300 cc Altı Meme Protezi Taktıranlar

Merhaba bana da 275 cc koltuk altı kesisi ile dual planda mentor marka protez kullanıldı.168 boyum 48 kiloyum ve gögüs kafesim dar.o yüzden benim için çok çok yeterli oldu.Daha büyüğünün koltuk altından taşma ihtimali olur diye doktorum başka boyut denemeden bunu koymuş.desteksiz kullanamıyordum normalde.şuan 75c desteksiz oluyor.destekli kullanamıyorm çok sıkıştırıyor ve alt kısmı havada kalıyor.3.ayım çok yumuşaklar iz neredeyse belirsiz ki daha çok zaman var zaten kaybolması için doktor 1 yıl demişti.üstüne 15.günden sonra rahat yatmaya başladım ama ilk 4 gün zorlandım gerçekten yatıp kalkarken.korse,sütyen kullanmadım masaj yapmadm sadece hep üstüne yattım.Ancak adet dönemlerimde sertleşiyor ve ağrıyor ki bu olan birşey değildi normalde.bi sonraki kontrolümde sorucam onu sanırım şimdiye kadar memem olmadığından ağrımıyordu :halay: Dışarıdan bakınca anlaşılmıyor herkes çok doğal olduğunu söylüyor ama ben arayınca kenarını buluyorum mesela alt kısmında.Ve hala sert çekmece filan açarken oynuyor gibi hissediyorum umarım o kısım ileride geçer çünkü tamamen unutmak istiyorum protez olduğunu.
Merhabalar 😃 hayırlı olsun. Bizde dört gözle senin gibi normale dönmeyi bekliyoruz 😚
Benimde 275cc high profil mentor kas altı. Seninki hangi profil?
Nasıl yani göğüslerin üstüne mi yatıyordun 15.gün sonra?
Sen nerde ameliyat oldun peki? İl? Özel? Devlet?
Peki dikleştirme de oldu mu? Kendi meme dokun var mıydı?
Kaç hafta nene bustiyeri kullandın? Bana 6 hafta dedi dr.
Ay cok soru oldu k. Bkma 🙊😚

Merhabalar 😃 hayırlı olsun. Bizde dört gözle senin gibi normale dönmeyi bekliyoruz 😚
Benimde 275cc high profil mentor kas altı. Seninki hangi profil?
Nasıl yani göğüslerin üstüne mi yatıyordun 15.gün sonra?
Sen nerde ameliyat oldun peki? İl? Özel? Devlet?
Peki dikleştirme de oldu mu? Kendi meme dokun var mıydı?
Kaç hafta nene bustiyeri kullandın? Bana 6 hafta dedi dr.
Ay cok soru oldu k. Bkma 🙊😚
:anneadayı:moderate profildi canım dikleştirme olmadı.çok az dokum vardı dümdüz değildi.O büstiyerden kullanmadım 1 ay hiç bişi takmadım sonra normal desteksiz balensiz sütyene geçtim.istanbulda özelde oldum.evet ilk ay ellerimle destekliyordum hani ellerimi yastığın altına doğru koyup yüzüstü yatıyordum önce 15 dkyla başladım sonra tüm geceye döndü.İlk başta rahatsz oluyordum sonra alıştım.

:anneadayı:moderate profildi canım dikleştirme olmadı.çok az dokum vardı dümdüz değildi.O büstiyerden kullanmadım 1 ay hiç bişi takmadım sonra normal desteksiz balensiz sütyene geçtim.istanbulda özelde oldum.evet ilk ay ellerimle destekliyordum hani ellerimi yastığın altına doğru koyup yüzüstü yatıyordum önce 15 dkyla başladım sonra tüm geceye döndü.İlk başta rahatsz oluyordum sonra alıştım.
Ahaa cok farklı bir süreç miş seninki. Ilk defa duydum açıkçası 🙈
Sonuça bakarız biz dimi en önemlisi o ve sen bununla mutluysan süper 🎉🤗

Gittim cnm doktora enfeksiyon değil büyük ihtimalle dedi ama kültür kan fln aldı .sıktı bastırdı pff. Bn nasl özenle bakiyodum dikislerime sıktı sildi fln .yarn bidaha gitcem bakalm ins bişi yoktur .
Cok gecmis olsun. Amin amin inshaallah hersey iyidir.

Ben memnunum ama benim kadar zayıf olmayan birisini 275 tatmin etmez diye düşünüyorum o yüzden 300 altı baya düşünüp karar vermeli bence:)
Doğrudur. Şahsen senin kdr zayif dglim. Boyuma göre kilom normal zaten bakıyorum burda herkes hemen hemen senin kilon ve boyda 🙊😃 bi ben küçük kalmışım 🤷‍♀️🙈
Şuan şişikler dolaysiyla büyükler ve bana uymadığını görüyorum.

