30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yok canim ya bildigin evde kalmis kis kurusu oldum:) ama anacim ben napayim dua edin diyorum yokki soyle nefesi kuvvetli bifi icten bi ediversin
ayrica sen gibj bakimli guzel hatun degiliz ki kisiim yani sifif sans :)

Yok canim ya bildigin evde kalmis kis kurusu oldum:) ama anacim ben napayim dua edin diyorum yokki soyle nefesi kuvvetli bifi icten bi ediversin
ayrica sen gibj bakimli guzel hatun degiliz ki kisiim yani sifif sans :)

senın elınde güzellık, bakımlı olmak ..ayrıca hersey koca degıl.. bosver.. tabıkı ınsan hayat arkadası olsun ıster anlıyorum senı ama yoksada dünyanın sonu degıl.. cıkar karsına bırgün..nasıp ıslerı bu ısler..vakıt geldımı gıtcez hepımız

:):)Allah iyiligini versin cok guldum canim dedigin cok doru ama biraz yanlis anlamissin
dedigin dogru hayat arkadasi cok onemli olsa cok onemli bi eksiklik
ama ben istemedim daha dogrusu benj istsyenlerin hicbiri bana hayat arkadasiymis gibi gorunmedi gozume. Gorunends nasip olmadi heralde.
Ben de artik guzel falan gorunmek istemiyorum boyle rahat oluyo rahat birakiyolar.:)

baskası ıcın degıl kendın ıcın güzel olmak ıster bence ınsan aynaya baktıgında güzel bır ınsan görmek ıstemz msın

Makyaj yapmazmısın hiç canım?

Hoşbuldum arkadaşlar. 29 yaşındayım ben. 20 yaşında tanıştım biriyle 7 yıl sürdü, nikaha 25 gün falan vardı sanırım ayrıldık. İlk sevdiğim adamdı, o yüzden sanırım bazı şeyleri kabullenemiyorum. Evlenmiş bir kaç ay önce. Asla yapamaz diye düşünüyodum ben, ama yapmış fotoğraflarını gördüm. İnşallah birini sevebilirim bende artık. Tabi ki hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum hiçbir zaman.

Bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama, ben nedense evlenmicekmişim gibi geliyo. Çünkü kimseyi sevemiyorum, birini sevmeye çalışsam adam gibi biri olmadığı ortaya çıkıyo. Umarım yanılırım bir gün. :)

soulmate hakkını helal etme bencede...ya hep mutsuz olan neden bayanlar oluyor ya genel olarak diyeyim..inşallah karşına daha iyileri çıkar onu unutturacak kadar kalbini çarptıran biri...üzülme sakın.
ya artık aşık olalım yani, tüm üzüntülerimizi de unutalım...:)

kızlar ben evi toplayıp dışarı çıkıcam..öperim sizleri..

slm kızlar..bayadır yazamadım size..aramıza baya katılan olmuş..ne güzel olmuş :)))hepinize güzel bi gün diliyorum..

İnşallah canım, hepimiz en kısa zamanda mutlu oluruz. :) Bayanlar daha çok bağlandıkları için sanırım, hep üzülen oluyorlar. Benim ayrılmak istediğim zamanlarda oldu, konuşmaya geldiğinde yüzündeki o mutsuzluğu görünce dayanamıyodum ondan ayrılmaya. Ama onlar öyle değil, gamsızlar.

Aynen canım kac kere giderken bu sefer bitecek senin fikrini degistkrmesine izin verme dedim olmadı. Yok yalama olmuştu ilişki bizim ki de 4 yıl sürdü sandı ki ondan kopamam bitiremem. Çantada keklik gördü :) ama bitirdim. Şimdi sağ da solda 30a kadar evlenmezse ben alırım diyormuş gerizekali sanki ben ona kaldım hala adamda özgüven tavan ya:) şu face de foto paylaşma işini sevmem ama öyle bi durum olursa ilk isim nispet yapmak olacak tabi o benden önce evlenmezse.çünkü bu tiplerin anaları da oğullarını hint kumaşı sandığı için sana kız mi yok modunda hepsi. Bize ölüp biten maşallah eden ablası ayrılınca kilini kipirdatmadi ve beni suçladı kadin alttan almaliymis falan. Ayy dolmusum neyse relax :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım 7 yıl emek vermişsin kötü olmuş. Ama hayırlısı değildi demekki.
Umarım birine kalbini açıp sevebilirsin. Karşına adam gibi bir adam çıkar.
Bizler içinde öyle...
Bende nişanlımdan ayrıldım.
1 Ayı geçti.
Gece rüyamda gördüm onu. Gözlerine bakıyordum. Hiç konuşmadan gözlerimle Neden, neden mücadele etmedin diyordum.
O da susuyordu.
Kısmet iştee... Ben genede kalbimi kapatmadım. Görüştüğüm, tanımaya çalıştığım biri var hatta şu anda.
Kendimi koyvermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…