- 2 Temmuz 2023
- 8.504
- 23.442
- Konu Sahibi mickeymouse1
En son muayenede kullanılan prezervatif içinizde kaldı diye düşünüyordunuz.
Ondan önce merkezde kan verdim HIV bulaşmış mıdır dediniz.
Ondan önce ben akademisyenim saç boyamak beyne zarar verir mi dediniz.
Ondan önce elinizin fotoğrafını atıp elimde yara var sperm değdi hastalık bulaşmış mıdır dediniz.
Ondan önce bozuk hindistan cevizi yağı içtim kurtlanır mıyım dediniz.
Hala herhangi bi tedavi almayı reddetmeniz garip. Kardeşiniz de garip de siz de çok aklıselim biri değilsiniz maalesef.
Ha ondan önce çiğ köfteci açsam falan diyordunuz. Tüm dersleriniz alttandı ve 7 senede okul bitirmekten falan bahsediyodunuz. Ne ara akademisyen oldunuz bilemedim, akademi de şokta.
O yüzden bence de evlenin ama sapsız üzüm bulun. İş hayatı sizlik olmadığı gibi birinin ailesiyle uğraşacak hamur da yok sizde üzgünüm. Karı koca baş başa geçinip gideceğiniz birini buldunuz mu kaçırmayın
Dünden beri yazmayim diyorum ama fake değil. Eski mesajlarına da bakarsanız biraz anlarsınız, ciddi riskli davranışları ve psikolojik sorunları olan bir arkadaş, Allah ev ahalisine sabır versin
Şoktayim.
Uye bu konu sirasinda bana bir mesaj atti ki basima cok geldigi icin asla yadirgamadim ama azicik konustuktan sonra uzmana gorunmesi gerektiğini (ki baslikta da belirttim) hatta ailece bir uzmana gorunmeleri gerektigini soyledigim anda mesajlasmayi kesti. Tabiki uzatmak zorunda degil ama sunu iyi biliyoruz ki tedavi ihtiyaci oldugunu reddetme ruh sagliginin bozuldugunun önemli belirtilerindendir.
Daha önce burada hic bahsetmedim ama bir yakınım bipolar, uyenin sanrisal dalgalanmalari ve intihar egilimi bana ruhsal bir problemi (hatta aile boyu) oldugunu dusundurttugu icin bu oneride bulundum. Ustte alintiladigim iki mesaji da gordukten sonra ikna oldum bir problem olduguna.
Uye banlanmis ama eminim bizi disardan okuyordur, kendisine bir abla tavsiyesi, yazdiklarinda ciddi celiskiler var, gerceklikle bagini koparmis gibi duruyorsun, ustelik intihar meyilin, yuksek acitasyon yetenegin sorunlarin olduguna isaret ediyor, evet seni kotu kardesin cildirtmis olabilir, ama bu destege/tedaviye ihtiyacin oldugu gercegini degistirmiyor.
Yurekten uzuldum.