benim dr Adanada Sadık Karakaya gayet iyi işinde de hasta ilişkisinde de ben memnunun ama şuan 3.günüm benim erken konuşmakta istemem ben bir arkadaşımın referansı ile gitmiştimUHP nedir bende pek bilmiyorum canım yanlış bilgi vermek istemem ama dr tekrar tekrar sor onlar anlatır usanmadangeçmiş olsun arkadaşlar bende tarih aldım bugün de kafam karıştu bnm için de profil olarak UHP DEDİ DOKTOR NE OLUYO BU TAM OLARAK ANLATTI AMA UÇTU KAFAMDAN BU ARADA DR LARINIZ KİM?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
300 cc Kas Altı Damla Protez Takılanlar Buraya...
- Konu Sahibi fairtale
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
geçmiş olsun arkadaşlar bende tarih aldım bugün de kafam karıştu bnm için de profil olarak UHP DEDİ DOKTOR NE OLUYO BU TAM OLARAK ANLATTI AMA UÇTU KAFAMDAN BU ARADA DR LARINIZ KİM?
UHP=Ultra High Protez canım.Yani öne doğru çıkıntısı yüksek olan bir protez..Şöylede anlatabilirim,protezi masa üstüne koyalım örnegin protezlerin içinde en dik olan (tabanı dar,çıkıntısı yüksek) protezdir
Hayırlı olsun bu arada..Doktorun kim?
geçmiş olsun arkadaşlar bende tarih aldım bugün de kafam karıştu bnm için de profil olarak UHP DEDİ DOKTOR NE OLUYO BU TAM OLARAK ANLATTI AMA UÇTU KAFAMDAN BU ARADA DR LARINIZ KİM?
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ben de pek bilmiyorum fakat arzum arkadaşımız açıklamış . Benimde medıum heıght . Benim doktorum izmirde Ahmet seyhandı. İçine sindi mi doktorun ? Unuttum demişsin :) iyice konuş bence tekrar ameliyattan sonra farklı birseyle karşılaşma derim. Ne zamana aldın ameliyat tarihini?
evet kas altı oldum..drenler bende mevcut ve ağrımı daha çok artırıyor.damla model kendi içinde 3 eayrılıyor tatlım senin köprücük kemiğinden meme ucuna ölçü alınıyor benim 12 cm çıktı ortaboy yada kısa boy bende olmayacağı için uzun boy kollandı dr'm birde tüm silikon modellerinde düşük,orta ,orta üzeri ve yüksek model vardır .
Elektron Medikal bu linke gir sayfadan ÜRÜNLER'i seç,Ordan ''meme protezini'' seç benimkinin kodu 333 görürsün zaten''MENTOR'' marka....)olmadan önce paronayak gibi her türlü bilgiyi araştırdım,ayrıca burda öncesi ve sonrası fotolardan bol miktarda bulacaksın)inşallah dediğin gibi 1 hafta içinde toparlarım kendimi..) seninkide ilk yapıldığı an füze gibimi duruyordu....??
