Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bKesinlikleende 23 yaşındayım ve kesinlikle öğretmen olmalıyım dedim kendime hazırllanıp okumayı düşünüyorum bir başarı yolunda bana yardım eder misiniz
24 yaşındayım ingilizce öğretmenliği 1. sınıftayım pişman değilim
ahh ahh arkadaşlar bende dertliyim
evliyim 26 yaşındayım sağlıkçıyım çalışıyorum
3.üniversitemi okuyorum hep yanlış tercihler falan filan...
ama benim aklım hala öğretmenlikte
çocukluk hayalim okulöncesi öğretmeni olabilmek
bu sene sınava girsem mi diye düşünüyorum hatta
düşünmekle kalmayacağım giricem ama olur mu bilemiyorum
ne dersiniz ??
biraz desteğe ihtiyacım var[/QUOTE
CANIM MERHABA BENDE 25 YAŞINDAYIM 26 OLCAM AZ KALDI İNŞALLAH NEYSE BENDE EVLİYİM VE OKUYORUM DAHA ÖNCE NASİP OLMADI AMA OLSUN HAYIRLISI ÖYLEYMİŞ DİYORUM NEYSE BENDE GEÇEN SENE SINAVA GİRDİM DİL PUANIM EĞİTİM FAK.YETİODU ALMANCA ÖĞRT YAZCKTIMKİ İZMİRDEYİM BURDA SADECE ALMANCADAN SINAVA GİRENLERİ ALIYORLAR ÇOĞUNLUĞU ARAMIYOR YANİ ALM. FRA. VE İNG OLABİLİYO BEN İNG. GİRDİM OLAMAZDI TABİ EVLİYİM DİĞER İLLERİDE YAZAMADIM AOF ADALET YAZDIM ÖNLİSANS ATAMASI İİ FİLAN DEDİLER DERSHANEYEDE GİTMİŞTİM VİZELR İİ FİNALLARİ BEKLİYORUM AMA İÇİMDE HEP ÖĞRETMENLİK VAR YA İNANIN ÇOK MORALİM BOZULUYO BİRDE İNSANLAR BU YAŞTAN SONRA NAPCAKSIN FALAN DİO EŞİM KAMU PER. ÖZELDEDE ÇALIŞAMAM ŞUAN ÖNCEDEN ÇALIŞTIM ODA ZOR UZUN LAFIN KISASI SİZCE BENDE NE YAPMALIYIM ÇOCUK DA İSTİYORUM YAŞIMDAN DOLAYI GEÇTE KALMAK İSTEMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK NOLUR YARDIM EDİN??? BU SENE ÖSS SINAVINA BAŞVURDUM AMA BİLEMİYORUM YİNE GİRERSEM BİTİRDİĞİMDE 30 HATTA HAZIRLIKTA OLURSA 31 SİZ GEÇMİ??? YOKSA BİR AN ÖNCE DEVLET MEMURU OLUP ÖĞRETMENLİKTEN VAZMI GEÇMEK?????
kızlar hiçbir zaman geç değildir. Eğer gerçekten istiyorsanız elinizden geldiği kadar çalışıp sınava hazırlanın. öğretmen olmak çok güzel. özellikle bayanlar için ideal meslek. Tatilleri çok bu yönden de bayanlar için çok iyi bir meslek çünkü zaten ev işi, yemek derken çok yoruluyor evli olanlar. Geç olduğunu düşünmeyin ve bu sene olmazsa sene çok iyi hazırlanın kızlar. Istedikten sonra başarırsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
2006 mezunuyum. 31 yaşımdayım ve bu sene atandım.branşım Fen ve Teknoloji. kpss kursunda 35 yaşında 39 yaşında öğretmen adayları arkadaşlar vardı. onlar da atandı bu sene...
Canım bende 29 yaşındayım, okuldum bile bitmedi :) bu sene son senemmelekler aranızda 30 yaşından sonra öğretmen olan var mı? ne gibi zorluklar yaşadınız kpss de yaş konusunda sıkıntılarınız oldu mu?
2006 mezunuyum. 31 yaşımdayım ve bu sene atandım.branşım Fen ve Teknoloji. kpss kursunda 35 yaşında 39 yaşında öğretmen adayları arkadaşlar vardı. onlar da atandı bu sene...