300 cc Altı Meme Protezi Taktıranlar

Daha önce de bahsetmiştim aslında ameliyatı Ocak ayında olacaktım. Bazı kan değerlerimde düşüklük olduğundan Mayıs’a aldık. Bugün kan verdim. Aynı değerlerim yine düşük çıktı. Böyle bir şey başınıza geldi mi?

Katı kapatacaklarını söylediler, o kadar. Beğenmemenin İnan çok nedeni var. Buraya yazsam 3 sayfa çıkar.

Sizin kan değerlerinizin hepsi normal aralıkta mıydı? WBC ve NEU yazan değerlerim düşük

Kızlar bnm ameliyatin 11.gunu otururken sıkıntım yokta az ayakta durayim sırtımin ağrısından ayakta duramıyorum .sizinde öylemi off ise baslicam birkaç güne bide ayakta duramıyorum daha

Kızlar bnm ameliyatin 11.gunu otururken sıkıntım yokta az ayakta durayim sırtımin ağrısından ayakta duramıyorum .sizinde öylemi off ise baslicam birkaç güne bide ayakta duramıyorum daha
Normaldir diye düşünüyorum. Sonuçta sırtın alışkın olmadığı bir ağırlık var artık

Normaldir diye düşünüyorum. Sonuçta sırtın alışkın olmadığı bir ağırlık var artık ☺
.)). Ağırlıktan deildir ins yaa . Hep sırt üstü yatmaktanmiki gerçi korsedenmi bir çok sebep var ama ağırlıktan olmasın yaa. Ayakta duramıyorum sırtımin ağrısından ise baslicam napcaksam onun derdine düştüm bukezde. Şu ameliyat skntilari dikiş vs hepsi tamamen bitsede normal yaşantımıza donsek artık .

İnşallah geçecek canım, ferah tut içini. Bak benim yine iptal edilme ihtimali var

Geçmiş olsun. Benimde öyle de benim hep vardı
Bende de uzanırken sağ kasım ağrıyor.
Bence de korse den olabilir. Ve tabi de alışkın olmadığımız ağırlık da var
Aynen yaaa normal yaşama dönmeyi dört gözle bekliyorum
Dikişlerin kendiliğinden mi düşücek yoksa dr mu söküyor? Dün kontrole gittim 18.günüm dü ve hani dikişler düşer demişti lakin daha duruyorlar iki hafta boyunca masaj yapacakmışim sonra gene gidicem o zmna kdr sökülmediyse ben çıkartırım dedi dr artık.

Ben ise baslicam cnm da sırt ağrısından korkuyorum sırf .ayakta durdurmuyor yaa napcaksam. .. dikişler kendiliğinden düşecek ama kapanmış gibi 2 tane var kendini gösteren onlarda küçüldü baya bende cuma günü gidicem bakalm ne dicek.

Durumumda bir güncelleme yapmam gerekirse, mevcut protez şekil ve çapında bir büyük olan 330 cc daha iyi olurmuş bu kadar zahmetli bir süreç sonrasında insanın aklında keşkeler kalması üzücü. Omuzlarım çok geniş olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum. Full dolgulu a cup kullanıyordum dün sırf denemek için hm'ye gittim 36 beden sütyen (sanırım 75 bye denk geliyormuş) oldu. Aslında 36 beden giymek istiyorum demiştim dra, onda sorun yok ama biraz daha büyük istemeliymişim. Omuzlarim ve sırtım muhtemelen 38e yakın.. neyse kafam karışık kızlar o yüzden yazdıklarım da karışık. Dikişler pansumanlar alınıp da rahatça sutyen bikini deneyince daha net yazarım

Senin yaklaşık 1haftan olucak demi?
Şişkinliklerin vardır hala? İlginç ben bu şiş hali ile evdeki 75C normal dolgusuz sütyenimi taktım yani küçük geldi demiyorum lakin aşağısı mesela havada kaldı.. Ya nasıl anlatsam bilemedim önden bakınca reklamlardaki kadınların göğsü gibi durdu.
Şuan 20.günüm . Dr dedi ki şekli daha değişecek. Masaj yaptıkca tam şeklini daha hızlı alır. Üstü aşağıya inecek miş aşağısıda daha dolgulu olacakmış

Merhaba bana da 275 cc koltuk altı kesisi ile dual planda mentor marka protez kullanıldı.168 boyum 48 kiloyum ve gögüs kafesim dar.o yüzden benim için çok çok yeterli oldu.Daha büyüğünün koltuk altından taşma ihtimali olur diye doktorum başka boyut denemeden bunu koymuş.desteksiz kullanamıyordum normalde.şuan 75c desteksiz oluyor.destekli kullanamıyorm çok sıkıştırıyor ve alt kısmı havada kalıyor.3.ayım çok yumuşaklar iz neredeyse belirsiz ki daha çok zaman var zaten kaybolması için doktor 1 yıl demişti.üstüne 15.günden sonra rahat yatmaya başladım ama ilk 4 gün zorlandım gerçekten yatıp kalkarken.korse,sütyen kullanmadım masaj yapmadm sadece hep üstüne yattım.Ancak adet dönemlerimde sertleşiyor ve ağrıyor ki bu olan birşey değildi normalde.bi sonraki kontrolümde sorucam onu sanırım şimdiye kadar memem olmadığından ağrımıyordu Dışarıdan bakınca anlaşılmıyor herkes çok doğal olduğunu söylüyor ama ben arayınca kenarını buluyorum mesela alt kısmında.Ve hala sert çekmece filan açarken oynuyor gibi hissediyorum umarım o kısım ileride geçer çünkü tamamen unutmak istiyorum protez olduğunu.

Anladım canım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim ameliyat ertelenmez inşallah bu sefer de. Ben de sizin gibi insanlara yardımcı olurum

Selamlar
Naptin nasıl oldu belin? Başladın mı işe?
Ağrı kesici işe yaramıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…