30 yasinda boşanip yeni bi hayat kurmak

Bizimkiler de biz onu kızımız gibi severiz diyorlar bi gülme geliyor

Çalışmıyorsunuz, bir çocuğunuz var boşanma durumunda ailenizle yaşayacaksınız o zaman değil mi?
Evliliğin başından beri belli sorunlarınız var anladığım kadarıyla keşke evlilik içinde de olsa ona göre bir aksiyon alsaydınız.
Yasiniz geç değil ama siz neyi en kadar yapabilirsiniz, ailenizle nereye kadar yaşayabilirsiniz, eşiniz baba olarak nasıl hepsini bir düşünün. Zaten boşanmayı eyleme dökecek gibi de durmuyorsunuz gibi geldi bana.

Aman onların etrafındaki vasat insanların fikri çok mu önemli? Ben de eş ailesi ile görüşmüyorum, kime ne anlatırlarsa anlatsınlar umrumda değil, onların vasat düşünceleri.

Şöyle soyliyim kendinden ödün verip bize alma yapma derdinde bi insan eşim ev hep dolu olsun eksiğiniz olmasın der dışarı bütün işler ondadır manav kasap faturalar her şey.Bunlar zaten olması gereken şeyler diyorum. Ama öfke problemi olması beni yoruyor sesini birden yükseltip bes dk sonra bir şey olmamış gibi davranması beni çok soğuttu artık.

Bu konuda bir terapi falan alır mı? Bu tarz şeylere bakış açısını bilirsiniz.
Çocukta olduğu için boşandıktan sonranın her aşamasını düşünmeniz lazım.
Sizin sorumluluğunuzun her alanda artacağı, aile evinin getirdikleri, götürdükleri. Ben bunları yaparım yeter ki evli kalmayayim diyorsanız ne âlâ değilse, sorunlara düzeltme yoluna gitmeye çalışmanız daha doğru açıkçası.
Bu konular sadece duygusal bakılacak konular değil.

Eşin oğlak burcu mu?

Bende eş ailesi ile görüşmüyorum 3 yıl oldu. Görüştüğüm zamana göre çok daha mutluyum. Arkamdan demedikleri yoktu ilk başta. Sanki adam öldürdüm üstüne namussuzluk yaptım. Sonuç şuan gıkları çıkmıyor süt dökmüş kedi gibi kenara çekildiler. Çünkü benim eşim de tepki gösterdi ve gitmedi. Hala söyler onlar çenesini tutmadı ki biz görüşelim boşver sen haklısın vs. Ama ilerde eşim gitsin neticede ailesi. Söylemek istediğim şey eş ailesi için boşanma. İsterse dünyanın en kötü insanı desinler senin hayatından ne eksiliyor. Emin ol etraftakilerde az çok kim ne tahmin ediyorlardır. Zaten eş ailesi geneli böyle teyzem 20 yıl hizmet etti. Aklına ne gelirse. Sadece geçen sene hasta olduğu için anne bu sene temizliğini yapamam dediği için kayınbabası oğlum bu bize olmaz boşa dedi ki 3 çocuğu var teyzemin. Şuan bin pişman. Yani çok önemli değil. İyi olan da bir yerde kopuyor. Evladını düşün. Eğer eşin ilgili iyi bir babaysa çocuğun anne baba ayrı büyümesin.

Kız 30 da insanlar hayata daha yeni başlıyor

Ay ne nankör insanlarmış, enişte ne dedi tepki gösterdi mi babasına?

Öncelikle terapi almalısın çünkü insanların seni nasıl gördükleri hakkında çok fazla kafaya takmışsin.Belki bu gibi durumlara çok odaklandığın için kendi mutsuzluğunu, aile huzursuzluğunu sen yaratıyorsun.Bu durumda boşanmış olsan bile yine mutsuz olacaksın.Bu seferde boşandığım için hakkımda şunu diyorlar bunu diyorlar, boşanmış olduğum için insanlar beni kabul etmiyor vs vs...Birkaç cümlenden yola çıkarak böyle düşündüm tabi ama hayatının tamamını bilemem.Neler yaşadın yaşattılar. Birde şöyle bir örnek vereyim,iki insan var ve fincan kırılıyor,biri diyor ki aman sağlık olsun,bir yerim kanamadı vs vs diye daha pozitif bakarken diğeri kahretsin takım bozuldu nasıl kırıldı diye daha negatif yaklaşıyor.Bu olaya bakış açıları tamamen iç dünyaları, kişilikleri, bilinçaltlariyla ilgili bir durum.Buyuk bir karar vereceksin o yüzden bundan önce profesyonel bir yardım alıp daha sağlıklı bir bakış açısı kazanıp öyle karar versen.Cocuk var,iş yok kendine ayrı bir hayat kuramayacak ailene entegre olacaksin,bu senin için daha mı iyi olacak?

seni anlıyorum. insanın içine dert oluyor. onlardan nefret ediyorsun. söyleyemediklerin içine dert oluyor falan. aynısı. ama maalesef ki yaşadıkları sürece bu sürecek. en iyisi görüşmemek. imkanın varsa görüşmemek ve adlarını anmamak.

Çok nadir görüyorum canim.ama genede içim huzursuz güzellikle yaşamak varken böyle kaos içinde olmak neden?sanırım kızlar haklı başkalarının ne düşündüğü önemli değil ben beni bildikten vicdanen rahat olduktan sonra

Çalışmıyorum bi çocuğum var
Çocuk varsa heyecan bitti diye boşanılmaz bence sırf bu sebepten onu aile ile büyüme durumundan yoksun bırakamazsınız..Aşk,tutku heyecan ne çok abartılıyor ya..Bitiyor en nihayetinde en tutkulu aşk da sevgiye dönüyor bunun kaçarı yok tükeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…