Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halihazırda yuva kurmak için bir aday; tarafların her ikisinin de bu yuvayı kuracak kendilerine ait şahsi birikimleri var mı ?Aöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.
+4 sene daha sonra 3-4 sene daha iş falan derken 30-32 yaşlarında olacağım.
O yaşlarda aile kurmak için çok mu geride kalmış olurum ?
Halihazırda yuva kuracağımı nereden okudunuz ?Halihazırda yuva kurmak için bir aday; tarafların her ikisinin de bu yuvayı kuracak kendilerine ait şahsi birikimleri var mı ?
Tabii ki hayır aksine en güzeli bu. Okuyun gençliğinizi yaşayın, para kazanın harcayın, hayatı ve insanları tanıyın sonrası yuva kuruldurAöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.
O yaşlarda aile kurmak için çok mu geç kalmış olurum ?
Halihazırda yuva kuracaksın demiyor zaten var mı öyle bir aday yoksa sıfırdan mı başlayacaksın her şeye onu soruyor. Ohooo sen biraz türkçeye abanHalihazırda yuva kuracağımı nereden okudunuz ?
eğer ki kendini sürekli senden küçük olup ve işlerini yoluna koymuş, yuvasını kurmuş kişilerle kıyaslarsan "GEÇ",Aöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.
Varmis sevgilisi neden böyle bir konu acti hayretler icerisindeyim zaten sevgilin varHalihazırda yuva kuracaksın demiyor zaten var mı öyle bir aday yoksa sıfırdan mı başlayacaksın her şeye onu soruyor. Ohooo sen biraz türkçeye aban
Kanlı canlı örneğiyim 31 yaşımda evlendim. Çokta güzel oldu daha erken yaşlarda bazı konularda eşler birbirini yıpratabiliyor. Tabiki bunun bazen yaşla değil yapıyla da Alakadı var ama ben eşimde de kendimde de evlenirken saçma sapan konuların tartışmasına hiç girmiyoruz. Bence 30 şu yaşlar idealAöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.
Aöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.
Halihazırda yuva kurmak için bir aday; tarafların her ikisinin de bu yuvayı kuracak kendilerine ait şahsi birikimleri var mı ?
4 sene sonra 30-32 olacağınızı yazıp; o yaşlarda aile kurmak için çok mu geç kalmış olacağınızı sorduğunuz için şu anda halihazırda yuva kurmaya dair bir adayınız , hazırlığınız var mı diye sormuştum zaten ben de.Halihazırda yuva kuracağımı nereden okudunuz ?
Halihazırda kelimesinin ne demek olduğunu zaten biliyorum. şimdiki durumda, şu andaki durumda, şu anda, bugünlerde anlamında.Halihazırda yuva kuracaksın demiyor zaten var mı öyle bir aday yoksa sıfırdan mı başlayacaksın her şeye onu soruyor. Ohooo sen biraz türkçeye aban
4 sene sonra 30-32 olacağım değil 7-8 sene sonra*4 sene sonra 30-32 olacağınızı yazıp; o yaşlarda aile kurmak için çok mu geç kalmış olacağınızı sorduğunuz için şu anda halihazırda yuva kurmaya dair bir adayınız , hazırlığınız var mı diye sormuştum zaten ben de.
sınava çalışarakaöf'den kalan serbest zamanınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ve aöf'den sonra kariyer planınız nedir?
Şu an 22 yaşında mısınız ? Şu an önceliklerinizin okul, eğitim, iş, kendinizi geliştirme olması gerekmez mi ?4 sene sonra 30-32 olacağım değil 7-8 sene sonra*
4 sene üniversite sonrası 3-4 sene iş falan diye hesapladım.
Şu an sevgilim var ama diyelim ayrıldık falan yani ve şu an öğrencisiyim mantıken mezun olduktan sonra işte çalışma süremde olacak.
o sırada üniversite sonrası çalışıp 28 yaşında abimi 33 yaşında diğer abim 38 yaşında beni doğuran annem buna güldü. ve emekli olana kadar da çalışmaya devam etti.Tabiki çok geç 30 yaşı dolduran bir insanın evlilikle ne ilgisi var? Evlilik çocuklar için çünkü.
Kiz sizde kaygi bozuklugu var gibi belki öleceksin Allah korusun o kadar düsünme derim sen hedefine odaklan böyle ilerlemezsin cok hizlisinHalihazırda kelimesinin ne demek olduğunu zaten biliyorum. şimdiki durumda, şu andaki durumda, şu anda, bugünlerde anlamında.
8 sene sonraki olayı neden bugüne göre yorum yapayım onu diyorum. diyelim sevgilimden ayrıldım 5 sene sonra başkası çıktı karşıma ben 8 sene sonrasına soruyorum