30 yaşından sonra öğretmen olan var mı?

bende 23 yaşındayım ve bende aynı kararı verdim bu yıl sınava kesin olarak hazırlanıyorum! böyle karar veren arkadaşlarla birbirimize destek olabiliriz diyorum...

ahh ahh arkadaşlar bende dertliyim
evliyim 26 yaşındayım sağlıkçıyım çalışıyorum
3.üniversitemi okuyorum hep yanlış tercihler falan filan...
ama benim aklım hala öğretmenlikte
çocukluk hayalim okulöncesi öğretmeni olabilmek
bu sene sınava girsem mi diye düşünüyorum hatta
düşünmekle kalmayacağım giricem ama olur mu bilemiyorum

ne dersiniz ??
biraz desteğe ihtiyacım var

Bence 30 yaş öğretmenlik için hiç geç değil. Çünkü bende o yaşlarda öğretmen olmak için çabalıycam

Evliyim ve şu an 3. sınıfta okuyorum. 27 yaşındayım. Formasyonu da eklersek 3 yıl okuycam inşallah.

Bence istemediğin bir hayatı sıkıcı bir şekilde bir ömür yaşamaktansa, hayallerime ulaşıp mutlu bir ömür geçirmek isterim.

Kaç yaşında olursak olalım hayallerimizden vazgeçmeyelim :KK34:

ahh ahh arkadaşlar bende dertliyim
evliyim 26 yaşındayım sağlıkçıyım çalışıyorum
3.üniversitemi okuyorum hep yanlış tercihler falan filan...
ama benim aklım hala öğretmenlikte
çocukluk hayalim okulöncesi öğretmeni olabilmek
bu sene sınava girsem mi diye düşünüyorum hatta
düşünmekle kalmayacağım giricem ama olur mu bilemiyorum

ne dersiniz ??
biraz desteğe ihtiyacım var[/QUOTE

CANIM MERHABA BENDE 25 YAŞINDAYIM 26 OLCAM AZ KALDI İNŞALLAH NEYSE BENDE EVLİYİM VE OKUYORUM DAHA ÖNCE NASİP OLMADI AMA OLSUN HAYIRLISI ÖYLEYMİŞ DİYORUM NEYSE BENDE GEÇEN SENE SINAVA GİRDİM DİL PUANIM EĞİTİM FAK.YETİODU ALMANCA ÖĞRT YAZCKTIMKİ İZMİRDEYİM BURDA SADECE ALMANCADAN SINAVA GİRENLERİ ALIYORLAR ÇOĞUNLUĞU ARAMIYOR YANİ ALM. FRA. VE İNG OLABİLİYO BEN İNG. GİRDİM OLAMAZDI TABİ EVLİYİM DİĞER İLLERİDE YAZAMADIM AOF ADALET YAZDIM ÖNLİSANS ATAMASI İİ FİLAN DEDİLER DERSHANEYEDE GİTMİŞTİM VİZELR İİ FİNALLARİ BEKLİYORUM AMA İÇİMDE HEP ÖĞRETMENLİK VAR YA İNANIN ÇOK MORALİM BOZULUYO BİRDE İNSANLAR BU YAŞTAN SONRA NAPCAKSIN FALAN DİO EŞİM KAMU PER. ÖZELDEDE ÇALIŞAMAM ŞUAN ÖNCEDEN ÇALIŞTIM ODA ZOR UZUN LAFIN KISASI SİZCE BENDE NE YAPMALIYIM ÇOCUK DA İSTİYORUM YAŞIMDAN DOLAYI GEÇTE KALMAK İSTEMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK NOLUR YARDIM EDİN??? BU SENE ÖSS SINAVINA BAŞVURDUM AMA BİLEMİYORUM YİNE GİRERSEM BİTİRDİĞİMDE 30 HATTA HAZIRLIKTA OLURSA 31 SİZ GEÇMİ??? YOKSA BİR AN ÖNCE DEVLET MEMURU OLUP ÖĞRETMENLİKTEN VAZMI GEÇMEK?????

