300 cc Altı Meme Protezi Taktıranlar

ShadowShadow

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
135
18
Merhaba herkese. 25 Mayıs’ta ameliyat olacağım. Doktorum 250-275 cc takacağını, benim için bunun uygun olduğunu söyledi. Forumda çoğunlukla 300 cc ve üstü taktıranlar mevcut. Sağ olsunlar samimi bir şekilde deneyim ve önerilerini paylaştılar, paylaşıyorlar.
Ben bu noktada 300 cc altını taktıranların iyileşme süreçlerini ve memnuniyet derecelerini merak ediyorum.
Kaç cc takıldığını, şeklini (damla, yuvarlak), kullanılan tekniği (kas altı, kas zarı altı, kas üstü) ve kesi yeri (meme ucu, meme altı, koltuk altı) paylaşırsanız ben ve benim gibiler için çok faydalı olacaktır.
Şimdiden samimiyetinize ve ilginize teşekkür ediyorum.

Merhaba bende düşünüyorum ama fiyatlar cok yüksek geliyor siz nerde olucaksınız ve fiyat olarak ne kadara anlaştınız :)

Kızlar ben devlette yaptırdım Bolu izzet Baysal üniv. Doc. Dr Ali Gökkaya yaptı ameliyatımı 2016 yılında o zaman 2500 protezlere 2000 lirada hastaneye ödedim meme ucundan 300 cc çoookkk memnunum 2 gün çok ağrım oldu ama iyiki yaptırmışım

Hayırlı olsun Güle güle kullan canım. İnşallah aynı memnuniyeti biz de yaşarız.

Ben 365 cc taktirdim. Ameliyat olmadan önce kilo almıştım yoksa banada max. 250cc takilacakdi. Kendi göğüsüm yaklaşık 80cc olduğu icin şuanda memnunum ama 300 cc bence fena değil- yani kesinlikle yeterli.
Ben 57 kilo olmama rağmen D Cup oldu göğüslerim.
Daha 10dakika önce kendime mecbur Large beden Tshirt aldim. Medium veya Small göğüsten olmuyor

Ben kilo alamıyorum O yüzden göğüsler dümdüz, yani çok az. Zayıfım o yüzden büyük olursa çok garip durur gibi hissediyorum. Omuzlarım dar, göğüs kafesim de. Xs-S giyiyorum. 34 beden. Bunları göz önüne alınca 250-275 iyi gibi geliyor.

Kesinlikle. Bence max.300 yaptir. Yoksa kiyafet sorunu yaşarsın. Ben şuanda yaşıyorum malasef. Omuzlarim dar 36 beden ve göbeğim hiç yok ama göğüsler D -Cup olduğu ich S/M kesinlikle olmuyor mecbur L aliyorum...
Elbise daha sorunlu.

Bak bunu söylediğin çok iyi oldu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Teşekkür ederim

Merhaba güzeller
Bende 275cc mentor yuvarlak high profil kas altı taktırdım. Kesi yeri meme ucu etrafı.
Suan hala şişik 2 hafta oldu bu sebeple şimdi fazla bisi anlaşılmıyor. Bende senin gibi düşünüyorum cokta büyük olmasın sırıtmasin
Kendi dokum azda olsa vardı sarkmıştı baya göğüslerim 2 çocuktan sonra.

Ben de emzirdim sonrasında fos Aşağı yukarı bana uygulanacak şeyler çok heyecanlıyım

Ben de emzirdim sonrasında fos Aşağı yukarı bana uygulanacak şeyler çok heyecanlıyım
Meme ucu etrafı da zaten hani bende orası düzeltilmesi gerekiyordu çünkü baya deforme olmuştu. Normalde 3.5-4cm genişliği olması gerekirken bende 6-6.5 cm idi.
Dikleştirme de olması gerekiyordu bu sebeple doktorum sag olsun 2 veya 3 yerden kesmek yerine direk memr ucu etrafından yani yarı değil komple etrafını kesip protezi yerleştirdi; ordan dikleştirme de yaptı ve meme ucu etrafını da düzelterek geri dikti. Suan alhamdulillah sadece bi dikiş yeri izim var. Diğer doktorlar 3 ayrı yerden kesip dikiş izi olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…