• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300 cc Kas Altı Damla Protez Takılanlar Buraya...

Arkadaşlar bende göğüs büyütme estetiği için araştırma yapıyordum konuyu okudum ve buradaki dren konusu kafama takıldı ne için gerekli oluyorki o ve çok acısı oluyormu :s yada nasıl takılıyor bi bilgi verebilirseniz sevinirim

sanırım baktın resimlere ben kaldırıyorum;))sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti;))

Bakamadım :( ameliyatım iyi geçti hatta ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonrası yok :) ağrım hareketle oluyor ama bugün sahilde yürüdüm bile yavaş tempoda tabi.. Drenlerim de çıktı.. Çok sert ve şekilsizler şuan düzelmesini bekliyorum :)) bu arada orta yükseklik high profil 260cc anatomik kullanmış.. Şimdilik boyut iyi ama küçülürse bilmiyorum

Arkadaşlar bende göğüs büyütme estetiği için araştırma yapıyordum konuyu okudum ve buradaki dren konusu kafama takıldı ne için gerekli oluyorki o ve çok acısı oluyormu :s yada nasıl takılıyor bi bilgi verebilirseniz sevinirim

Cerrahi müdahale olduğu için doku içinde kan birikiyor.. Bunu kolay yoldan dışarı atmak için minik hortum göğüs içinde bırakılıyor dışarıda da küçük haznesine akıtıyor kanı.. Yani iyileşmeyi hızlandıran kolaylaştıran bir şey diyebiliriz.. Takılırken uyuyor oluyorsun zaten ameliyatın bitiminde takılıyor çünkü.. Çıkarırken hortumun kıpırdadığını hissetmek rahatsız edici ama hiç zorlanmayanlar da oluyor.. Çekildikten sonra üstüne bi gazlı bez konuyor kapanıyor ertesi güne kadar

Bakamadım :( ameliyatım iyi geçti hatta ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonrası yok :) ağrım hareketle oluyor ama bugün sahilde yürüdüm bile yavaş tempoda tabi.. Drenlerim de çıktı.. Çok sert ve şekilsizler şuan düzelmesini bekliyorum :)) bu arada orta yükseklik high profil 260cc anatomik kullanmış.. Şimdilik boyut iyi ama küçülürse bilmiyorum
tatlım çoook geçmiş olsun bu arada ne kadar çabuk çıkmış drenlerin şanslısın valla;)benimki 3gün kaldı inanılmaz yorgun düşürdü beni sen üstüne birde sahilde yürüyüş yapmışsın süper ya;)) bu arada kas üstümü,kasaltımı yapıldı?Ayrıca ben 270cc olsun istedim benim dr 290 yaptı diyeceksinki 20cc ye mi taktın ama ne bileyim gözüme büyük geldi;)15 gün oldu neredeyse ama bana çook büyük geliyor vee lütfeeen küçülsün biraz..:P ben alışık değilim dümdüzken birden bir çıkıntı adapte olamadım....senin için uygun olan sanırım 260cc olmuş ama maalesef biraz daha küçülecek çünkü yeni ameliyat oldun ve şişlik ve gerginliklerin var bunlar gidince esas şeklini alacak;)
Ama açıkçası benim arkadaşıma 325cc takılmış ve 1buçuk ay hep birilerinden destek almış,bana 290cc takıldı drenler çıkana kadar kımıldayamadım bile üstüne 2gün daha destek aldım sonra kendim yatıp kalktım,giyindim soyundum,dr'm hiç bir hastam bu kadar hızlı iyilşmedi dedi seni tanısa süper derdi heralde;))bu arada sen ameliyathaneyi hatırlıyorsun ben odadan çıkışımı bile hatırlamıyorum;))ilk zamanlar inanılmaz sert oluyor ama sonra yavaş yavaş yumuşuyor arkadaşımın ki normal meme dokusuna çok yakın ama zaman gerekiyor ikimize;)öpüyorum şeker çabuk iyileş ve kesinlikle ilaçlarını ihmal etme;))muckss

