30 yasinda dul kalmak:(

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Henüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi?.Henüz bosanmamisken bu psikoloji normal mi?

Son düzenleme:
Henüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi,ben evlilik yapmak istiyorum evet ama hem beynim hem kalbime hem de gözüme hitap etsin istiyorum. .Evlilik olsun diye evlenmek istemiyorum..Henüz bosanmamisken bu psikolojide olmam normal mi??..ve gerçekten kismetimiz varsa karşımıza illa ki biri çıkar mı?
Millet 50sınde boşanıyor .. Sen kafaca çoktan boşanmıssın konu sahibi

Boşanmamışken bunları düşünmen hiç normal gelmedi bana... Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama siz yeni kısmet derdine girmişsiniz sanki..

Önce boşanın kafanız kalbiniz dinlensin, hayatınızı bir yoluna koyun. Evlilik olmazsa olmaz değil

Henüz mahkeme devam ediyor..Şuan yaşım 30.. ben şimdiden sanki herkes bana bakiyormus hissiyati içindeyim. .Evlenip bosanmis kadınlara nasıl baktıklarını tahmin edersiniz. .ama çok sukur beni sevip kabullenen geniş bir ailem var..yaşımın 30 olması her şey için çok geç mi,ben evlilik yapmak istiyorum evet ama hem beynim hem kalbime hem de gözüme hitap etsin istiyorum. .Evlilik olsun diye evlenmek istemiyorum..Henüz bosanmamisken bu psikolojide olmam normal mi??..ve gerçekten kismetimiz varsa karşımıza illa ki biri çıkar mı?

Bu psikoloji sevgi ve mutlu olabilme açlığı gibi yorumlanabilir.
Şahsen ben böyle hissettim.
Hayırlısı olsun.. Birde 30 yaş güzel bir yaş dönüm noktasıdır kadında .

Ilk once dul lafini bi unut.
Evlilik icinde acele etme..
Esimden ayrilsam heralde birdaha evlenmem ..
Yine buyuk konusmayayimda birda Allah korusunda :))

Benimle yaşıt hatta benden küçük üç tane arkadaşım ben daha ilk evliliğimi yapmadan ikinciyi yaptılar üçü de gayet mutlu hatta bi tanesi hem kendi muhafazakar hem de muhafazakar bir aileye gelin gitti.. siz boş yere paranoya yapıyorsunuz eğer gönlünüzden geçiyorsa kısmetiniz gelip sizi bulacak tabiki Allah yazmışsa gerisi boş ;)

Aynısını düşündüm dul ne ya dedim hatta. Bizler kendi kendimizi alçaltıyoruz.
Nasıl bir düşünceyse daha mahkeme devam ederken dul kalmayayim kötü gözle bakarlar (yani konu sahibinin düşüncesi) tekrar evlenmeyi düşünüyor???

Hayret ettim doğrusu o_O

Nasıl bir düşünceyse daha mahkeme devam ederken dul kalmayayim kötü gözle bakarlar (yani konu sahibinin düşüncesi) tekrar evlenmeyi düşünüyor???

Hayret ettim doğrusu o_O

Bence de:110: Yani pek sağlıklı bir düşünce değil. Niye kötü gözle baksınlar ki herkes boşanıyor. Kötü bir evliliği sürdürmeye çalışmaktan iyidir DUL kalmak

Duygu karmaşası içindeyim belki de ondandir. .bir kaçış da diyebiliriz. .o günleri unutabilmek için. .dul kelimesini kullanıyorlar haklisinz hiç yakışır bir kelime değil. .Ben elestirilerinize de acigim. .her birinize ayrı ayrı çok tşk. Ler..

Bu kaçışlar kötü sonuçlar doğuruyor ilişkilerde. Dikkat edin lütfen ve sağlıklı düşünene kadar bekleyin.

Hele durun ilk once bi üzerinizde ki bütün üzüntüleri dertleri bir atın. Biraz dinlenin sağlıklı bir karar verin ondan sonra evlenin acele etmeyin..

kusura bakma da konu sahibi aklıma bir diziyi getirdin:KK70:
akasya durağı vardı eskiden,
kadın kocasını öldü sanıyor, adamın cenazesi gelmemişken amaaan dul kaldım ben dul yaşayamam hemen evlenmem lazım diye bir adam buluyor, isteme gününde de kocası gelip kovalıyordu
direkt bu sahne canlandı gözümde:KK53:

Back
X