• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 cc Kas Altı Damla Protez Takılanlar Buraya...

öncelikle geçmiş olsun canım..konu başlığına bakınca bende aynı 300cc kas altı damla protez ve kaç sene oldu unuttum bile cok memnunum inş sende benim gibi ilerde sorunsuz ve memnun kalırsın.arzuyla ben eskidik buralarda:))

Mrb cnm bende 4 gun once ameliyat oldum bana kas zari alti 300cc takildi cokta memnunum tam ideal buyuklukte ama sen cok dolgun dursun istiyosan 350ye kadar cikabilirsin
Direnide her dr tercih etmiyor mesela bana takilmadi onun yerine cok siki bandaj kullaniyorum demisti acikcasi diren isi benide korkutuyodu ins en kisa zamanda ameliyatini olur istedigin sonuca kavusursun

merhaba ben dün ameliyat oldum ve olduğum andan beri çektiğim acı sebebiyle pişmanım sizdede çok acı oldumu yada ne kadar sürdü:S kas zarı altına 300 cc damla mentor takıldı dren de var oturup kalkamıyorum yatamıyorum bile doğru düzgün :S sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo :S

İlk 24 saat cok fazla agrim oldu bende pisman oldum ama sonra hizli bi sekilde toparladim 3. Gun kendim yatip kalkmaya basladim bandajlarim 4. Gun cikti ve hic amrliyat olmamis gibi rahat hissettim kendimi
Sabret cnm yrn cok daha ii olucaksin
Daha onceden meme dokun varmiydi gordunmu boyutundan memnunmusun

boyutuna hiç dikkat edemedim valla çok şiddetli ağrılarım var geçerse inşallah bakcam, sargılardanda pek anlaşılmıyo

merhaba ben dün ameliyat oldum ve olduğum andan beri çektiğim acı sebebiyle pişmanım sizdede çok acı oldumu yada ne kadar sürdü:S kas zarı altına 300 cc damla mentor takıldı dren de var oturup kalkamıyorum yatamıyorum bile doğru düzgün :S sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo :S

geçmiş olsun canım, güle güle kullan yeni cicilerini :1:

ağrın bikaç güne kadar geçer diye düşünüyorum kas zarı altından olduğun için. sadece sabretmek gerekiyor bu süreçte.

yıllarca hayalini kurduğumuz şeylere kavuşmanın ufak da olsa bedelleri olabiliyor tabi :34:

hiç canını sıkma ve mutlu olmaya bak, artık sende memelisin :1:

bu sabah drenler çıktı azda olsa rahatladım ama ağrı şiddeti aynı mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo yanımda birileri olmadan yattığım yerden kalkamıyorum bile .S siz iyi dayanmışsınız

Tatlim sabret bende kalkamiyordum ustune ustluk ameliyat sirasinda gozum acik kaldigindan Goz zarim tahtis olmus ve gozumde pamukla kapaliydi 3 gun ne tv izliyebildim ne agridan uyuyabildim kabus gibiydi ama 4. Gunden sonra okadar hizli iyilesiyosunki sen bile sasircaksin

bu sabah drenler çıktı azda olsa rahatladım ama ağrı şiddeti aynı mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo yanımda birileri olmadan yattığım yerden kalkamıyorum bile .S siz iyi dayanmışsınız
tatlım çektiğin acının gerilmenin şiddetini biliyorum aslında hepimiz biliyoruz;)sadece geçecek onu düşün en fazla 1 haftasürecek ;) benim için geceler eziyetti resmen ama o da geçti ve unutuluyor heleki o gerginlik ve şişlikler gitsin o zaman daha çok anlayacaksın;))sakin ve sabırlı ol unutma en iyi telkini kendine sadece kendin verirsin alacağın sütyenleri bikinileri hayal et şimdiden;)emin ol herşey çok güzell olacak tatlım;)

şuan azda olsa ağrıda azalma var cumartesi bantlar açılacak ve şuan onu düşünüyorum heryeri sarılı o açılırken çok acı hissediliyomu? herhangi bi yardımcı jel sürülmeden böylece açacağını söyledi doktorum :S

selam arkadaşlar damla protez çıkartırıp yerine yuvarlak protez yaptıran arkadaşlar varmı ?:26:

Gecmis olsun.suanki durumunuz nasil.agri aci kalmamistir eminim..

Fairtale nasılsın canım? Alıştın mı büyüklüklerine :))) seninde damla nasıl yumuşama süreci !?? Bana sert geliyor hala. Kohezıv 1 sanırım çok daha güzel olacakmış :( ama damla da da o yok . Yeni resimler de bekliyoruz:))

iyiyim canım teşekkürler, benimki normal meme gibi oldu yumuşadı o kadar zaman geçti tabi yumuşarlar artık, daha dün resim ekledim çok resim çekinmeyi pek sevmiyorum sadece fikir edinmek isteyenler için koyuyorum, boyutlarımız aynıydı senle sanırım masajlarını ihmal etme

iyiyim canım teşekkürler, benimki normal meme gibi oldu yumuşadı o kadar zaman geçti tabi yumuşarlar artık, daha dün resim ekledim çok resim çekinmeyi pek sevmiyorum sadece fikir edinmek isteyenler için koyuyorum, boyutlarımız aynıydı senle sanırım masajlarını ihmal etme

Ben bugün tesadüfen baktım mesaj yazdıktan sonra. Yeni olanları görmemiştim :)) çok iyi olmuş. İyi ki 300 diyorum :))) masaj değilde arada işte ortaya birleştiriyorum birde üstüne yatıyorum . Doktorum masaj vermemişti arada bir dakıkayı geçmez yapıyorum işte . Kenarları yumuşak hareketli sağ sol yapıyor ama direk önden bastırınca çok sert geliyor. Silikondan kaynaklı sanıyorum . Oda geçiyor mu :))))

8 aydan sonra ameliyat raporuma baktım okudum 300 cc high profil 323 mentor yazıyo, 323 ne oluyo anlamadım ama kendi vurdumduymazlığıma kızdım insan bi bakar ne yapmış bu doktor diye sağolsun her şeyi detayıyla yazmış canım ya kırmamış beni zaten ameliyattan sonra gözümü açtım gelmiş yine çok şık mis kokusuyla 300 taktık çok başarılı oldu hemşireler bizde böyle istiyoruz falan diyo ben orda can çekişiyorum o da 300 diyo hatta erkek kardeşim vardı yanımda taklitini yaptı 300 diye hahah:))

Son düzenleme:
Ben bugün tesadüfen baktım mesaj yazdıktan sonra. Yeni olanları görmemiştim :)) çok iyi olmuş. İyi ki 300 diyorum :))) masaj değilde arada işte ortaya birleştiriyorum birde üstüne yatıyorum . Doktorum masaj vermemişti arada bir dakıkayı geçmez yapıyorum işte . Kenarları yumuşak hareketli sağ sol yapıyor ama direk önden bastırınca çok sert geliyor. Silikondan kaynaklı sanıyorum . Oda geçiyor mu :))))

masajı yaparken daireler şeklinde yap ben bazen eğiliyorum o zaman daha yumuşak oluyolar iyi kavrıyorum tavsiye ederim:)

Back
X