- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
kendi parçan olarak hissetmek bence en önemlisi. sırıtmamalı bakıldığında. şu an ne hale geldiler? mümkünse bakmak istiyorum izlemeye alabilirsen sevinirimBen de başlangıçta çok küçük diyordum da zamanla alışıyorsun, aslında küçük değilmiş demeye başlıyorsun canım.
Meme dokuna göre değişir canım benim hiç dokum yoktu 300 cc takıldı büyük olcak diye korkuyodum ama kas altına koyulunca boyut küçülüyormuş. Silikon taktırdıktan sonra insan daha büyüğünü istiyormuş hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Şimdiki aklım olsa 325 taktırırdım hatta 350 bile olabilir. Bence doktorun denesin ikisinide hangisi iyi durursa o olsun
Merhaba benimde 5. Gunum suan. Meme dokum yoktu. Kas altı 325 CC koyuldu. Suan şiş olmasina ragmen kucuk gekiyor bana ve yakinlarima. Dr umda diyorki odemi gidince biraz daha kuculur diyor. Yakin bir arkadaşimda 300 cc koydurmus cok buyuk oldu diyor. Benim suan şiş hakiyle 325 CC kucuk geldi bana. Keske ilk dusundugum 375 CC den vazgecmeseydim diyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Senin suanki sudyensiz durusunu görebilirmiyim?Acaba cebinmi yeterli büyüklükte açılmadı canım?benimkiler 325 kas altı.hiç rahatsız değilim.
Sizinde suanki duruşunu paylaşma imkaniniz varmi?Ameliyatım 1 hafta önce 300cc moderate plus kasaltı dual plan memealtı kesisiyle yapıldı,boyum 170,kilo57 omuz genişliğim vardı,,bugün sargılarım çıktı ne göreyim BOMBA(doktorum 350cc'ye de bakmış ama yanlardan çıkıntı yapmış ve istediğin gibi doğal görünmedi koymadım dedi ) 300 için asla küçük diyemeyiz, büyük ve dikkat çeken bi protez istiyorsanız bu size küçük gelecektir evet ama daha doğal kendi memeniz gibi hissedebileceğiniz orta bir büyüklük için 300cc süper bence
merhaba hangi il hangi doktor acabaKızlar 300 cc hıght profil kas altı yuvarlak silikon taktırdım. Meme dokum yoktu. 4 gün oldu amalyat olalı. Ama bunlar gercekten cok kucuk. Ben cok buyuk olmasını istemiyodum ama bu kadar kucuk olacagını düşünmedim. Doktor kaslarımın cok güçlü oldugunu ve baskı yaptıgını söyledi. Danscıyım kaslarım gevseyince silikon kendini belli edermi acaba. Asırı endişeliyim. Bu sekılde kalırsa yaptırdıgıma değmicek cok üzülüyorum. Büyürler mi. Benim durumumda olan varsa lütfen yazsın cok korkuyorum