30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Baba yapmicam seni boşanıcam da hadi eyvallah demişim zoruna gitmiş beyfendinin.
İyi demişsin. Yarın birgün çocuk olsa onun eşyalarına da göz diker bu benim çocuğuma niye almadın diye. Siz tek ev değil 2 ev gecindiriyorsunuz resmen...

İyi niyetli olsa yapar mı kuzum ? Saçmalık ne diyeyim. Evet yaranmak istiyor yapmadığında damgalıyorlar değiştin diye bağırıp çağıryorlar. Ay neyse tüm salaklık eşimde ağzına tüküresim var alamadım hıncımı.
Neden hep abisi alıyor, kardeşi bişey almıyor. Eşinle çözmen lazım canım.Maaşını harca kendine, eşin dibi görsün. Gerçi o dibi görse borca girip gene alır bence

Hayır kız kardeşine değil annesine yaranmak peşinde, eğer kız kardeşi annesine sitem ederse diye adam korku içinde, o yüzden bir dediğini iki etmiyor kardeşinin, amaç anneye şikayet gitmesin kendisi ile ilgili...
O da olabilir ama kardeşinden çekiniyor bence. Görümce aşırı itici yaa

bu zeka yaşı 5 olan görümce yüzünden boşanacaksın vallahii ,
aslında ağzının payını bir kere verip bir kere kötü olacaksın , ondan sonra yoluna bakacaksın kocanla ,

allah yardımcın olsun
Kocam normal gördüğü için ağzının payını verdiğimde daha kötü olucak. Sağol canım. Ben diceğimi dedim eşime bu saatten sonrada ikiside umrumda değil.

Öf bu gerizekalıya saç baş dalmak istedim. Valla ne istiyorsanız alın fazla fazla. Eşiniz suçlu, ona da söyleyin tavır yapın. Eşek kadar evli kadın, evli abisinden hiçbir şey isteyemez ya. Ben aile evinde yaşıyorum, annemden babamdan bir şey istediğim yok. Bu kadını da kocanız da dövelim
Lütfen dövün tutamıyorum dilimi cidden. Benden istemiyorlarmış olabilirmiş 50 100 lira abisiymiş alabilirmiş benden eksiktmiyormul falan filan. Bu nasıl bi kafa yapısı ya ? Doğalgaz faturası kadar harcama yapmazsam şerefsizim.

İyi demişsin. Yarın birgün çocuk olsa onun eşyalarına da göz diker bu benim çocuğuma niye almadın diye. Siz tek ev değil 2 ev gecindiriyorsunuz resmen...
Nasılda tanımışsınız hemen. Demez olurmu başlıyor çocuğuma almadın alsana diye gezdirsene diye. Neymiş efendim bana cebinde ki parayı ver demiyormuş. Gayette öyle diyor dedim. Senden çıkan benden çıkıyor kendine gel dedim. Nalet olsun hepsi senin olsun paranın dedi 🤣

Neden hep abisi alıyor, kardeşi bişey almıyor. Eşinle çözmen lazım canım.Maaşını harca kendine, eşin dibi görsün. Gerçi o dibi görse borca girip gene alır bence
En azından sefamı sürerimde azıttığım için akıllanır belki. 100 liranın lafını yapma demişti lafını yaparsa 100 liranın lafını yapma derim :)

Valla eşiniz bu lafları duymak için resmen çabalamış yani. :KK51:
Hak etmiş, ne yapsanız yeri.
O bin liralık eksiler biriksin biriksin dağ gibi olsun da görsün beyfendi. Kız kardeşi öder artık.
Tabi tabi umrumda değil görücez bakalım nasıl olucak. Çözüm basit satar biricik arabasını kapatır borçları bende maaşımdan 1 lira vermem.

