30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kikiki:)
bİRAZ önce o aradı dedim ben yarışmaya katılıyımmı?
Katıl madem çok istiyorsan zaten birinci olursun dedi.
Puhaha 30 yaşında çıtır çilek güzelii...

tupçecan bu ne hız valla..çok takdir ediyorum seni:) aferin çivi çiviyi söker derler..
Bende biriyle tanışsam ya, ama iş ev arasında zor tabi..ama öyle ihtiyacım varki aşık hissetmeye..sözlümden aşk yok die ayrıldım ya kızlar, pişman olmaktan korkuyorum..şuan istesem dönerim ama dönmek niyetinde değilim.ama yalnız kalmaktan da korkuyorum açıkcası ama öylede mutlu değildim en azından şimdi umudum var..aşık olsam keşke, bu işte diyebilsem hissetmek istediğim bu desem...
Bu arada bugünki oje rengi simli sedef:)

İnş. tez zamanda çıkar öyle birisi karşına canım.

İnşallah dersin canımm.
İnsan çok birşey istemiyor aslında böyle durumlarda. Mutlu olmak istiyor.
Ben bu süreci keder, üzüntü içinde geçirmek istemedim.
Elbet belki geçirilebilirdi ama gerçekten değmezdi. Bu yüzden dua ettim ve kendimi bu durumdan çıkarmaya çalıştım.
Dediğin gibi en azından şimdi umudumuz var. Ve herşey güzel olucak.

kızlar günaydın....sabah sabah odadan biriyle tartıştım tersinden mi kalkmış nedir? sinir oldum kızlar...neyse bugünde bitsede gitsek..

iyi diyelim iyi olsun, şükür, senden naber

aaaaa ne oldu ki, çarpaydın bir tane

Ben de iyiyim canım. Bu hafta normalin üzerinde yoğundu benim. Böyle olunca bir taraftan vakit çabuk geçiyor,
iyi oluyor diyorum. Bir taraftan da, aşırı derecede yorgunluk, birşeyler yapmamı engelliyor. Eve gidip yatıyorum,
yayılıp birşeyler okuyorum sadece. Arkadaşlarımla buluşamıyorum, etkinlik, aktivite hayal oldu benim için...

Bir çözüm bulmam gerekli bu duruma ama, inan ona bile mecalim yok. Hayranım şöyle hem çocuk doğurup, hem çalışıp, hem
evini ihmal etmeyip, hem de kendine ve sosyal hayata zaman ayırabilen kadınlara.. Bir gün onlar için 48 saat falan mı acaba
diye düşünüyorum bazen... Bana 24 saat yetmiyor çünkü.. Bu arada, zaman yönetimi ve planlama ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar
varsa buradan beni de bilgilendirsinler. Zira bu gidişle bir bakacağım yaş 70 ve ben hiçbir şey yapamamışım şu hayatta...

Günaydın kızçeler,
Biraz bekleyen işler var diye sabah onlara daldım. Hâlâ var ama az bir şey mola verdim. Vermişken de size bakayım dedim.
Herkes nasıl bakalım? :13:

Benim ensemin aşağısı boyun omuz arası gene ağrıyor. Bu gidişle hastane yolu gözükecek bana galiba!!!

ben o dediğin kadını tipin biraz tabiatını rahat olmaya bağlıyorum. inan hiçkimse her birine yetişemez tamamıyle. koca yardımcı oluyordur, çocuğuna bakanaı vardır, veya baktıracaka parası vardır, biraz da yapısı rahatsa aman yemek temizlik ütü vs diyip paralanmıyorsa hepsi olur yani.
ayrıca evlenince insana bişi iniyor, enerji geliyor. artık yeni evli olmanın verdiği heves mi kendi evinin olmasının verdiği heves mi, sevginin verdiği gaz mı bilemem.
birde kış ya oda insanı bu duruma sokuyor. bende inan ev iş aradaa cmt günleri çıkıp gezme şeklinde. ama hep bir yorgun bıkkın sıkkın modundayımda.
ama şükür diyip kendimi ayağa dikmeye çalışıyorum.
alış veriş yapasım var aslında ama para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…