- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
Çok doğru söylemiş şekerim. Okumuş çok fazladır ve aydın insanlardır.
Çilek festivali de süperdir, hatta eskiden (ben mezun olalı yıl oluyor)
festivallerde çilek güzeli seçilirdi. Bu yıl adaylığını koy bence yarışmaya
Etrafında senden daha güzelini bulamayacağı tescillensin
iyi akşamlar kızlar...
tupçecan bu ne hız valla..çok takdir ediyorum seni:) aferin çivi çiviyi söker derler..
Bende biriyle tanışsam ya, ama iş ev arasında zor tabi..ama öyle ihtiyacım varki aşık hissetmeye..sözlümden aşk yok die ayrıldım ya kızlar, pişman olmaktan korkuyorum..şuan istesem dönerim ama dönmek niyetinde değilim.ama yalnız kalmaktan da korkuyorum açıkcası ama öylede mutlu değildim en azından şimdi umudum var..aşık olsam keşke, bu işte diyebilsem hissetmek istediğim bu desem...
Bu arada bugünki oje rengi simli sedef:)
tupçecan bu ne hız valla..çok takdir ediyorum seni:) aferin çivi çiviyi söker derler..
Bende biriyle tanışsam ya, ama iş ev arasında zor tabi..ama öyle ihtiyacım varki aşık hissetmeye..sözlümden aşk yok die ayrıldım ya kızlar, pişman olmaktan korkuyorum..şuan istesem dönerim ama dönmek niyetinde değilim.ama yalnız kalmaktan da korkuyorum açıkcası ama öylede mutlu değildim en azından şimdi umudum var..aşık olsam keşke, bu işte diyebilsem hissetmek istediğim bu desem...
Bu arada bugünki oje rengi simli sedef:)
İnş. tez zamanda çıkar öyle birisi karşına canım.
Hu huuuuu kactim ben :)))
İyi geceler :)))
kızlar günaydın....sabah sabah odadan biriyle tartıştım tersinden mi kalkmış nedir? sinir oldum kızlar...neyse bugünde bitsede gitsek..
günaydın herkese
gene kimsecikler yok yaaaa
in cin top oynuyor :84::84::84::118:
Ben buradayım tatlım, işten fırsat buldukça bakıyorum.
Naber ?
kızlar günaydın....sabah sabah odadan biriyle tartıştım tersinden mi kalkmış nedir? sinir oldum kızlar...neyse bugünde bitsede gitsek..
iyi diyelim iyi olsun, şükür, senden naber
aaaaa ne oldu ki, çarpaydın bir tane
Ben de iyiyim canım. Bu hafta normalin üzerinde yoğundu benim. Böyle olunca bir taraftan vakit çabuk geçiyor,
iyi oluyor diyorum. Bir taraftan da, aşırı derecede yorgunluk, birşeyler yapmamı engelliyor. Eve gidip yatıyorum,
yayılıp birşeyler okuyorum sadece. Arkadaşlarımla buluşamıyorum, etkinlik, aktivite hayal oldu benim için...
Bir çözüm bulmam gerekli bu duruma ama, inan ona bile mecalim yok. Hayranım şöyle hem çocuk doğurup, hem çalışıp, hem
evini ihmal etmeyip, hem de kendine ve sosyal hayata zaman ayırabilen kadınlara.. Bir gün onlar için 48 saat falan mı acaba
diye düşünüyorum bazen... Bana 24 saat yetmiyor çünkü.. Bu arada, zaman yönetimi ve planlama ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar
varsa buradan beni de bilgilendirsinler. Zira bu gidişle bir bakacağım yaş 70 ve ben hiçbir şey yapamamışım şu hayatta...