• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 cc Kas Altı Damla Protez Takılanlar Buraya...

8 aydan sonra ameliyat raporuma baktım okudum 300 cc high profil 323 mentor yazıyo, 323 ne oluyo anlamadım ama kendi vurdumduymazlığıma kızdım insan bi bakar ne yapmış bu doktor diye sağolsun her şeyi detayıyla yazmış canım ya kırmamış beni zaten ameliyattan sonra gözümü açtım gelmiş yine çok şık mis kokusuyla 300 taktık çok başarılı oldu hemşireler bizde böyle istiyoruz falan diyo ben orda can çekişiyorum o da 300 diyo hatta erkek kardeşim vardı yanımda taklitini yaptı 300 diye hahah:))
323 modeli oluyor açılımı orta boy yüksek profil demek gibi bişey galiba :)
$adsız.JPG
(keşke ameliyattan önceki süreçte bu kadar bilgili olsaydıkta yüksek boy orta profil seçseymişim diyorumm..

seninkinde ne yazıyo tam olarak aynı benimki gibi değilmi senin
evet canım benimkide orta boy yüksek profil yani 323 ama ben yüksek boy orta profil olsa daha uygun olurdu diye düşünüyorum şuan fotoğrafa bakıp.. benim göğüs kafesi deniyor sanırım orası çıkık duruyor üstlerden göğüs kısmıda dolgun pek yapay duruyor..onun dışında memnunum yüksekliğinden falan ama.. umarım zamanla geçer..

323 modeli oluyor açılımı orta boy yüksek profil demek gibi bişey galiba :)
Eki Görüntüle 749805
(keşke ameliyattan önceki süreçte bu kadar bilgili olsaydıkta yüksek boy orta profil seçseymişim diyorumm..

Caspercıım bildiğim kadarıyla 1.90 boyu olan kişilerde yüksek boy kullanılıyor. Bizim boylar için ideal orta boy, boğazına kadar gelirdi o zaman . hem bence orta profıl secseydın de çıkıntısı seni mutlu etmezdi diye düşünüyorum. Eminim doktorun en iyisini, en yakışanını yapmıştır:))) zaman geçsin oturacak daha bir ayrı güzelliği oluyor. Fotograf cekıp sakla ben öyle yapıyorum, hem süreç nasıl hem değişimi çok iyi görünüyor:)))

seninkinde ne yazıyo tam olarak aynı benimki gibi değilmi senin

Benim ki de benimki de :)))

evet canım benimkide orta boy yüksek profil yani 323 ama ben yüksek boy orta profil olsa daha uygun olurdu diye düşünüyorum şuan fotoğrafa bakıp.. benim göğüs kafesi deniyor sanırım orası çıkık duruyor üstlerden göğüs kısmıda dolgun pek yapay duruyor..onun dışında memnunum yüksekliğinden falan ama.. umarım zamanla geçer..

Benimde göğüs kafesimde öne doğru çıkıklık var genetik, çok önemsemiyorum ben :) kapanmıyor göğsün üstünde kaldı. Ödemlerin inince daha farklı görünür diye düşnüyorum. Sağlıcakla kalın :)))

Meme büyütme ameliyatından sonra degişen ölçü Cup ölçüsü olur.Yani örnek veriyorum A cup olan gögüs B cup,C cup,D cup gibi büyür gider..Senin sırt ölçün degişmiş ama cup ölçün degişmemiş ben ona şaşırdım :44: Bana şu anki meme altı ve meme ucundan yapacagın ölçünün sonucunu yazarmısın canım?
Tabiki zamanla çok daha hoş oluyorlar :34: Bu yaz biraz tadını çıkarırsın muhakkak ama seneye yaz daha bir güzel geçer bence :29::34:
arzumcum bu konuya ben cevap vereyim istersen :)))
şimdi biz dümdüz olduğumuzdan misal benim 72 gögüs altımdı 78de göğüs üstüydü .. push up sutyenlerde 75b hiç olmayanı 75 a zor bulunanı 70 b de en rahat bulunanıydı :) bu durumda ben 75a bulacağım diye hiç uğraşmadım 70 b aldım yoksa orda 75 b aldım yıllarımı ya sıkan ya da içine 2 parmak girecek boşlukta sütyenlerle geçirdim.. :))
şuan 75c 80b de rahat altı sıkmadan giyiliyor (sütyen bedeni ile alakalı bi kaç sitede baktığımde göğüs altı ölçüsüne +5 ekleyin hangisine yakınsa en çok onu seçin şeklinde bi yazı okumuştum misal 79 göğüs altım diyelim +5 =84 bu kişi 8o değil 85 takarsa daha rahat kullanım olur... Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama :)))) )

