- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.601
Yok canim ya bildigin evde kalmis kis kurusu oldum:) ama anacim ben napayim dua edin diyorum yokki soyle nefesi kuvvetli bifi icten bi ediversin
ayrica sen gibj bakimli guzel hatun degiliz ki kisiim yani sifif sans :)
senın elınde güzellık, bakımlı olmak ..ayrıca hersey koca degıl.. bosver.. tabıkı ınsan hayat arkadası olsun ıster anlıyorum senı ama yoksada dünyanın sonu degıl.. cıkar karsına bırgün..nasıp ıslerı bu ısler..vakıt geldımı gıtcez hepımız
:):)Allah iyiligini versin cok guldum canim dedigin cok doru ama biraz yanlis anlamissin
dedigin dogru hayat arkadasi cok onemli olsa cok onemli bi eksiklik
ama ben istemedim daha dogrusu benj istsyenlerin hicbiri bana hayat arkadasiymis gibi gorunmedi gozume. Gorunends nasip olmadi heralde.
Ben de artik guzel falan gorunmek istemiyorum boyle rahat oluyo rahat birakiyolar.:)
Canim nescafe sevmem turk kahvesi onu da cok nadir icerim cildim duzgun olunca hosuma gidiyo
kahve icmem jole kola marshmallov cips aspartamli sakizlar ve makyaj bunlarin hicbirinin benim hayatimda yeri yok canim
eee sizler nasilsiniz anlatin bakslim..
Şişşşşttt güzel topiğin 30 luk çıtırları
Nerdesiniz yahu
Yapmiyorum canim sevmiyorumMakyaj yapmazmısın hiç canım?
Şişşşşttt güzel topiğin 30 luk çıtırları
Nerdesiniz yahu
Pastyyy ayol kaçma kıs Allah ın emriyle veririz seni kıs.
Düğününde. Seni boyarız :)))
Hoşbuldum arkadaşlar. 29 yaşındayım ben. 20 yaşında tanıştım biriyle 7 yıl sürdü, nikaha 25 gün falan vardı sanırım ayrıldık. İlk sevdiğim adamdı, o yüzden sanırım bazı şeyleri kabullenemiyorum. Evlenmiş bir kaç ay önce. Asla yapamaz diye düşünüyodum ben, ama yapmış fotoğraflarını gördüm. İnşallah birini sevebilirim bende artık. Tabi ki hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum hiçbir zaman.
Bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama, ben nedense evlenmicekmişim gibi geliyo. Çünkü kimseyi sevemiyorum, birini sevmeye çalışsam adam gibi biri olmadığı ortaya çıkıyo. Umarım yanılırım bir gün. :)
soulmate hakkını helal etme bencede...ya hep mutsuz olan neden bayanlar oluyor ya genel olarak diyeyim..inşallah karşına daha iyileri çıkar onu unutturacak kadar kalbini çarptıran biri...üzülme sakın.
ya artık aşık olalım yani, tüm üzüntülerimizi de unutalım...:)
kızlar ben evi toplayıp dışarı çıkıcam..öperim sizleri..
İnşallah canım, hepimiz en kısa zamanda mutlu oluruz. :) Bayanlar daha çok bağlandıkları için sanırım, hep üzülen oluyorlar. Benim ayrılmak istediğim zamanlarda oldu, konuşmaya geldiğinde yüzündeki o mutsuzluğu görünce dayanamıyodum ondan ayrılmaya. Ama onlar öyle değil, gamsızlar.
Bu aksam kabusum gercek olducay caydanligi halinin uzerine dokuldu (
Hoşbuldum arkadaşlar. 29 yaşındayım ben. 20 yaşında tanıştım biriyle 7 yıl sürdü, nikaha 25 gün falan vardı sanırım ayrıldık. İlk sevdiğim adamdı, o yüzden sanırım bazı şeyleri kabullenemiyorum. Evlenmiş bir kaç ay önce. Asla yapamaz diye düşünüyodum ben, ama yapmış fotoğraflarını gördüm. İnşallah birini sevebilirim bende artık. Tabi ki hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum hiçbir zaman.
Bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama, ben nedense evlenmicekmişim gibi geliyo. Çünkü kimseyi sevemiyorum, birini sevmeye çalışsam adam gibi biri olmadığı ortaya çıkıyo. Umarım yanılırım bir gün. :)