300 cc Altı Meme Protezi Taktıranlar

Evet aynen banada öyle söyledi dr alt kavis simdikinden daha dolgu olucak vs.
Yaa neee güzel ödem yok kan toplama yok bence süper 😃 benide cok rahatsız eden bunlar elleyince kan toplaması elime geliyor meme altında. Birde cok morluk vardı şükür geçti. Senin fazla ağrın da olmamıştır? 😙👌👍🏼
Tabi dr farklı seyler öneriyor iyileşme süreci icin. Meme ucunun ağrıması ilginc 🤔 hadi bemimki aciyor çünkü kesi ordan oldu. Böyle yanma karıncalaşma batma gibi. O kdr mı sıkıyor bustiyerin? Gecmis olsun umarım bi kac güne düzelir yaaa 😃
Hissizlik şimdilik yok veya cok az bu beni cok rahatlattı! Alhamdulillah. Benimkilerde yumusamış baya. 🤗🤩
Bende daha 3 4 haftaya kdr o bustiyeri çıkartmicakmışım. Benim ki eklediğim foto daki seninki de bundan mı yoksa şu cok sıkı korse tipimi? Eki Görüntüle 2264833
Benim ki çok sıkı, sanırım protezim damla olduğu için açılan cepte yeni dokular tarafından desteklenene kadar kaymasın dönmesin diye böyle tercih edildi. Meme uçlarım zaten aşırı hassas emzirme döneminde feci yaralar olmuştu :KK43:
Ağrı konusunda, ağrı eşiği yüksek biriyim o yüzden zarar verecek bir şey yaparım korkusu ile kollarımı baya kısıtlı kullanıyorum. Ağrım beni engelleyene kadar zorlarsam sonuç kötü olabilir 🤪
Ameliyatta kanamam durmamış drenlerim vardı, hem üzüldüm dren görünce çünkü kapsül riskini arttırıyor hem de iyi oldu çünkü baya kan geldi eğer onlar birikseydi ağrı gerginlik çok uzun sürerdi.
Insallah hızlıca geçer senin de şişlik ve hematomların 🙏
Korsem şundan önü agrafli, ilk günler 2 kişi ancak kapattılar, ben ancak beşinci günde kendim kapatabilmeye başladım 🤪
20190504_084459.jpg

Kızlar bir şey daha soracağım. Biraz özel olacak ama 🙈 Meme ucundaki kılları ne yaptınız ameliyat öncesi? Bir yerde cımbızla yolmayın gibisinden bir şey okumuştum. Bilgisi olan var mı? Veya doktorlarınızla bu konuda konuştunuz mu?

Kızlar bir şey daha soracağım. Biraz özel olacak ama 🙈 Meme ucundaki kılları ne yaptınız ameliyat öncesi? Bir yerde cımbızla yolmayın gibisinden bir şey okumuştum. Bilgisi olan var mı? Veya doktorlarınızla bu konuda konuştunuz mu?
Nasıl kıllar derken? Tüyler vardır da öyle kıl diyecek kadar bisi yoktu bende. Ne oluyormuş ki cımbızla alınsa? Doktorla konuşacak ne olur ki? Anlayamadım 🙈😬😳😆

Tüyler evet. Cımbızla çekilince gözenek açılıp enfeksiyona açık hale geliyormuş gibi bir şey okumuştum. Belki doktor bir şey söylemiştir diye sordum.
Wow böyle bisi de mi varmış.? 🙈
Yok dr bisi demedi. Haftaya ptesi tekrar muanem var istersen bi sorarım.
Senin durumun nolduuuu? ☺️

