- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
-
- Konu Sahibi AngelHeart
selam kızlar
ipeknur küpelerini nasıl görcem ben yaa merak etiim bak
ayrıca dul vs bunları takma. inan artık eskisi gibi bakılmıyor bu tarz şeylşere en azından beni çevremdekiler öyle. diğerlerini de takmıyorum.
ikinci kocayı almayıda düşünüyorum yaneee
günaydın kızlar..bugün diyetisyen kontrolüme gittim..vermeyi bırak 200 gram almışım, verdiğim parayı üzüleyim, şu soğukta oraya gittiğimemi..öyle demoralzie oldumki, öyle mutsuz oldumki ..2 haftadır aynı noktada takıldım..bugün 67 çıktım tartıda görünce resmen ağlayacaktım..cumartesi dikkat etmedim o nedenle de aldım ve veremedim tabi...ya bu kadar emek harcıyorum hala diyete tam uymuyorum bazı günler, çok kızıyorum kendime ama çok... Kızlar bana destek olun ya lütfen..bugünden itibaren tamamiyle uyucam..bu ay verdiğim para uçup gidecek resmen hemde zamanım..bi daha kaçamakmı asla...
Yok canım takmıyorum zaten. Valla şu an koca moca istemiyorum sadece biraz huzur istiyorum. Ama yalnizlik da zorlamiyor değil.
Anlaşıldı benim küpeler günün konusu olacak ama ben kaşındım :) Profilimde fotoğrafım var canım oradan bakabilirsiniz.
selam kızlar
ayrıca dul vs bunları takma. inan artık eskisi gibi bakılmıyor bu tarz şeylşere en azından beni çevremdekiler öyle. diğerlerini de takmıyorum.
Yok canım takmıyorum zaten. Valla şu an koca moca istemiyorum sadece biraz huzur istiyorum. Ama yalnizlik da zorlamiyor değil.
Anlaşıldı benim küpeler günün konusu olacak ama ben kaşındım :) Profilimde fotoğrafım var canım oradan bakabilirsiniz.
selam kızlar
inş.lah kuzum hayırlısıyla o günlerde gelecek, kuğu gibi gelin olacaksın, şöyle kokteyl tarzı düğün yakısır sana hatuncum :)
olursa düğün gelmezsen gerisini sen düşün. madem düğün istiyosunuz gelceksin o zaman. yoksa arar seni taciz ederimal tabi ikinci kocayı fıstık gbi kızsın yaşın kaçta daha düğün istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzz
huuu huuuu
ıkıncı kocayı tavsıye edıyorummm hanımlarrr
Allah hepınızın gonlunuze gore versın
saol acnım inş.
sen bakma ipek in öyle dediğini hayırlı kısmeti çıkınca onu da evereceğiz inşşşş
bencedee
yanınızdan gecıp gıden mutlulukları gormezden gelmeyın cıtırlarrr
ıkıncıyı kocayı aldım
ıkıncı dugunde yaptımmm
saol acnım inş.
sen bakma ipek in öyle dediğini hayırlı kısmeti çıkınca onu da evereceğiz inşşşş
huuu huuuu
ıkıncı kocayı tavsıye edıyorummm hanımlarrr
Allah hepınızın gonlunuze gore versın
Önce seni everelim ben sirami beklerim canim :) olmadi çifte düğün yaparız :)
ben boşanalı çok olmadı yani 1 sene bile olmadı
azcık kafa dinliyim dime hakkım
sonra hayırlı biri ile evleniriz inş yapalım çifte düğün, aynı dönem aynı heyacanları hayırlısı ile yaşayalım ipek cim
bu işler sıra ile olmuyor ki, yarın biri çıkar haydi ben gidiyorum diyebilirsin inş hayırlısı ile dersin, deriz
dinle tabii yaa, evlenince illa anası danası bişiler çıkıyoo, keyfini çıkar bugünlerin kuzum :)
valla balım nasip kısmet artık, büyük konuşmayı sevmem ben, çıkınca o zaman düşünürüz ne yapacağımızı dime ama.
ayrıca çıkacak diye kuralda yok kibelki çöpsüz üzüm çıkar umudum o yönde
aynen bebeğim, hayırlı ailenin hayırlı evladı diyelim, tabiki kimse ağaç kavuğundan çıkmadı, iyilik insanlık olsun aileside olsun,
büyüklerinde hayatımızda yeri olacak tabii kıymet bilsinler yeter. :)