Canım verdiğin site harika.. Protez çeşitleri ölçümler öncesi sonrası fotoğrafları.. Saatlerdir bakıyorum.. Öncesi sonrası için direkt link https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1
evet tatlım inanılmaz bilgilere ulaşabiliyorsun ayrıca orda kendi protezinin şeklinide görebilirsinBirde öncesi sonrası bölümüne ,ilk bedenini yaz sonra da olacak bedenini yaş aralığını ekle ve memoryjel ekle seninkinin neye benzeyeceği hakkında ortalama bir fikrin olur sana çok güzel bir site daha önericem kafandaki binlerce soruların cevabını bulacaksınHa sadece operasyon ameliyatı videosunu izleme senin piskolojin açısından ii olmaz)Canım verdiğin site harika.. Protez çeşitleri ölçümler öncesi sonrası fotoğrafları.. Saatlerdir bakıyorum.. Öncesi sonrası için direkt link https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1
Op. Dr. Oytun dil - www.kozmetikcerrahi.com
iyi araştırmalar)
kızlar bugün drenlerden inşallah kurtuluyorum ve burnumdaki tamponlardan...Bana şans dileyin buna ihtiyacım var))
Haydi hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun arkadaşım döndüğünde haberlerini bekliyoruz
kızlar bugün drenlerden inşallah kurtuluyorum ve burnumdaki tamponlardan...Bana şans dileyin buna ihtiyacım var))
Haydi hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun arkadaşım döndüğünde güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar drenlerim çıkarıldı ve çıkarılırken zerre kadar acımadı,dikişlerim alındı ve aynadan memişlerimi gördüm tam hayal ettiğim gibi her iki göğsümde karşıya bakıyor biri anyada diğeri konyada değil çok mutlu oldum)burnumdan tamponlarıda çıkardı dr'um nefes almak ve koklamak süpeerrr yediğim yemeğin tadını alabilmek mükemmelhala alçım duruyor ama olsun)memişlerimdeki gerilme ve şişkinlik hisside gitti ama esas formunu 2 ay sonra alacakmış burnumda 15 günde sokağa çıkacak hale gelecek ikisininde tam olarak şeklini alması ve rahatlaması 1 yılda olacak)10gün sonra sokağa tekrar çıkacam ki bu paha biçilemez Dr Sadık beye gerçekten minnettarım ameliyat olmak için o kadar engel çıktıki karşıma sonunda Sadık beyi bir arkadaşım sayesinde buldum ve ertesigün ameliyat oldum...kızlar herşeyde bir hayır var vemutlaka dr için bir referansınız olsun)Kızlar mutluluktan bayağı yazmışım ama herşeyi paylaşmak istedim)
Kızlar geçmiş olsun benim 3.günüm bugün ağrıdan ölüyorum resmen çok gergin ve şiş 2 göğsümde.....290cc kondu ve damla model uzun boy ve yüksek profil...hala drenler duruyor..üstüne üstlük ben aynı anda birde burun ameliyatı oldum ve yüzümde şiş...Allaha şükür burunla ilgili hiç ağrım yok ama yüzüm şiş ve mor..((bu göğüs ağrısı hiç bitmeyecek gibi sağ göğsüm daha fazla ağrıyor ve bir yerden tuhaf bir ses geliyor baloncul varmış gibi.....ŞUAN 5 AYI DÜŞÜNEMİYORUM BİLE 5 gün bile dayanamıcak gibiyim hem çok mutluyum yıllar sonra hayalime kavuştum hemde bu kadar ağrıya değermiydi diyorum....(
fotoğraf ekleyecek misin?? haftaya cuma ameliyatım var ve ben damla mı yuvarlak mı karar veremedim
tatlım drenlerim daha dün çıkarıldı o yüzden dr'nin taktığı sütyeni çıkaramıyorum vede hala çok gergin ve şiş sana referans olacak bir görüntü olmaz.....( üzgünüm ben 1-1,5 ay sonra koyacamki doğru bir görüntü olsun...fotoğraf ekleyecek misin?? haftaya cuma ameliyatım var ve ben damla mı yuvarlak mı karar veremedim
Ama sana şöyle söylyim ben damla model tercih ederim ki ettim.... öncelikle senin göğüs yapın çok önemli;
mesela benim göğsüm hiç yoktu ve göğüs üstü yani köprücük kemiği ile meme ucu arası sıfırdı benim için anatomik model daha doğru olurdu vede dr onu öenrdi(benim istediğimde oydu)yani senin meme ucunun üst tarafı etli ise yuvarlak olabilir,damlada olabilir ama üst tarafıda sıfırsa ve derin kalın değilse kesinlikle damla...:)kimisi damla model döner der ama istatistiksel olarak ender rastlanan bir durumkafanın karışmasına izin verme doğru hekim seçyuvarlak modeli çok zayıf bir bedene yaptırırsanda çok belli olur.. .bedenini sen tanıyorsun verdiğim bilgilerle umarım fikir sahibi olursun....benim ki damla model ve kohezif3 yani en koyu kıvamlı olanı ben ilk başta çok korkmuştum meme dokusu gibi olmayacak diye ama şuan bile kıvamı çok iyi...:)) mesela benimki kas altı ve meme altı kesiği...