Tabi tabi umrumda değil görücez bakalım nasıl olucak. Çözüm basit satar biricik arabasını kapatır borçları bende maaşımdan 1 lira vermem.
Siz de kısmayın kendinizden. Kuaförünüze gidin, üstünüze başınıza alın madem. Giymedikleriniz görümceye dürüm, pasta olarak gidiyor baksanıza. Onun midesinde olacağını üstünüzde olsun. :KK53:

Siz de kısmayın kendinizden. Kuaförünüze gidin, üstünüze başınıza alın madem. Giymedikleriniz görümceye dürüm, pasta olarak gidiyor baksanıza. Onun midesinde olacağını üstünüzde olsun. :KK53:
Ah güzelim yapıyorum yapıyorum anneciğime hediye de alıyorum ama uçsuz bucaksız saçma bir hal aldı. Valla deliricem hala kaçta çıkıyorsun yapıcı olmaya çalışıyorum telefonlrı aç diyor.

Lütfen dövün tutamıyorum dilimi cidden. Benden istemiyorlarmış olabilirmiş 50 100 lira abisiymiş alabilirmiş benden eksiktmiyormul falan filan. Bu nasıl bi kafa yapısı ya ? Doğalgaz faturası kadar harcama yapmazsam şerefsizim.
O para sizin de paranız sizin de bütçeniz. Siz harcadaman o harcayamaz. Harcayın valla.

Ah güzelim yapıyorum yapıyorum anneciğime hediye de alıyorum ama uçsuz bucaksız saçma bir hal aldı. Valla deliricem hala kaçta çıkıyorsun yapıcı olmaya çalışıyorum telefonlrı aç diyor.
Ay tam delirmelik valla. Ben öneri vermeyeyim size. Daha beter olur çünkü. :sinirli: Ben olsam üstüne atlayıp paralarım bu raddeden sonra çünkü. Yapacak başka bir şey kalmamış valla.

O para sizin de paranız sizin de bütçeniz. Siz harcadaman o harcayamaz. Harcayın valla.
Bazende haksızlık mı yapıyorum diyorum bilmiyorum. Eşim normalde harcama yapmaz kendine ne içki ne sigara ne kumar ne de gezme harcaması yoktur. Kardeşinin terbiyesizliğinden dolayıda batıyor işte.

Bazende haksızlık mı yapıyorum diyorum bilmiyorum. Eşim normalde harcama yapmaz kendine ne içki ne sigara ne kumar ne de gezme harcaması yoktur. Kardeşinin terbiyesizliğinden dolayıda batıyor işte.
İyi de eşiniz gönlünden kopan bir harcama yapmıyor ki kız kardeşine ve annesine boyun eğiyor. Karısının alacağı baharatlı laf yapıp kız kardeşine harcama yapıyor. Sırf gelin yemesin diye özellikle yapıyor herhalde bu görümce. Burdan bakınca cidden sinirden delirtecek bir tip. Utanmaz ya. Diyorum ya annemden babamdan ben bit şey istemiyorum evli abi ne?

Ay tam delirmelik valla. Ben öneri vermeyeyim size. Daha beter olur çünkü. :sinirli: Ben olsam üstüne atlayıp paralarım bu raddeden sonra çünkü. Yapacak başka bir şey kalmamış valla.
Anlamıyor valla canım laf yaptıkça diyorki boşanalım dedin benden ne anlayışı bekliyorsun. Altta kalır mıyım bende yuvana sahip çık o zaman diyorum. Madem öyle hadi bakalım herkes kendinden mesul bu saatten sonra.

İyi de eşiniz gönlünden kopan bir harcama yapmıyor ki kız kardeşine ve annesine boyun eğiyor. Karısının alacağı baharatlı laf yapıp kız kardeşine harcama yapıyor. Sırf gelin yemesin diye özellikle yapıyor herhalde bu görümce. Burdan bakınca cidden sinirden delirtecek bir tip. Utanmaz ya. Diyorum ya annemden babamdan ben bit şey istemiyorum evli abi ne?
Kız ben öğrenciydim abim evlendiğinde 5 kuruşunu almadım çalıştımda öyle okudum. Bilerek yapıyorlar zaten ben yemiyim diye. Dur bak nasılda çatır çatır yicem. Delirticek beni hala mesaj atıyor ya 11 de gidicem eve engellicem şimdi şunu.

X