Sanırım durumum tam olarak bu konfor alanını terkedememeKonfor alanı diye bı durum var, alışık olduğun ortamdan çıkmak zor geliyor, adım atsan yük kalkacak aslında, mutlu değilsen bekleme, ayrıca 30 geç değil, neden geç olsun, asıl mutsuz bir gün daha beklersen evet geç olur.
Değil tabiki ama sevmiyorum artık ve malesef bundan emin gibiyim.Cok farklı bakış acılarına sahipmişiz bunu hep biliyordum yada yeni farkediyorumHeyecan ve tutkunun bitmesi mi sebep ayrılmak istemenizin?
Çalışmıyorum bi çocuğum varÇocuklarınız varmı? çalışıyor musunuz?Neden boşanmak istiyorsunuz tam olarak.
Aslında es ailesi içinde yaşanılan sıkıntılardan beni yordu.Bi kaos halindeyiz sürekli. Eşim ilk başlarda tam anlamıyla beni tutmasada şuan beni tutup savunuyor mesafe koy geç diyor ama yapı olarak birine mesafe koyup geçebilecek bi insanda değilim herkesle iyi olayım istiyorum tabi bu tek taraflı olmuyor.Ailesinden biriyle gerginken sürekli kafama takılıyor acaba neden böyle oldu ben hep samimiyetle yaklaştım neden görmediler beni yanlış tanıdılar diyorum.kendimede kızıyorum yani es ailesi beni iyi bilse ne bilmese ne ama neden kafama takiliyor30 yaş geç değil, insanlar 35 yaşında ilk evliliklerini yapıyorlar artık. Ama boşanma sebepleriniz net değil. Sorunlarınızı çözmeye çalışın bence. Boşanırsaniz mükemmel bir evlilik yapacağınızın garantisi yok sonuçta.
Cocuk var çalışmıyorum öyle bi durumda ailem toparlanana kadar destekte olur ama neden bilmem korkuyorumÇocuk yoksa ve kendinizi geçindirecek bir gelirini varsa boşayın gitsin be sizden kıymetli mi
Eş ailelerinin çoğu böyle maalesef. Eğer kendi aranızda sorununuz yoksa bu yüzden boşanmak doğru değil bence. Ailesini önemsemeyi bırakın, daha az görüşün ve geçmişte olan biteni açmamaya çalısın. Belki çift terapiside alabilirsiniz.Aslında es ailesi içinde yaşanılan sıkıntılardan beni yordu.Bi kaos halindeyiz sürekli. Eşim ilk başlarda tam anlamıyla beni tutmasada şuan beni tutup savunuyor mesafe koy geç diyor ama yapı olarak birine mesafe koyup geçebilecek bi insanda değilim herkesle iyi olayım istiyorum tabi bu tek taraflı olmuyor.Ailesinden biriyle gerginken sürekli kafama takılıyor acaba neden böyle oldu ben hep samimiyetle yaklaştım neden görmediler beni yanlış tanıdılar diyorum.kendimede kızıyorum yani es ailesi beni iyi bilse ne bilmese ne ama neden kafama takiliyor
İstesem tamamen görüşmeyi bile keserim şuan bile on dakikalık mesafede ayda yılda bi gidiyorum. Beni üzen durum şu onların ve etrafındaki insanların beni uyumsuz geçimsiz biri gibi lanse etmeleri. Haketmedigim şekilde anılmak üzüyor beni .Çokta taviz verdim ama artık istesemde veremiyorumEş ailelerinin çoğu böyle maalesef. Eğer kendi aranızda sorununuz yoksa bu yüzden boşanmak doğru değil bence. Ailesini önemsemeyi bırakın, daha az görüşün ve geçmişte olan biteni açmamaya çalısın. Belki çift terapiside alabilirsiniz.
Sevmemekten ziyade tahammülümü zorlayan yanları var mesela anında alevlenip sönmesi gibi.Ben duygusal biriyim belki biraz fazla ses yükselmesine bile tahammülüm yokBi çift terapisi alsanız düzelmez mi ?
Sevmiyorum diyorsunuz ama konfor alanınızdan da çıkmak istemıyorsunux
O zaman aynı evde yaşamaya da gerek yok ailenizde arkanızdaymısSevmemekten ziyade tahammülümü zorlayan yanları var mesela anında alevlenip sönmesi gibi.Ben duygusal biriyim belki biraz fazla ses yükselmesine bile tahammülüm yok
Arkadaşlar ama ilerde pişman olur muyum bunu bile düşünüyorumO zaman aynı evde yaşamaya da gerek yok ailenizde arkanızdaymıs
Hiç üzülme boşver. Bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Bin tane şey yaptılar bana ama sağda solda beni şikayet ediyorlar. Onlar beni kızları gibi görmüş ama ben onları sevememisim filan... Asla umrumda değiller. Sen eşinle iyiysen gerisine aldırma. Çocukta varmış üstelik, tek başına çocuk büyütmek kolaymı?İstesem tamamen görüşmeyi bile keserim şuan bile on dakikalık mesafede ayda yılda bi gidiyorum. Beni üzen durum şu onların ve etrafındaki insanların beni uyumsuz geçimsiz biri gibi lanse etmeleri. Haketmedigim şekilde anılmak üzüyor beni .Çokta taviz verdim ama artık istesemde veremiyorum
Size mutluluklar diliyorum30 yaş geç değil. Bak ben 30 yaşındayım yeni evleniyorum. Hala genç bir kadınsın. Gerçekten boşanmak isteyip istemediğine emin ol sadece. Kurtarmaya değer bir evlilik ve aşk görüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?