tavsiyem memeucu yaptırma his kaybı olma olasılığı çok yüksek yada göbekten veya koltuk altı(kolunu oynatamıyorsun acıdan)meme altı kesiği 6 ay sonra iz kayboluyor arkadaşımdan biliyorum sana yolladığım mentor sayfasında mentorun ameliyat izini yok eden kremide mevcut en kötü 6 ayın sonunda onu kullanırsın..:)kesinlikle dren olsun en iyi ben biliyorum çok zor ama çooook gerekli 3 gün kalıyor çıkınca dünyalar senin oluyor ancak göğsün içindeki ameliyat kanı drenlere doluyor.... zaten çok geriliyor ki bizim acı dediğimiz şey aslında derinin aşırı gerilmesi alışık olmaması))cuma günü bende hastaneye gidip pansuman yaptıracam ve alçı yenilenecek....sana tek diyeceğim sakın korkma bak ben 2 ameliyatı aynı anda yaptırdım yüzümü ilk çıktığımda görsen için sızlardı göğüslerim çok geriliyordu 3gün içinde rahatlamara başlıyorsun...:) ben destan yazmışım mübarek ...))) şiimdi senden ricam sakın korkma ve yazdıklarıma dikkate al ha bu arada bana 290cc yüksek profil uzun damla model takıldı ben bu sabaha kadar bcup takıldı sanıyordum meğer c cup takılmış ebat çok iyi...köprücük kemiğinle meme ucu kaç cm ise yani uzun ,orta yada kısa model ama sakın gözardı etme..... Biri beni durdursun..... öpüyorum tatlım cuma gününe kadar her sorunda cvp vermek için elimden geleni yaparım ve destek olurum tatlım ayyyy yine yazıyorum yine yazıyorum....
tatlım drenlerim daha dün çıkarıldı o yüzden dr'nin taktığı sütyeni çıkaramıyorum vede hala çok gergin ve şiş sana referans olacak bir görüntü olmaz.....( üzgünüm ben 1-1,5 ay sonra koyacamki doğru bir görüntü olsun...
Ama sana şöyle söylyim ben damla model tercih ederim ki ettim.... öncelikle senin göğüs yapın çok önemli;
mesela benim göğsüm hiç yoktu ve göğüs üstü yani köprücük kemiği ile meme ucu arası sıfırdı benim için anatomik model daha doğru olurdu vede dr onu öenrdi(benim istediğimde oydu)yani senin meme ucunun üst tarafı etli ise yuvarlak olabilir,damlada olabilir ama üst tarafıda sıfırsa ve derin kalın değilse kesinlikle damla...:)kimisi damla model döner der ama istatistiksel olarak ender rastlanan bir durumkafanın karışmasına izin verme doğru hekim seçyuvarlak modeli çok zayıf bir bedene yaptırırsanda çok belli olur.. .bedenini sen tanıyorsun verdiğim bilgilerle umarım fikir sahibi olursun....benim ki damla model ve kohezif3 yani en koyu kıvamlı olanı ben ilk başta çok korkmuştum meme dokusu gibi olmayacak diye ama şuan bile kıvamı çok iyi...:)) mesela benimki kas altı ve meme altı kesiği...
