Acaba cebinmi yeterli büyüklükte açılmadı canım?benimkiler 325 kas altı.hiç rahatsız değilim.ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum kas altında zor beni rahatsız ediyor.
Acaba cebinmi yeterli büyüklükte açılmadı canım?benimkiler 325 kas altı.hiç rahatsız değilim.
Ben seninkileri çok beğenmiştim canım.çok şeker,tam genç kız memesi gibiydi.hiç öyle kadınsı,hantal bir havası yoktu inan.omuzlarımda dar ve ince bana ağır geliyo mentor protezler ağır oluyo gerçekten sürekli kasılıyor çok taktım kafama kendimi çok hantal hissediyorum kadınsı bir görüntü oluşuyo keşke hiç yaptırmasaydım çok rahattı ah kafam ah işte bi hevesle onca para harcadım ve hayatımın acıları yaşadım. Bekar bayanlar içn bence gereksiz ya da uygun hafif protezler yeterli
Ne kadar oldu amalyat olalı. Bnde cok büyükten yaba değilim zaten. Fotografın varmı acababenimki de 300 cc agirlik olarak bise hissetmiyorum var mi yok mu unutuyorum. görüntü olarak yeterli daha büyüğü bana olmazdı.
Meme dokuna göre değişir canım benim hiç dokum yoktu 300 cc takıldı büyük olcak diye korkuyodum ama kas altına koyulunca boyut küçülüyormuş. Silikon taktırdıktan sonra insan daha büyüğünü istiyormuş hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Şimdiki aklım olsa 325 taktırırdım hatta 350 bile olabilir. Bence doktorun denesin ikisinide hangisi iyi durursa o olsunAdanac Violetta72 M masal diyar benide takibe alırmısınız , c.tesı günü giriyorum ameliyata 325 high profil yuvarlak kas altı yapıcak şimdi okuyunca 350 mi olsun demeliyim sizlerin sonuçlarını görmek istiyprum mümkünse
Canım senin fotolarını görebilirmiyim sakıncası yoksa ve amalyat olalı ne kadar oldu. Aynı cc lerimiz merak ettim nasıl duruyor bana küçük geldidebenimki de 300 cc agirlik olarak bise hissetmiyorum var mi yok mu unutuyorum. görüntü olarak yeterli daha büyüğü bana olmazdı.
Canım benimkiler 325 mod plus ve tam orta boy duruyor benim vücudumda.öncelikle biraz iri,dikkat çeken bir göğüsmü istiyorsun,doğal orta boy bir göğüsmü istiyorsun ona karar ver.senin vücudunda o etkiyi kaç cc verir onu doktorunla konuşup öyle karar verAdanac Violetta72 M masal diyar benide takibe alırmısınız , c.tesı günü giriyorum ameliyata 325 high profil yuvarlak kas altı yapıcak şimdi okuyunca 350 mi olsun demeliyim sizlerin sonuçlarını görmek istiyprum mümkünse
canım ben foto yuklemedim ama ben memnunum 300 cc yeterli geldi vucuduma daha buyugu yapay olurdu bana. bayadir girmiyorum foruma da kusura bakma gec oldu biraz cevap.Canım senin fotolarını görebilirmiyim sakıncası yoksa ve amalyat olalı ne kadar oldu. Aynı cc lerimiz merak ettim nasıl duruyor bana küçük geldide
Kızlar 300 cc hıght profil kas altı yuvarlak silikon taktırdım. Meme dokum yoktu. 4 gün oldu amalyat olalı. Ama bunlar gercekten cok kucuk. Ben cok buyuk olmasını istemiyodum ama bu kadar kucuk olacagını düşünmedim. Doktor kaslarımın cok güçlü oldugunu ve baskı yaptıgını söyledi. Danscıyım kaslarım gevseyince silikon kendini belli edermi acaba. Asırı endişeliyim. Bu sekılde kalırsa yaptırdıgıma değmicek cok üzülüyorum. Büyürler mi. Benim durumumda olan varsa lütfen yazsın cok korkuyorum