğal ve dolgun geliyor gözüme. Bende kullanılan protezde özellikle dekolte den volum veren bir protez (mentor memory gel xtra high profile yuvarlak) daha büyük olsun istemezmişim.Tabii bu beklentiyle de doğru orantılı. Ben doğal ,yaptırdığıma da değsin görüntüsünde istiyordum.
Bence 6. Aya gelmeden meme oturmadan karar vermeyin, kendinizi üzmeyin.
Merhaba;
Muhakkak doktorunuz göğüs kafesinizi,meme çapınızı hesaba katarak en doğalını yapmıştır. Önemli olan büyük olması değil size uygun meme olması. Ameliyatı yeni olduysanız bekleyin. Okuduğum kadarı ile 6 aya kadar oturmuyor. Benim bugün 22. Günüm . 325 cc takıldı kas altı. İlk başta bende ödem geçince küçülür mü dedim ama şu an bile daha doğal ve dolgun geliyor gözüme. Bende kullanılan protezde özellikle dekolte den volum veren bir protez (mentor memory gel xtra high profile yuvarlak) daha büyük olsun istemezmişim.Tabii bu beklentiyle de doğru orantılı. Ben doğal ,yaptırdığıma da değsin görüntüsünde istiyordum.
Bence 6. Aya gelmeden meme oturmadan karar vermeyin, kendinizi üzmeyoncelikle tesekkur ederim verdiginiz bilgiye evet cok yeni dun oldum ameliyati 400 cc beklerken 335 olmasi hayal kirikligi yaratti umarim dediginiz gibi olur
Size kac cc uygulandiSelamlar, benimki de mentor siltex round high profile gel.Benimkiler de inanılmaz doğal duruyor ödemli halini bile gördüğünde annem,kardeşim,hemşireler herkes çok doğal sanki böyle doğmuşsun gibi dediler.Ama ödemler gidince 80 beden desteksiz bir sütyenim vardı ona girebildim bu da beni üzdü.Sizde durumlar ne? Aynı gün ameliyat olmuşuz sanırım ödem sizde de kalmamıştır.
Selamlar, benimki de mentor siltex round high profile gel.Benimkiler de inanılmaz doğal duruyor ödemli halini bile gördüğünde annem,kardeşim,hemşireler herkes çok doğal sanki böyle doğmuşsun gibi dediler.Ama ödemler gidince 80 beden desteksiz bir sütyenim vardı ona girebildim bu da beni üzdü.Sizde durumlar ne? Aynı gün ameliyat olmuşuz sanırım ödem sizde de kalmamıştır.