tavsiyem memeucu yaptırma his kaybı olma olasılığı çok yüksek yada göbekten veya koltuk altı(kolunu oynatamıyorsun acıdan)meme altı kesiği 6 ay sonra iz kayboluyor arkadaşımdan biliyorum sana yolladığım mentor sayfasında mentorun ameliyat izini yok eden kremide mevcut en kötü 6 ayın sonunda onu kullanırsın..:)kesinlikle dren olsun en iyi ben biliyorum çok zor ama çooook gerekli 3 gün kalıyor çıkınca dünyalar senin oluyor ancak göğsün içindeki ameliyat kanı drenlere doluyor.... zaten çok geriliyor ki bizim acı dediğimiz şey aslında derinin aşırı gerilmesi alışık olmaması))cuma günü bende hastaneye gidip pansuman yaptıracam ve alçı yenilenecek....sana tek diyeceğim sakın korkma bak ben 2 ameliyatı aynı anda yaptırdım yüzümü ilk çıktığımda görsen için sızlardı göğüslerim çok geriliyordu 3gün içinde rahatlamara başlıyorsun...:) ben destan yazmışım mübarek ...))) şiimdi senden ricam sakın korkma ve yazdıklarıma dikkate al ha bu arada bana 290cc yüksek profil uzun damla model takıldı ben bu sabaha kadar bcup takıldı sanıyordum meğer c cup takılmış ebat çok iyi...köprücük kemiğinle meme ucu kaç cm ise yani uzun ,orta yada kısa model ama sakın gözardı etme..... Biri beni durdursun..... öpüyorum tatlım cuma gününe kadar her sorunda cvp vermek için elimden geleni yaparım ve destek olurum tatlım ayyyy yine yazıyorum yine yazıyorum....
çoookkkk teşekkür ederim yaa..yaz yaz valla zevkle okuyorum :))) senin operasyonun protezin kesi yerin vs hepsi benim istediğim gibi ama bakalım.. doktorla son bi görüşmem lazım ne de olsa o daha iyi anlar.. bu arada köprücük kemiği meme ucu arası 15cm falan uzun olması lazım sanırım.. inşallah küçük olmaz..eeee yılların açlığı var :))) cuma gelsiiinnn :)) sütyeni sana doktor mu vermişti ki b mi c mi bilmiyorsun.. benim doktorum da hiç sütyenden bahsetmedi acaba doktorlar mı temin ediyor ki
ben Sadık karakaya'dan önce başka dr ile görüşmüştüm hatta 2 gün sonraya randevu almıştım o kadar aksilikler olduki ameliyatım 3 hafta sonra başkasına kısmet oldu ondada Sadık beye o kadar inandım ki ertesi güne ameliyat oldum ve iyiyki tüm o aksilikler olmuş ve benim yoluma Sadık bey çıkmış Demem o ki tatlım önceki dr sütyenini mark&spencerdan al dedi ve sporcu sütyeni b cup olsun dedi gittim 2 tane aldım 80 tl baydım ne komikki Sadık beyin seçtiği ile o zamanlarda benim aldığım arasında dağlar kadar fark var paramada yazık oldu...( ilk defa ameliyat olan biriyiz ve doğru olan nedir bilmiyoruz tahmini bişey alıyoruz....Ben Sadık beyle konuştuğumda sen almayacaksın ben alıcam dedi önce tuhaf geldi ama şimdi nedenini anlıyorum,aldığı KOM marka 45tl'ye korse gibi bir sporcu sütyeni askılar inanılmaz rahatlatıcı öyle sıradan bişey değil en azından benim aldıklarım sönük kaldı bence dr'n bunu seçerse sana daha uygun olur fiikrim bu:) bu arada üst bedenin bayağı uzunmuş ben173cm ve 45kg'm ve 19.5 cm çıktı ölçüm Sadık bey yüksekprofil,uzun damla model seçti ve aynadan gördüğüm ve yorulara dayanarak çok güzel bir seçim olduğunu düşünüyorumSen 15 cm demişsin bu durumda boyun 160-165cm gibi olmalı ben derim ki uzun ya da orta damla model sana doğru olan tabi senin fikrin önemliYükseklik konusuna gelince sanırım orta üzeriniya da uzunu bünyen rahatça kaldırır cup sen seçmelisin bunuda yabancı marka sütyenlerle