Bizimkiler de biz onu kızımız gibi severiz diyorlar bi gülme geliyorHiç üzülme boşver. Bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Bin tane şey yaptılar bana ama sağda solda beni şikayet ediyorlar. Onlar beni kızları gibi görmüş ama ben onları sevememisim filan... Asla umrumda değiller. Sen eşinle iyiysen gerisine aldırma. Çocukta varmış üstelik, tek başına çocuk büyütmek kolaymı?
Önce duygularınızdan emin olunArkadaşlar ama ilerde pişman olur muyum bunu bile düşünüyorum
Biri ben gelinini kızım gibi seviyorum diyorsa hemen anlıyorum nasıl bir kayınvalide olduğunuBizimkiler de biz onu kızımız gibi severiz diyorlar bi gülme geliyor
Aman onların etrafındaki vasat insanların fikri çok mu önemli? Ben de eş ailesi ile görüşmüyorum, kime ne anlatırlarsa anlatsınlar umrumda değil, onların vasat düşünceleri.İstesem tamamen görüşmeyi bile keserim şuan bile on dakikalık mesafede ayda yılda bi gidiyorum. Beni üzen durum şu onların ve etrafındaki insanların beni uyumsuz geçimsiz biri gibi lanse etmeleri. Haketmedigim şekilde anılmak üzüyor beni .Çokta taviz verdim ama artık istesemde veremiyorum
Şöyle soyliyim kendinden ödün verip bize alma yapma derdinde bi insan eşim ev hep dolu olsun eksiğiniz olmasın der dışarı bütün işler ondadır manav kasap faturalar her şey.Bunlar zaten olması gereken şeyler diyorum. Ama öfke problemi olması beni yoruyor sesini birden yükseltip bes dk sonra bir şey olmamış gibi davranması beni çok soğuttu artık.Çalışmıyorsunuz, bir çocuğunuz var boşanma durumunda ailenizle yaşayacaksınız o zaman değil mi?
Evliliğin başından beri belli sorunlarınız var anladığım kadarıyla keşke evlilik içinde de olsa ona göre bir aksiyon alsaydınız.
Yasiniz geç değil ama siz neyi en kadar yapabilirsiniz, ailenizle nereye kadar yaşayabilirsiniz, eşiniz baba olarak nasıl hepsini bir düşünün. Zaten boşanmayı eyleme dökecek gibi de durmuyorsunuz gibi geldi bana.
Bu konuda bir terapi falan alır mı? Bu tarz şeylere bakış açısını bilirsiniz.Şöyle soyliyim kendinden ödün verip bize alma yapma derdinde bi insan eşim ev hep dolu olsun eksiğiniz olmasın der dışarı bütün işler ondadır manav kasap faturalar her şey.Bunlar zaten olması gereken şeyler diyorum. Ama öfke problemi olması beni yoruyor sesini birden yükseltip bes dk sonra bir şey olmamış gibi davranması beni çok soğuttu artık.
Eşin oğlak burcu mu?Şöyle soyliyim kendinden ödün verip bize alma yapma derdinde bi insan eşim ev hep dolu olsun eksiğiniz olmasın der dışarı bütün işler ondadır manav kasap faturalar her şey.Bunlar zaten olması gereken şeyler diyorum. Ama öfke problemi olması beni yoruyor sesini birden yükseltip bes dk sonra bir şey olmamış gibi davranması beni çok soğuttu artık.
YayEşin oğlak burcu mu?
Kız 30 da insanlar hayata daha yeni başlıyorMerhaba kızlar. Ne zamandır düşündüğüm aklımdan çıkmayan bi durum var.Mutsuzum eskiden yaşanılan şeylerden dolayı eşimden soğudum. Aklımda sutekli ayrılık var.Yasim 30 olmak üzere sanki çok geç kaldım keske ilk anlaşmazlık çıktığında 23 24 yaşlarında boşansaydim diyorum. Artık boşansamda ne değişecek ki .Özünde iyi bi insanla sırf iyi diye evliliğe devam etmek artık beni tatmin etmiyor. Heyecan aşk tutku bunlar tüm evliliklerde biter mi? Boşanma fikri beni neden bu kadar korkutuyor bilmiyorum.
Büyük ihtimalle pişman olursun. Çünkü elle tutulur bir sorun yok gibi. Hele bi de adam evlenirse senden sonra (ki evlenir) için içini yerArkadaşlar ama ilerde pişman olur muyum bunu bile düşünüyorum
Ay ne nankör insanlarmış, enişte ne dedi tepki gösterdi mi babasına?Bende eş ailesi ile görüşmüyorum 3 yıl oldu. Görüştüğüm zamana göre çok daha mutluyum. Arkamdan demedikleri yoktu ilk başta. Sanki adam öldürdüm üstüne namussuzluk yaptım. Sonuç şuan gıkları çıkmıyor süt dökmüş kedi gibi kenara çekildiler. Çünkü benim eşim de tepki gösterdi ve gitmedi. Hala söyler onlar çenesini tutmadı ki biz görüşelim boşver sen haklısın vs. Ama ilerde eşim gitsin neticede ailesi. Söylemek istediğim şey eş ailesi için boşanma. İsterse dünyanın en kötü insanı desinler senin hayatından ne eksiliyor. Emin ol etraftakilerde az çok kim ne tahmin ediyorlardır. Zaten eş ailesi geneli böyle teyzem 20 yıl hizmet etti. Aklına ne gelirse. Sadece geçen sene hasta olduğu için anne bu sene temizliğini yapamam dediği için kayınbabası oğlum bu bize olmaz boşa dedi ki 3 çocuğu var teyzemin. Şuan bin pişman. Yani çok önemli değil. İyi olan da bir yerde kopuyor. Evladını düşün. Eğer eşin ilgili iyi bir babaysa çocuğun anne baba ayrı büyümesin.
Boşanmayı gerektirecek ciddi sorununuz yok, eş değil;eş ailesini kafaya takmışsınız. Çocuk var,iş yok;gerçekten hangi performansla bunu düşünüyorsunuz.Çocuk varsa bir değil,on kere düşünmeli insan.Arkadaşlar ama ilerde pişman olur muyum bunu bile düşünüyorum
Çok nadir görüyorum canim.ama genede içim huzursuz güzellikle yaşamak varken böyle kaos içinde olmak neden?sanırım kızlar haklı başkalarının ne düşündüğü önemli değil ben beni bildikten vicdanen rahat olduktan sonraseni anlıyorum. insanın içine dert oluyor. onlardan nefret ediyorsun. söyleyemediklerin içine dert oluyor falan. aynısı. ama maalesef ki yaşadıkları sürece bu sürecek. en iyisi görüşmemek. imkanın varsa görüşmemek ve adlarını anmamak.
Çocuk varsa şahsen sorun yoksa boşanma işini iyi düşünün derim ben. Elle tutulur neden de yokÇalışmıyorum bi çocuğum var
Çocuk varsa heyecan bitti diye boşanılmaz bence sırf bu sebepten onu aile ile büyüme durumundan yoksun bırakamazsınız..Aşk,tutku heyecan ne çok abartılıyor ya..Bitiyor en nihayetinde en tutkulu aşk da sevgiye dönüyor bunun kaçarı yok tükeniyorÇalışmıyorum bi çocuğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?