Caspercıım bildiğim kadarıyla 1.90 boyu olan kişilerde yüksek boy kullanılıyor. Bizim boylar için ideal orta boy, boğazına kadar gelirdi o zaman . hem bence orta profıl secseydın de çıkıntısı seni mutlu etmezdi diye düşünüyorum. Eminim doktorun en iyisini, en yakışanını yapmıştır:))) zaman geçsin oturacak daha bir ayrı güzelliği oluyor. Fotograf cekıp sakla ben öyle yapıyorum, hem süreç nasıl hem değişimi çok iyi görünüyor:)))

Benim ki de benimki de :)))

Benimde göğüs kafesimde öne doğru çıkıklık var genetik, çok önemsemiyorum ben :) kapanmıyor göğsün üstünde kaldı. Ödemlerin inince daha farklı görünür diye düşnüyorum. Sağlıcakla kalın :)))

zaman geçtikçe farklı takıcak şeyler buluyorum ben :)) bu sorunumu şuan hatırlamıyorum bile ne zaman söyledim hangi ruh halindeydim diye.. :))) allahım bi an önce geçsede 6 ay gelse son haline kurtulsak :))

kızlar merhaba ben de meme estetiği yaptırdım,hatta çok yeni 10 gün oldu.Bazı bilgilerinize ihtiyacım var.Zira doktorum silikonu kas altı ve kas üstü yerleştirdi ama muayene esnasında kas altı olanın bir ameliyatla alınıp tekrar kas üstüne konulabileceğini söyledi bu da benim canımı çok sıktı.silikon taktıran arkadaşlara bazı sorularım var benim meme uçlarım yukarıda değil zaten doktorun da hoşuna gitmeyen husus bu olsa gerek.ne kadar aşağı inebilir zira ben tekrar operasyon geçirmek istemiyorum.Ayrıca bana masajlarla düzelebilir dedi.Aslında ben memnunum ama daha da aşağı iner mi onu merak ediyorum.şişlikler inince meme geriye doğru bir çekme mi yapıyor yoksa aşağıya doğru mu iniyor kafama takıldı.Başına böyle bir şey gelen var mı

Kızlar lütfen yardım edin konu açtım ama cevap yazılmadı ben cumartesi meme büyütme ve burun ameliyatı oldum.bi göğsüme 295 diğerine 255 damla protez konuldu asimetriyi düzeltmek için.şuan çok şiş ve biraz şekilsiz duruyolar kasüstü oldu dokum bence çok azdı ama doktorum kas üstü için yeterli buldu. derim esnek olmadığı ve kafesim dar olduğu için daha büyük olmamış malesef. ne zaman güzelleşirler bi de şiş inince çok küçülür mü sizce ?

Kızlar lütfen yardım edin konu açtım ama cevap yazılmadı ben cumartesi meme büyütme ve burun ameliyatı oldum.bi göğsüme 295 diğerine 255 damla protez konuldu asimetriyi düzeltmek için.şuan çok şiş ve biraz şekilsiz duruyolar kasüstü oldu dokum bence çok azdı ama doktorum kas üstü için yeterli buldu. derim esnek olmadığı ve kafesim dar olduğu için daha büyük olmamış malesef. ne zaman güzelleşirler bi de şiş inince çok küçülür mü sizce ?

geçmiş olsun arkadaşım boy kilo yazsan az çok bilgi vereilirdim, ama iki göğüs arasındaki protez boyutu arasındaki fark çok bence, bekar mısın evli misin neden kasüstü taktı ki, kasüstü olduğu için ödemlerin kas altı kadar olmamıştır daha kısa sürede şekillenir beklemekten ve dikkat etmekten başka yapacak bişey yok, benim ekimde 1 yıl olacak hala şöyle mi böyle mi olsaydı derim:) yumuşadılar tabi diri duruyolar kimse anlamadı bugüne kadar,damla protezde göğüs uçları daha altta oluyo yuvarlakta daha ortada, küçük olmuş mu diye sakın dert etme eğer minyon tipliysen 250-300 arası her zaman idealdir bana göre tabi:) kas üstü damlalarına dikkat et masajlarını ihmal etme, protez kendi yuvasına oturana kadar en erken 2 haftada başlıyor, ani ters hareketler yapıp silikonu kaydırma başka sormak istediğin varsa yardımcı olurum