büyüklüğünü anlayabilirsin)bu arada gaza gelip yine yazıyorum ama elektrikler kesildi bağlantı koptu)bu arada ameliyatın ilk 3günü çok zorlu hatta ne işim vardı da yaptırdım diyebilirsin(-ki ben dedim ama 5.günüm ve artık çok çok rahatım gerilmelerim nerdeyse bitti ve çok mutluyum) hele yüzümü gördükçe bu fikre defalarca tekrarladım yemin ederim adamın biri gelmiş beni yüzümü haşamat etmiş gitmiş dersin yada bu kız sağlam dayak yemiş yüzü gözü morarıp şişmiş dersin bak 5.gün sadece göz kapaklarımda morluk kaldı ve burnum biraz şiş...) ilk gün aman allahım alnımı duvara vurmuş gibi(portakal büyüklüğünde;beyaz tenliyim) şiş ve mürdüm rengi morluklar gözler açılmıyor yanaklar şiş ya nasıl anlatayım san ama bugün nerde o ilk anki şişlikler morluklar anlatsam abartıyorsun be kızım derlerAma anam boş durur mu hemen foto çekmiş hatta ziyaretime gelen bütün arkadaşlarım sıpalar:))bak onuda koyucam bu 5.günüde koyucam fark inanılmazÜzgünüm memişleri o kadar koyamıcam ama 1 ay sonra 1 adet)neyse konu saptı yine ameliyat anına kadar her kararını paylaş benle hatta ameliyattan sonraki2.gün anca kolunu rahatca kullanacaksın o zaman bile yaz rahatlatırm üstelik 1 haftalık kıdemimim var çaylak)nirvanaya ulaştırırım, tabiiki şaka yapıyorum ama ihtiyacın olduğunda yaz mutlaka) bu arada ,kaç cc,hangi model,hangi profil,boyun kaç ,kilon kaç,yaşın kaç....böyle bir şarkımı vardı ne çok merak ediyorum umarım herşey istediğin gibi olur sadece sabırmucck iyi geceler ben yatışa geçiyorumçoookkkk teşekkür ederim yaa..yaz yaz valla zevkle okuyorum :))) senin operasyonun protezin kesi yerin vs hepsi benim istediğim gibi ama bakalım.. doktorla son bi görüşmem lazım ne de olsa o daha iyi anlar.. bu arada köprücük kemiği meme ucu arası 15cm falan uzun olması lazım sanırım.. inşallah küçük olmaz..eeee yılların açlığı var :))) cuma gelsiiinnn :)) sütyeni sana doktor mu vermişti ki b mi c mi bilmiyorsun.. benim doktorum da hiç sütyenden bahsetmedi acaba doktorlar mı temin ediyor ki
Son düzenleme:
ben Sadık karakaya'dan önce başka dr ile görüşmüştüm hatta 2 gün sonraya randevu almıştım o kadar aksilikler olduki ameliyatım 3 hafta sonra başkasına kısmet oldu ondada Sadık beye o kadar inandım ki ertesi güne ameliyat oldum ve iyiyki tüm o aksilikler olmuş ve benim yoluma Sadık bey çıkmış Demem o ki tatlım önceki dr sütyenini mark&spencerdan al dedi ve sporcu sütyeni b cup olsun dedi gittim 2 tane aldım 80 tl baydım ne komikki Sadık beyin seçtiği ile o zamanlarda benim aldığım arasında dağlar kadar fark var paramada yazık oldu...( ilk defa ameliyat olan biriyiz ve doğru olan nedir bilmiyoruz tahmini bişey alıyoruz....Ben Sadık beyle konuştuğumda sen almayacaksın ben alıcam dedi önce tuhaf geldi ama şimdi nedenini anlıyorum,aldığı KOM marka 45tl'ye korse gibi bir sporcu sütyeni askılar inanılmaz rahatlatıcı öyle sıradan bişey değil en azından benim aldıklarım sönük kaldı bence dr'n bunu seçerse sana daha uygun olur fiikrim bu:) bu arada üst bedenin bayağı uzunmuş ben173cm ve 45kg'm ve 19.5 cm çıktı ölçüm Sadık bey yüksekprofil,uzun damla model seçti ve aynadan gördüğüm ve yorulara dayanarak çok güzel bir seçim olduğunu düşünüyorumSen 15 cm demişsin bu durumda boyun 160-165cm gibi olmalı ben derim ki uzun ya da orta damla model sana doğru olan tabi