300 cc Altı Meme Protezi Taktıranlar

Ben de dün 280 cc mentor damla protez taktırdım. Orta uzunluk, orta projeksiyon çapı 12 cm. Memealti kesi ile kasaltina koyuldu. Ben 54 kiloyum 165 cm boyum var omuzlarim ve gogus kafesim geniş. Büyük olmasını istemedim 36 beden kıyafet giyiyorum ayni kiyafetleri dolgusuz sütyenle kullanmak ve 36 beden bikiniyi doldurmak istiyordum. C kupa yükselmesin dedim druma. Bugün pansumanda baktım baya iyi büyüklüğü, ödemin çok yok dedi dr umarım çok da küçülmezler zamanla

Geçmiş olsun canım. Keyfin yerinde gibi hissediyorum. Ne mutlu sana. Darısı bize. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Bnm daha 1 hafta oldu sisler indi biraz 330 kucuk gbi gelmeye başladı şimdiden yaa.). Dokum vardı bnmde ama üst bombos kalmıştı emzirmeye bağlı söndü ama daha kuculmesin yaa hiç kalmicak gbi gelio.))

330 küçük mü? Offf ne belirsiz bir süreç
Valla küçük yaa .)). Dr 360 da deneyebilirdik aslnda dedi çıkınca; ama bn anestezi verilmeden hemen once buyukte olmasın hocam diyerek uyudugum için denememiş .)).keşke 360 olsayms yaa şuan çok iyi duruo ama sis inince nolcak bakalm

Bnm daha 1 hafta oldu sisler indi biraz 330 kucuk gbi gelmeye başladı şimdiden yaa.). Dokum vardı bnmde ama üst bombos kalmıştı emzirmeye bağlı söndü ama daha kuculmesin yaa hiç kalmicak gbi gelio.))
Yaaaaa? Şaşırdım. Bilmyorum. Yani sey Şişkinlik indi derken? 1 hafta geçmiş daha.
Ya benim üst kısmı cok yuvarlak aşağısı şişik inmiş. Ve eğer suanki yani 2. hafta daki hali kalacaksa bana göre büyükler
Gecen hafta sordum hocam cok mu küçük yaptırdık hani forumda herkes 300 ve üstü yaptırmış vs o da beni rahatlattı dokunuz vardı 275 ile kalmicak dedi ayrıca cokta büyük istemediniz zaten vs vs sonra sordum şuan ki göğsümün hali 300cc gibi dimi? Dedi ki eğer hic dokusu olmayan birine sizin göğsünüzü gösterip böle olsun derse ben ona 400 hatta belkide 440 takarım. Ben cok şaşırdım.

Peki iyileşme sürecini paylaşır mısınız? Nasıl geçti? Kaç gün sonra günlük hayatınıza dönebildiniz?
Yani şunu diyebilirim 17.günüm (şuan saydım da fark ettim ben daha az sanıyordum) cok iyiyim alhamdulillah. Uyurken hala sıkıntı çekiyorum yan yatamıyorum hele sağ tarafa hic oradaki kas hala geriyor ağrıyor. Onun dışında kolları kaldırmamak gerekiyor ağrı iş yapmamak lazım vs yoksa hani günlük hayatına mani olmuyor. Hani artık normal sütyen takmak istiyor insan hani yeni göğüsleri göstermek birazda
7-9 gün arası ağrılar hafifliyor bende 9 günü buldu ve gerçekten hersey yordu beni o günlerde. Neyse ki geçtiiiii bittiii bundan sonrası kolay

Çok sevindim. İnşallah ben de kolay atlatırım. İlk haftadan çok korkuyorum. Bazıları 1 gece yatmış hastanede kimisi 3-4 gün. Bu kanamayla ilgili bir şey sanırım.

Çok sevindim. İnşallah ben de kolay atlatırım. İlk haftadan çok korkuyorum. Bazıları 1 gece yatmış hastanede kimisi 3-4 gün. Bu kanamayla ilgili bir şey sanırım.
Genellikle 1 gece. Evet doktor demişti bulantı baş dönmesi vb olursa 1 gece daha kalırsın. Yani özel hastanede mi tek öyle bilmyorum lakin taburcu olduğum gün bile akşama kadar bekleye bilirsin illa sabah çıkman gerekmiyor dedi.
Kanama derken?

5 ay oldu ameliyat olalı. Kas altına, meme ucundan 265cc takıldı. Şu an hala çok sertler. Sahte olduğunu anlık bir dokunuş ile bilinir. Aynaya baktığımda ameliyat izlerini görüyorum. Kesinlikle mutlu değilim. Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum.

Nasıl ya? Cok üzüldüm geçmiş olsun..
Meme ucu etrafından kesi oldu yani? Dikiş izi belli derken? Benimde meme ucu etrafından kesi oldu dikleştirme ve protez takıldı suan dikişler daha kendiliginden dökülmedi 2 hafta önce ameliyat oldum. 275cc. Nolur tam olarak durumunu izahat edermisin?

pff 5 aya kadar yumuşuyor diyorlar bide Kas altimi ?kas zarı altimi ? Bnde rippling den korkuyorum .((.ins başımıza gelmez

Diren takılması gerektiği durumlarda kanama uzun sürerse diye düşündüm

Yaaa Çok üzüldüm. Doktor ne diyor bu durumda?

* meme altından. Afedersiniz yanlış yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…