CANIM MERHABA BENDE 25 YAŞINDAYIM 26 OLCAM AZ KALDI İNŞALLAH NEYSE BENDE EVLİYİM VE OKUYORUM DAHA ÖNCE NASİP OLMADI AMA OLSUN HAYIRLISI ÖYLEYMİŞ DİYORUM NEYSE BENDE GEÇEN SENE SINAVA GİRDİM DİL PUANIM EĞİTİM FAK.YETİODU ALMANCA ÖĞRT YAZCKTIMKİ İZMİRDEYİM BURDA SADECE ALMANCADAN SINAVA GİRENLERİ ALIYORLAR ÇOĞUNLUĞU ARAMIYOR YANİ ALM. FRA. VE İNG OLABİLİYO BEN İNG. GİRDİM OLAMAZDI TABİ EVLİYİM DİĞER İLLERİDE YAZAMADIM AOF ADALET YAZDIM ÖNLİSANS ATAMASI İİ FİLAN DEDİLER DERSHANEYEDE GİTMİŞTİM VİZELR İİ FİNALLARİ BEKLİYORUM AMA İÇİMDE HEP ÖĞRETMENLİK VAR YA İNANIN ÇOK MORALİM BOZULUYO BİRDE İNSANLAR BU YAŞTAN SONRA NAPCAKSIN FALAN DİO EŞİM KAMU PER. ÖZELDEDE ÇALIŞAMAM ŞUAN ÖNCEDEN ÇALIŞTIM ODA ZOR UZUN LAFIN KISASI SİZCE BENDE NE YAPMALIYIM ÇOCUK DA İSTİYORUM YAŞIMDAN DOLAYI GEÇTE KALMAK İSTEMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK NOLUR YARDIM EDİN??? BU SENE ÖSS SINAVINA BAŞVURDUM AMA BİLEMİYORUM YİNE GİRERSEM BİTİRDİĞİMDE 30 HATTA HAZIRLIKTA OLURSA 31 SİZ GEÇMİ??? YOKSA BİR AN ÖNCE DEVLET MEMURU OLUP ÖĞRETMENLİKTEN VAZMI GEÇMEK?????[/QUOTE]

ben şunu söylerim herzaman hiçbir şey için geç sayılmaz tabi çok abartmamak lazım :) aynı yaşta sayılırız bizim durum tam ortada ya şimdi yapıcaz ya da hiç olmayacak
enazından ben öyle düşünüyorum. benim bu yıl oldu oldu bidaha olmaz yaş ilerledikçe daha zor olur . benimde kafamda birsürü sorular var kazanırsam bitirdiğimde kaç yaşında olucam?
Okadar yıl okuyabirmiyim? başka şehire gitme durumumuz da olabilir ee okul olursa nasıl giderim ? okuduğum zaman içersinde birde çocuk olucak okulun bitmesini beklersek çok geç olur gibi gibi daha birsürü sorular
bu soruların sonuda yok ama her şeye herkese rağmen yinede başarmak hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. zaten kazanırsam eşimden başka kimseye söylemem birde çevremdekilerle uğraşamam
sende insanların ne diyeceğini düşünme herkesin kendi hayatı ya da sende söyleme kimseye okul bitince sürpriz olur :)