Earacım ,benim drenlerim 3 gün kaldı, ki iyiki kaldı ameliyat esnasında oluşan ve göğüs içinde kalan kan sızıntısı dren sayesinde dışa atılır ve inan ki ağrılı bi durum değil ama onlarla 3gün geçirmekte kolay değil süpriss bu konuda çok şanslı dren ertesi gün çıkarılmış;)drenlerin borusu 4-6mm çapında incecik boru ve ucunda kesecik var,göğüs içinde kalan kısımsa yassı 1-2mm kalınlığındadır...Bende çıkarılırken zerre kadar ağrı olmadı hatta kıdıklanır gibi hissettim...korkulacak bişeyi yok Esracım;)

benim 300 değilde 350cc kasaltı oldu.boyum 158 kilom 64. benim hala sol sağdan küçük duruyor.17 gün oldu henüz.doktor düzelir dedi ama bilemiyorum.normal de sağ göğsüm soldan biraz büyüktü.350 cc olarak büyüklüğünden memnunum.arkadaş olarak eklersen fotoğraflarımızı görebiliriz.ben henüz yaralarım çok iyi olmadığı için albüm eklemedim iyileşince arkadaşlarıma fikir amaçlı eklicem.

fotorafları bende görebilirmiyim. mesaj sayım 100 olmadıgı için özelden mesaj atamıyrum. bende buyuk gogus istiyorum. suan 75 kullanıyorum 90-95 istiyorum.

Earacım ,benim drenlerim 3 gün kaldı, ki iyiki kaldı ameliyat esnasında oluşan ve göğüs içinde kalan kan sızıntısı dren sayesinde dışa atılır ve inan ki ağrılı bi durum değil ama onlarla 3gün geçirmekte kolay değil süpriss bu konuda çok şanslı dren ertesi gün çıkarılmış;)drenlerin borusu 4-6mm çapında incecik boru ve ucunda kesecik var,göğüs içinde kalan kısımsa yassı 1-2mm kalınlığındadır...Bende çıkarılırken zerre kadar ağrı olmadı hatta kıdıklanır gibi hissettim...korkulacak bişeyi yok Esracım;)
Ben daha 1 haftaya kadar dren in ne olduğunu bilmiyordum kuzenimin akciğerine takmışlar onda gördüm ama korkutucu şekildeydi çok acıtıyormuş ve iz falan kalıyodu çıkarıldığında o yüzden biraz korktum ama doktorumla daha görüşmeye gitmedim gittiğimde bu konudada bilgi alıcam inşallah :) verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum ayrıca :)

birde sakıncası yok ise resimlerini bende görebilirmiyim ameliyata karar verdim ama boyut konusunda ciddi problemler yaşıyorum bu operasyonu geçirmiş biri olarak bu konudada fikir verebilirsen çok memnun olurum. şuanki bedenim 70/a iken doktorum bana 75/c önerdi 165 boy 46 kilodayım. benim istediğim dekoltede hoş duran bi göğüs ama normal boyutun bu olduğunu söyledi doktorum

Ben daha 1 haftaya kadar dren in ne olduğunu bilmiyordum kuzenimin akciğerine takmışlar onda gördüm ama korkutucu şekildeydi çok acıtıyormuş ve iz falan kalıyodu çıkarıldığında o yüzden biraz korktum ama doktorumla daha görüşmeye gitmedim gittiğimde bu konudada bilgi alıcam inşallah :) verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum ayrıca :)
canım akciğer ameliyatında takılan dren biraz daha farklı o yüzden için rahat olsun ;)göğüse takılan o kadar küçükki rahat ol ayrıca bana takılan dren 3 gün kaldı onlarla hareket etmek zor oluyor ama bu sadece hareket kısıtlamasıyla alakalı özellikle lavaboda zor oluyor;)ama emin ol ağrısı sızısı yok hatta herkesin korktuğu çıkarken çok acıyacağı konusunda ama ağrısı yok,izde olmuyor, deneyimlerimle söylüyorum;)fotoğraflara gelince sadece arkadaş listeme aldıklarım görebiliyor....
ben 173cm,45 kg'm 290cc yüksek uzunluk ve yüksek profil takıldı...ben 70 Acup kullanıyordum ama o bile boştu,ben en fazla 75 Bcup olsun istedim ama dr' m 75 Ccup taktı aslında ameliyat esnasında sana uygun olanlardan deneme yapıyorlar ve bedeninde güzel duranı tercih ediyorlar;)yani benim gibi Bcup beklerken Ccup bile olabilir,önce çok büyük diye sinir olmuştum ama şişler inince çok güzel bir ebat almaya başladı ama daha 18gün oldu en az 2ayda esas hali belli oluyormuş;))bence C cup'ta sana olabilir gibi...damlamı yuvarlakmı?kasaltımı kas üstümü karar verdin mi?Ameliyatın yakın sanırım kısmetse ne zaman?şimdiden bol şanslar canım;)