senin fikrin önemliYükseklik konusuna gelince sanırım orta üzeriniya da uzunu bünyen rahatça kaldırır cup sen seçmelisin bunuda yabancı marka sütyenlerle büyüklüğünü anlayabilirsin)bu arada gaza gelip yine yazıyorum ama elektrikler kesildi bağlantı koptu)bu arada ameliyatın ilk 3günü çok zorlu hatta ne işim vardı da yaptırdım diyebilirsin(-ki ben dedim ama 5.günüm ve artık çok çok rahatım gerilmelerim nerdeyse bitti ve çok mutluyum) hele yüzümü gördükçe bu fikre defalarca tekrarladım yemin ederim adamın biri gelmiş beni yüzümü haşamat etmiş gitmiş dersin yada bu kız sağlam dayak yemiş yüzü gözü morarıp şişmiş dersin bak 5.gün sadece göz kapaklarımda morluk kaldı ve burnum biraz şiş...) ilk gün aman allahım alnımı duvara vurmuş gibi(portakal büyüklüğünde;beyaz tenliyim) şiş ve mürdüm rengi morluklar gözler açılmıyor yanaklar şiş ya nasıl anlatayım san ama bugün nerde o ilk anki şişlikler morluklar anlatsam abartıyorsun be kızım derlerAma anam boş durur mu hemen foto çekmiş hatta ziyaretime gelen bütün arkadaşlarım sıpalar:))bak onuda koyucam bu 5.günüde koyucam fark inanılmazÜzgünüm memişleri o kadar koyamıcam ama 1 ay sonra 1 adet)neyse konu saptı yine ameliyat anına kadar her kararını paylaş benle hatta ameliyattan sonraki2.gün anca kolunu rahatca kullanacaksın o zaman bile yaz rahatlatırm üstelik 1 haftalık kıdemimim var çaylak)nirvanaya ulaştırırım, tabiiki şaka yapıyorum ama ihtiyacın olduğunda yaz mutlaka) bu arada ,kaç cc,hangi model,hangi profil,boyun kaç ,kilon kaç,yaşın kaç....böyle bir şarkımı vardı ne çok merak ediyorum umarım herşey istediğin gibi olur sadece sabırmucck iyi geceler ben yatışa geçiyorum
Doktorumla görüştüm uzun yükseklikli yüksek profilde karar kıldık :) dren muhakkak takıyorum dedi.. haznesi de küçücük bir şeymiş.. kıyafetimin altında belli olmayacak kadar.. bu arada boyum 168-169 falan kilom 60..25yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ayyyyy uçtummm cuma gelsiiiinnnnn
Son düzenleme:
canım tahmin ettiğim şeyi tercih etmiş dr'n..kas altıda uygun senin için kas üstüde dr'ine güvendiysen gerisi boş bol şanslar tatlımdr kim ve nerde ameliyat olacaksın? (eğer yakınlarımdaysan ziyaretine gelirim diye sordumdren için bana da küçük olacak demişti dr'm ama haznesi büyük olanı takmak zorunda kaldığını söyledi..ama iyiki takmış zor bir 2-3 gün oluyor ama anlıyacaksın neden illaki takılması gerektiğini..) ağrın olmayacak sadec derin alışık olmadığı için gerilme hissini en üst düzeyde yaşayacaksın bugün benim 12.günüm ve çook rahatım artık sadece sabırlı ol ,zaman kavramı duracak bir süre,sadece sonuca odaklan) tatlım cuma günü için iyi şanslar çok çok öpüyorum ve bol bol dua edeceğimDoktorumla görüştüm uzun yükseklikli yüksek profilde karar kıldık :) dren muhakkak takıyorum dedi.. haznesi de küçücük bir şeymiş.. kıyafetimin altında belli olmayacak kadar.. bu arada boyum 168-169 falan kilom 60..25yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ayyyyy uçtummm cuma gelsiiiinnnnn
Son düzenleme:
Tatlım resim ilave etmeyi isterim ama göğüs altında hala kesilen yerde yara kabuğu var ve 14 gün oldu şeklini tam anlamıyla almadı.... yinede profilime koyacağım ama geri kaldıracağım ordan bakarsın sen ameliyat oldun değil mi??Fotoğraf eklemeyecek misin hala vazgeçme şansım var (. :)))