kızlar merhaba ben de meme estetiği yaptırdım,hatta çok yeni 10 gün oldu.Bazı bilgilerinize ihtiyacım var.Zira doktorum silikonu kas altı ve kas üstü yerleştirdi ama muayene esnasında kas altı olanın bir ameliyatla alınıp tekrar kas üstüne konulabileceğini söyledi bu da benim canımı çok sıktı.silikon taktıran arkadaşlara bazı sorularım var benim meme uçlarım yukarıda değil zaten doktorun da hoşuna gitmeyen husus bu olsa gerek.ne kadar aşağı inebilir zira ben tekrar operasyon geçirmek istemiyorum.Ayrıca bana masajlarla düzelebilir dedi.Aslında ben memnunum ama daha da aşağı iner mi onu merak ediyorum.şişlikler inince meme geriye doğru bir çekme mi yapıyor yoksa aşağıya doğru mu iniyor kafama takıldı.Başına böyle bir şey gelen var mı

geçmiş olsun kusura bakma yeni gördüm mesajını, meme uçların aşağıdaysa sana yuvarlak protez kullanmalıydı bence doktorun, kas altı protezi kas üstüne aldırmak nasıl bişey ya kesilen kasın o kadar acısını yaşadın tekrar kas üstüne al çok ilginç, demek ki senin meme dokun vardı kas altındaki protez çift meme gibi duracaktı ama uzman bir cerrah bunu önceden planlayıp bilmeli o kadar para bıçak altına yatma riski kolay mı ya, şu an son durumun nedir merak ettim

geçmiş olsun arkadaşım boy kilo yazsan az çok bilgi vereilirdim, ama iki göğüs arasındaki protez boyutu arasındaki fark çok bence, bekar mısın evli misin neden kasüstü taktı ki, kasüstü olduğu için ödemlerin kas altı kadar olmamıştır daha kısa sürede şekillenir beklemekten ve dikkat etmekten başka yapacak bişey yok, benim ekimde 1 yıl olacak hala şöyle mi böyle mi olsaydı derim:) yumuşadılar tabi diri duruyolar kimse anlamadı bugüne kadar,damla protezde göğüs uçları daha altta oluyo yuvarlakta daha ortada, küçük olmuş mu diye sakın dert etme eğer minyon tipliysen 250-300 arası her zaman idealdir bana göre tabi:) kas üstü damlalarına dikkat et masajlarını ihmal etme, protez kendi yuvasına oturana kadar en erken 2 haftada başlıyor, ani ters hareketler yapıp silikonu kaydırma başka sormak istediğin varsa yardımcı olurum

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım, bekarım 165boyum 50kilom. Ben akciğer ameliyatı olmuştum o yüzden sol memem gelişmemişti ve asimetri vardı iki memem arasında o yüzden doktorum sola 295koymuş. Aynı anda burun ameliyatı da olduğum için sargı sarmadı doktorum umarım şekli güzel olur. Ben aslında daha büyük bişey istiyodum. Sende kaç cm fark yaptı toplamda canım ?

benim 300 değilde 350cc kasaltı oldu.boyum 158 kilom 64. benim hala sol sağdan küçük duruyor.17 gün oldu henüz.doktor düzelir dedi ama bilemiyorum.normal de sağ göğsüm soldan biraz büyüktü.350 cc olarak büyüklüğünden memnunum.arkadaş olarak eklersen fotoğraflarımızı görebiliriz.ben henüz yaralarım çok iyi olmadığı için albüm eklemedim iyileşince arkadaşlarıma fikir amaçlı eklicem.
mrb lütfen sizinle özel görüşebilirmiyiz

merhaba arzumcum süreç iyi halimden memnunum yumuşadılar damla model olduğu için alt taraflar daha dolgun tabi, yıllarca küçük göğüsle yaşayıp şimdi bunlara alışmaya çalışıyorum biraz minyon tipli olduğum içn biraz büyük gibiler geliyo 80 a beden sütyende rahat ediyorum, zamanla küçülme olurmu acaba merak ediyorum resimler yakında gelecek

zayıf ve minyonum, meme dokum hiç yok. ibrahim oskui 280 ya da 300 cc damla protez uygulayacağını söyledi. Diğer doktorlar yuvarlak sana olur dedikleri için kafam çok karıştı. üst taraf sönük kalır mı diye? benimle resim paylaşırsanız çok çok sevinirim. :(

zayıf ve minyonum, meme dokum hiç yok. ibrahim oskui 280 ya da 300 cc damla protez uygulayacağını söyledi. Diğer doktorlar yuvarlak sana olur dedikleri için kafam çok karıştı. üst taraf sönük kalır mı diye? benimle resim paylaşırsanız çok çok sevinirim. :KK43:
merhaba canım, benim ki kasaltı 295 cc damla ama ben pek memnun kalmadım üst tarafta dekolte istiyosan önermem yani, yuvarlak tatktırman daha mantıklı olur

Back
X