birde sakıncası yok ise resimlerini bende görebilirmiyim ameliyata karar verdim ama boyut konusunda ciddi problemler yaşıyorum bu operasyonu geçirmiş biri olarak bu konudada fikir verebilirsen çok memnun olurum. şuanki bedenim 70/a iken doktorum bana 75/c önerdi 165 boy 46 kilodayım. benim istediğim dekoltede hoş duran bi göğüs ama normal boyutun bu olduğunu söyledi doktorum

Mrb cnm bende 4 gun once ameliyat oldum bana kas zari alti 300cc takildi cokta memnunum tam ideal buyuklukte ama sen cok dolgun dursun istiyosan 350ye kadar cikabilirsin
Direnide her dr tercih etmiyor mesela bana takilmadi onun yerine cok siki bandaj kullaniyorum demisti acikcasi diren isi benide korkutuyodu ins en kisa zamanda ameliyatini olur istedigin sonuca kavusursun

canım akciğer ameliyatında takılan dren biraz daha farklı o yüzden için rahat olsun ;)göğüse takılan o kadar küçükki rahat ol ayrıca bana takılan dren 3 gün kaldı onlarla hareket etmek zor oluyor ama bu sadece hareket kısıtlamasıyla alakalı özellikle lavaboda zor oluyor;)ama emin ol ağrısı sızısı yok hatta herkesin korktuğu çıkarken çok acıyacağı konusunda ama ağrısı yok,izde olmuyor, deneyimlerimle söylüyorum;)fotoğraflara gelince sadece arkadaş listeme aldıklarım görebiliyor....
ben 173cm,45 kg'm 290cc yüksek uzunluk ve yüksek profil takıldı...ben 70 Acup kullanıyordum ama o bile boştu,ben en fazla 75 Bcup olsun istedim ama dr' m 75 Ccup taktı aslında ameliyat esnasında sana uygun olanlardan deneme yapıyorlar ve bedeninde güzel duranı tercih ediyorlar;)yani benim gibi Bcup beklerken Ccup bile olabilir,önce çok büyük diye sinir olmuştum ama şişler inince çok güzel bir ebat almaya başladı ama daha 18gün oldu en az 2ayda esas hali belli oluyormuş;))bence C cup'ta sana olabilir gibi...damlamı yuvarlakmı?kasaltımı kas üstümü karar verdin mi?Ameliyatın yakın sanırım kısmetse ne zaman?şimdiden bol şanslar canım;)
verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum, ameliyatı inşallah mayıs ayının ortalarına gelmeden yaptırcam doktorumun müsait olduğu bi zamana ayarlayıp. doktorum kas altı önerdi daha doğal bi görünüm verdiği içinmiş ama ben kas üstü yuvarlak protezde ısrarlıyım, 24 yaşındayım yıllardır göğsüm yok diye dert yanıyorum olmuşken şık bişe olsun diyorum ama işte tam olarak emin olamıyorum çok kararsız kaldım :S