ben şunu söylerim herzaman hiçbir şey için geç sayılmaz tabi çok abartmamak lazım :) aynı yaşta sayılırız bizim durum tam ortada ya şimdi yapıcaz ya da hiç olmayacak
enazından ben öyle düşünüyorum. benim bu yıl oldu oldu bidaha olmaz yaş ilerledikçe daha zor olur . benimde kafamda birsürü sorular var kazanırsam bitirdiğimde kaç yaşında olucam?
Okadar yıl okuyabirmiyim? başka şehire gitme durumumuz da olabilir ee okul olursa nasıl giderim ? okuduğum zaman içersinde birde çocuk olucak okulun bitmesini beklersek çok geç olur gibi gibi daha birsürü sorular
bu soruların sonuda yok ama her şeye herkese rağmen yinede başarmak hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. zaten kazanırsam eşimden başka kimseye söylemem birde çevremdekilerle uğraşamam
sende insanların ne diyeceğini düşünme herkesin kendi hayatı ya da sende söyleme kimseye okul bitince sürpriz olur :)[/QUOTE

slmm bende aynı şeyleri inan çok düşünüyorum çocuk ne zamn olcak yaş geçio bi yandan üniv dersleri bi yandan ev işleri vsssss buna nasıl yetişirim inanki bu sene öss grcm ama hazırlanamadım bile girince bulunduğun ilin tutması gerekiyor evliyiz sonuçta sonra mazun olunca yaş 30 çok mu geç vss ya kafam çok karışık yoksa kpss hemen atanmakmı bu bölümden birtürlü karar veremiyorum birde sınavlarda zor hazırlanmak gerek offff walla napcaz böle içimdeki bu istekte bitmiyor:18: sen kayıt yaptırdınmı bu sene?

Kızlar hiçbir zaman geç değildir. Eğer gerçekten istiyorsanız elinizden geldiği kadar çalışıp sınava hazırlanın. Öğretmen olmak çok güzel. Özellikle bayanlar için ideal meslek. Tatilleri çok bu yönden de bayanlar için çok iyi bir meslek çünkü zaten ev işi, yemek derken çok yoruluyor evli olanlar. Geç olduğunu düşünmeyin ve bu sene olmazsa sene çok iyi hazırlanın kızlar. İstedikten sonra başarırsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

kızlar hiçbir zaman geç değildir. Eğer gerçekten istiyorsanız elinizden geldiği kadar çalışıp sınava hazırlanın. öğretmen olmak çok güzel. özellikle bayanlar için ideal meslek. Tatilleri çok bu yönden de bayanlar için çok iyi bir meslek çünkü zaten ev işi, yemek derken çok yoruluyor evli olanlar. Geç olduğunu düşünmeyin ve bu sene olmazsa sene çok iyi hazırlanın kızlar. Istedikten sonra başarırsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

aminnnnn inşallah herkesin gönlüne göre olsun.....

Ben de 26 yaşındayım.Bu sene ek kontentanjandan ing.öğrt tercih yapmayı düşünüyorum.Olmazsa seneye inş. Bence de hiçbirşey için geç değil:KK34:

2006 mezunuyum. 31 yaşımdayım ve bu sene atandım.branşım Fen ve Teknoloji. kpss kursunda 35 yaşında 39 yaşında öğretmen adayları arkadaşlar vardı. onlar da atandı bu sene...

2006 mezunuyum. 31 yaşımdayım ve bu sene atandım.branşım Fen ve Teknoloji. kpss kursunda 35 yaşında 39 yaşında öğretmen adayları arkadaşlar vardı. onlar da atandı bu sene...

hayırlı olsun atanmşsınız...ben de inallh. ingilizce öğrt okuycam ama mezun olmam 31 i bulucak..ama olsun hiçbirşey için geç değil...:)

Ben 28 yaşımda atandım ve o salak sınava tam 5 kere girdim. Ama öncesinde hep dersanede ve farklı okullarda ücretli öğretmenlik yaptım bu yüzden hiç zorlanmadım aksine çok güzel tecrübeler kazanmış oldum. Bence bir şekilde eğitim ortamının içinde olursanız çok iyi olur. Meslekten soğumamış olursunuz.

kızlar bu topikteki arkadaşlar şimdi ne yapıyor acaba? ÖSS'yi kazanıp üniversiteye basladınız mı? KPSS'ye hazırlananlar atandı mı?

X