Senin yaklaşık 1haftan olucak demi?
Şişkinliklerin vardır hala? İlginç ben bu şiş hali ile evdeki 75C normal dolgusuz sütyenimi taktım yani küçük geldi demiyorum lakin aşağısı mesela havada kaldı.. Ya nasıl anlatsam bilemedim 🙊🤦‍♀️ önden bakınca reklamlardaki kadınların göğsü gibi durdu.
Şuan 20.günüm . Dr dedi ki şekli daha değişecek. Masaj yaptıkca tam şeklini daha hızlı alır. Üstü aşağıya inecek miş aşağısıda daha dolgulu olacakmış
Evet bugün 1 hafta oldu benim. Şişlik pek olmadı bende, dr da ödemin yok dedi. Boyut değişmez ama protez aşağı doğru inecek ve alt kavis belirginleşecek o zaman daha büyük görünür gözüne dedi. Bakalım bekleyip göreceğim yani :) biraz yumuşamaya başladılar. Güncel sorunum meme uçlarımın acısı.. sanırım medikal sütyenin baskısından kaynaklanıyor ama feci can yakıcı. Ameliyat sonrası herkesin doktoru farklı önerilerde bulunuyor sütyen takmayan da var rahat esnek takan da sargılarla korse gibi medikal sütyenle gezen de. Benim doktorum 3 hafta medikal sütyen kullan dedi, nasıl dayanacağım bilmiyorum 😒

Doğrudur. Şahsen senin kdr zayif dglim. Boyuma göre kilom normal zaten bakıyorum burda herkes hemen hemen senin kilon ve boyda 🙊😃 bi ben küçük kalmışım 🤷‍♀️🙈
Şuan şişikler dolaysiyla büyükler ve bana uymadığını görüyorum.
Aslında üst kısmın darsa uygun da olabilir.Ödemler inince aşağı iniyor meme cok ekstra bi kçülme olmuyor bence.Sadece ödemliyken sütyensiz çok dikken ödem sonrası desteksiz bi sütyenle o görüntüye kavuşuyorsun.

Evet bugün 1 hafta oldu benim. Şişlik pek olmadı bende, dr da ödemin yok dedi. Boyut değişmez ama protez aşağı doğru inecek ve alt kavis belirginleşecek o zaman daha büyük görünür gözüne dedi. Bakalım bekleyip göreceğim yani :) biraz yumuşamaya başladılar. Güncel sorunum meme uçlarımın acısı.. sanırım medikal sütyenin baskısından kaynaklanıyor ama feci can yakıcı. Ameliyat sonrası herkesin doktoru farklı önerilerde bulunuyor sütyen takmayan da var rahat esnek takan da sargılarla korse gibi medikal sütyenle gezen de. Benim doktorum 3 hafta medikal sütyen kullan dedi, nasıl dayanacağım bilmiyorum 😒
Evet aynen banada öyle söyledi dr alt kavis simdikinden daha dolgu olucak vs.
Yaa neee güzel ödem yok kan toplama yok bence süper 😃 benide cok rahatsız eden bunlar elleyince kan toplaması elime geliyor meme altında. Birde cok morluk vardı şükür geçti. Senin fazla ağrın da olmamıştır? 😙👌👍🏼
Tabi dr farklı seyler öneriyor iyileşme süreci icin. Meme ucunun ağrıması ilginc 🤔 hadi bemimki aciyor çünkü kesi ordan oldu. Böyle yanma karıncalaşma batma gibi. O kdr mı sıkıyor bustiyerin? Gecmis olsun umarım bi kac güne düzelir yaaa 😃
Hissizlik şimdilik yok veya cok az bu beni cok rahatlattı! Alhamdulillah. Benimkilerde yumusamış baya. 🤗🤩
Bende daha 3 4 haftaya kdr o bustiyeri çıkartmicakmışım. Benim ki eklediğim foto daki seninki de bundan mı yoksa şu cok sıkı korse tipimi? Screenshot_20190503-073232.jpg

Aslında üst kısmın darsa uygun da olabilir.Ödemler inince aşağı iniyor meme cok ekstra bi kçülme olmuyor bence.Sadece ödemliyken sütyensiz çok dikken ödem sonrası desteksiz bi sütyenle o görüntüye kavuşuyorsun.
Hmmm... Güzel bir anlatım kafamda canlandırabildim teşekkürler 😊🙏 eğer öyleyse coookkk memnun kalırım 🙊😆
Pekii sütyensiz memnun musun? Veya nasl duruyo fikrince? Hani ben sütyensiz dolaşmayı özledim de 😜 çocuklar dan öncesi gibiiii.

Hmmm... Güzel bir anlatım kafamda canlandırabildim teşekkürler 😊🙏 eğer öyleyse coookkk memnun kalırım 🙊😆
Pekii sütyensiz memnun musun? Veya nasl duruyo fikrince? Hani ben sütyensiz dolaşmayı özledim de 😜 çocuklar dan öncesi gibiiii.
Sütyensiz kıyafetle nasıl durduğunun fotosunu atarım sana özelden.Ben çok frapan yada çok o ben burdayım silikon duruşunu sevmediğimden hoşuma gidiyor.Çok kullanamıyorm zaten sütyen alışamadım ameliyat sonrası bi süre takmayınca.meme ucu bandı kullanıyorum

Sütyensiz kıyafetle nasıl durduğunun fotosunu atarım sana özelden.Ben çok frapan yada çok o ben burdayım silikon duruşunu sevmediğimden hoşuma gidiyor.Çok kullanamıyorm zaten sütyen alışamadım ameliyat sonrası bi süre takmayınca.meme ucu bandı kullanıyorum
Ay ne güzel. Özgürlük! 🗽

Katılıyorum! Bende sevmiyorum.

X