Ben de dün 280 cc mentor damla protez taktırdım. Orta uzunluk, orta projeksiyon çapı 12 cm. Memealti kesi ile kasaltina koyuldu. Ben 54 kiloyum 165 cm boyum var omuzlarim ve gogus kafesim geniş. Büyük olmasını istemedim 36 beden kıyafet giyiyorum ayni kiyafetleri dolgusuz sütyenle kullanmak ve 36 beden bikiniyi doldurmak istiyordum. C kupa yükselmesin dedim druma. Bugün pansumanda baktım baya iyi büyüklüğü, ödemin çok yok dedi dr umarım çok da küçülmezler zamanla 🤩
Merhabalar , benm de ameliyatn uzerndn 5 gun gecti , su an buyukluğunu cok seviyorum, 285 cc ve orta profil, 158 boyunda 49 kiloym, kuculucek diye korkuyorm suan, Siz de kuculme oldu mu zaman içinde, Öncesi sonrası fotograf gorme sansm olur mu?

Ahhhh o tüyler başa bela. Hayır nerden çıkıyorlar, öyle bir yerden ya 🤣 ameliyattan bir gün önce lazer epilasyon yapmıştım

Merhaba kızlar, forumda çok fazla 300-400 arası taktıran var. Yorumlarını okudum çoğunun ve iyileşme süreçlerini. Ancak üyeliğim yeni olduğundan fotoğraflarına bakamadım. Kimi 350 az bence diyor kimi keske 280 taktirsaydim diyor ama genel olarak taktırıp da mutsuz olan yok. Bana 285 cc mentor high profile dual plan kasalti takıldı. Bu 3. günüm, direnlerim hala duruyor, doktorum yarın çıkaracak. Bugun baya zor geçti. Şiş şiş patlayacaklarmış gibi gergin hissediyorum. Agrim da çok oldu bugun. Halsizliğim de oldu cunku 1,64 boy 44 kilodayım ve bugun birkac lokmadan başka bir şey yiyemedim. Beni de takibe alıp yorumlarınızla bana da yardımcı olursanız sevinirim.

Son yorum ekim ayında yapılmış gerçi hala bu başlıkla ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bu ödemlerim ne zaman geçecek? Yani gerginlik hissetmemeye ne zaman başladınız? Sizin ne zaman yumuşadı? Ağrılarınız ne zaman bitti? Sütyeni açıp baktığımda kocamanmış gibi geliyorlar yukarıda gibi geliyorlar. Bunlar normal mi? 😞

Son yorum ekim ayında yapılmış gerçi hala bu başlıkla ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bu ödemlerim ne zaman geçecek? Yani gerginlik hissetmemeye ne zaman başladınız? Sizin ne zaman yumuşadı? Ağrılarınız ne zaman bitti? Sütyeni açıp baktığımda kocamanmış gibi geliyorlar yukarıda gibi geliyorlar. Bunlar normal mi? 😞
Normal, zamanla yerleşip, yumuşayıp, inecekler 😊

Ben gecen sene aralik ayinda yaptirdim yani şimdi 13 aylıklar. Bi 6 sonra yumuşaladilar

Merhaba. 8-10 gün sonra rahatlamıştım ben. Şimdi 4 ayim bitti. Bir sıkıntı yok çok şükür

Merhaba. 8-10 gün sonra rahatlamıştım ben. Şimdi 4 ayim bitti. Bir sıkıntı yok çok şükür
Bu 4. günüm bugun gerginliğim azalmaya başladı benim de çok şükür. Direnlerim de çıkarıldı. Ama hala top gibiler. Aklım almıyor, herkes küçülecek korkma diyor da peki bu top gibi gördüğüm şey komple benim sismis olan kasım mi yanı?

Bu 4. günüm bugun gerginliğim azalmaya başladı benim de çok şükür. Direnlerim de çıkarıldı. Ama hala top gibiler. Aklım almıyor, herkes küçülecek korkma diyor da peki bu top gibi gördüğüm şey komple benim sismis olan kasım mi yanı?
Küçülecekler ve aşağı inecekler merak etmeyin. Top gibi ve yapay duruyorlardir şimdi. Nasıl oluyor bilmiyorum ama iniyorlar 😊

X