Resim yükledim listemde olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Canim arkadaslik istegi gonderdim sakincasi yoksa gorebilirmiyim
Kilo ve gogus alti olculerimiz ayni sayilir bnmde 300cc oturmus hallerini merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm bende 4 gun once ameliyat oldum bana kas zari alti 300cc takildi cokta memnunum tam ideal buyuklukte ama sen cok dolgun dursun istiyosan 350ye kadar cikabilirsin
Direnide her dr tercih etmiyor mesela bana takilmadi onun yerine cok siki bandaj kullaniyorum demisti acikcasi diren isi benide korkutuyodu ins en kisa zamanda ameliyatini olur istedigin sonuca kavusursun
merhaba ben dün ameliyat oldum ve olduğum andan beri çektiğim acı sebebiyle pişmanım sizdede çok acı oldumu yada ne kadar sürdü:S kas zarı altına 300 cc damla mentor takıldı dren de var oturup kalkamıyorum yatamıyorum bile doğru düzgün :S sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo :S
tatlım çektiğin acının gerilmenin şiddetini biliyorum aslında hepimiz biliyoruzsadece geçecek onu düşün en fazla 1 haftasürecek benim için geceler eziyetti resmen ama o da geçti ve unutuluyor heleki o gerginlik ve şişlikler gitsin o zaman daha çok anlayacaksın)sakin ve sabırlı ol unutma en iyi telkini kendine sadece kendin verirsin alacağın sütyenleri bikinileri hayal et şimdidenemin ol herşey çok güzell olacak tatlımbu sabah drenler çıktı azda olsa rahatladım ama ağrı şiddeti aynı mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo yanımda birileri olmadan yattığım yerden kalkamıyorum bile .S siz iyi dayanmışsınız
merhaba ben dün ameliyat oldum ve olduğum andan beri çektiğim acı sebebiyle pişmanım sizdede çok acı oldumu yada ne kadar sürdü:S kas zarı altına 300 cc damla mentor takıldı dren de var oturup kalkamıyorum yatamıyorum bile doğru düzgün :S sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo :S
iyiyim canım teşekkürler, benimki normal meme gibi oldu yumuşadı o kadar zaman geçti tabi yumuşarlar artık, daha dün resim ekledim çok resim çekinmeyi pek sevmiyorum sadece fikir edinmek isteyenler için koyuyorum, boyutlarımız aynıydı senle sanırım masajlarını ihmal etme
Ben bugün tesadüfen baktım mesaj yazdıktan sonra. Yeni olanları görmemiştim :)) çok iyi olmuş. İyi ki 300 diyorum :))) masaj değilde arada işte ortaya birleştiriyorum birde üstüne yatıyorum . Doktorum masaj vermemişti arada bir dakıkayı geçmez yapıyorum işte . Kenarları yumuşak hareketli sağ sol yapıyor ama direk önden bastırınca çok sert geliyor. Silikondan kaynaklı sanıyorum . Oda geçiyor mu :))))