Mrb cnm bende 4 gun once ameliyat oldum bana kas zari alti 300cc takildi cokta memnunum tam ideal buyuklukte ama sen cok dolgun dursun istiyosan 350ye kadar cikabilirsin
Direnide her dr tercih etmiyor mesela bana takilmadi onun yerine cok siki bandaj kullaniyorum demisti acikcasi diren isi benide korkutuyodu ins en kisa zamanda ameliyatini olur istedigin sonuca kavusursun

geçmiş olsunmu denir hayırlı olsun mu bilemedim ama umarım istediğin gibi olmuştur herşey :)) ameliyat sonrasında çok sıkıntı yaşanıyormu birde bunu çok merak ediyorum, kas zarı altı olunca daha iyi ama kas üstüne göre daha ağrılı olabileceğini söylemişti doktorum, sizde durum nasıl?

Canim cuma aksam 10da ameliyattan ciktim ilk yarim saat cok agrim oldu hemen igne yaptilar agrim bi anda kesildi cumartesi hastaneden cikana kadarda ayanilmiycak bi agrim olmadi fakat eve geldigimiz aksam biraz oldu oda agrida degil cok fazla gerilme ve bandajlarin sikmasindan dolayi kaburgalarim batiyodu sanki nefes alamiyodum ertesi gun yattigim yerde o agrimda yoktu ama yattigim herden esim kaldiriyodu kalkmak imkansiz ama dunle bugun kendim yatip kalkiyorum giyiniyorum hic agrim yok bandajlarim cikti dusumu aldim con rahatim yani zor zaman ilk 24 saat sonrasinda tum ihtiyaclarini karsilayabilirsin cok rahatsiz edici bi durum kalmiyo bence kas zari altini dusunebilirsin bu arada bana 300cc takildi ama 350ye kadar kaldirirmis daha dolgun dururmus acikcasi pisman oldum biraz dr umda 350ye kadar cikabilirim demisti ben cok buyuk olmasin 300un ustune cikmayin dedim ama 350de cok buyuk olmazmis aslinda😊

peki şuanki göğüs ölçülerin ne? ben 75/C göğüs nasıl duruyo merak ediyorum en azından tam bilgim olsa ona göre büyük yada küçük olsun diyebilirim ama bilmiyorum doktorumun gösterdiği resimlerdeki bana küçük gelmişti biraz yada benmi çok abartı istiyorum bilemedimki hiç :)))

Canim benim eskiden 75 a yi bile doldurmuyodu suan 75 c tam olur gibi geliyo suan ustumdeki sporcu sutyeni 85
Ama zaten ole cok buyuk degil sen buyuk istiyosan sani 300 cc asla mutlu etmez
Ben dr a cok buyuk olmasin beni iri gostermesin dikkat cekmesin 75c nin ustune cikmasin dedigim halde bazen bakiyorum 320de hatta 350de hic abarti durmazmis die icimden gecirdigim oluyo

Canim benim eskiden 75 a yi bile doldurmuyodu suan 75 c tam olur gibi geliyo suan ustumdeki sporcu sutyeni 85
Ama zaten ole cok buyuk degil sen buyuk istiyosan sani 300 cc asla mutlu etmez
Ben dr a cok buyuk olmasin beni iri gostermesin dikkat cekmesin 75c nin ustune cikmasin dedigim halde bazen bakiyorum 320de hatta 350de hic abarti durmazmis die icimden gecirdigim oluyo

bende seninle aynı durumdayım canım. bende 75 a yı bile doldurmuyodum şuan yaptığım ölçüme göre 75 c olmuşum.

doktora çok büyük olmasın dekolte olsun hoş dursun, doğal olsun demiştim. bide ben uzun boyluyum. 340 cc taktı, istersen 370 de takarım ama çok iddialı olur demişti.

şuan bakıyorum 370 de aslında çok hoş olurmuş diyorum. :50:

yine de eski halimi düşündüğümde ohhhh bee diyorum benimde göğsüm var artık:1:

resimlerinizi görsem süper olabilirdi ama bu mesaj sayısı tamamlama olayı biraz zor tek bir konuda ne kadar sürede artabilirki mesaj sayısı :))) neyse beklicem bakalım benimkide olurda kurtulurum inşallah :D

Back
X