30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar

ipeknur küpelerini nasıl görcem ben yaa merak etiim bak
ayrıca dul vs bunları takma. inan artık eskisi gibi bakılmıyor bu tarz şeylşere en azından beni çevremdekiler öyle. diğerlerini de takmıyorum.
ikinci kocayı almayıda düşünüyorum yaneee

Yok canım takmıyorum zaten. Valla şu an koca moca istemiyorum sadece biraz huzur istiyorum. Ama yalnizlik da zorlamiyor değil.
Anlaşıldı benim küpeler günün konusu olacak ama ben kaşındım :) Profilimde fotoğrafım var canım oradan bakabilirsiniz.

Canım üzülme. Diyet yaparken duraklama dönemine giriliyor bazen. Kaçamaklar elbette olur. Sadece, canın ne istiyorsa kaçamak olarak,
azıcık ye. Vücutta kıtlık bilinci de oluşturmamak lazım. Ben yaza kadar istediğin kiloya geleceğine eminim.

Şubatta spora başlıyorum ben de. Karatay diyeti yapacağım sporla beraber. Yazın ikimiz de hedefimize ulaşmış oluruz

Ben görmedim. :26: Üzerinde bu kadar konuşulunca da merak ettim açıkcası!

al tabi ikinci kocayı fıstık gbi kızsın yaşın kaçta daha düğün istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bende göremedim. Belki arkadaşın olmak gerekiyordur diye düşünerek, arkadaşlık isteği gönderdim sana

inş.lah kuzum hayırlısıyla o günlerde gelecek, kuğu gibi gelin olacaksın, şöyle kokteyl tarzı düğün yakısır sana hatuncum :)

inş.lah kuzum hayırlısıyla o günlerde gelecek, kuğu gibi gelin olacaksın, şöyle kokteyl tarzı düğün yakısır sana hatuncum :)

canım kokteyl yapim arkamdam küfür etsin akrabalar. kız bizinki bildiğin salon düğünü ister ve sever

al tabi ikinci kocayı fıstık gbi kızsın yaşın kaçta daha düğün istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzz
olursa düğün gelmezsen gerisini sen düşün. madem düğün istiyosunuz gelceksin o zaman. yoksa arar seni taciz ederim

baktım canım resim herkese açık herhalde arkadaşın değilim ama gördüm küpelerinide seni de 10 numara olmuş havalı bide

huuu huuuu
ıkıncı kocayı tavsıye edıyorummm hanımlarrr
Allah hepınızın gonlunuze gore versın

saol acnım inş.
sen bakma ipek in öyle dediğini hayırlı kısmeti çıkınca onu da evereceğiz inşşşş

bencedee
yanınızdan gecıp gıden mutlulukları gormezden gelmeyın cıtırlarrr
ıkıncıyı kocayı aldım
ıkıncı dugunde yaptımmm

huuu huuuu
ıkıncı kocayı tavsıye edıyorummm hanımlarrr
Allah hepınızın gonlunuze gore versın

Canım hikayeni siyahbeyaz'ın sayfasında okumuştum. Şu an yaşadığın mutluluğu sonuna kadar hak etmişsin.
Umarım bundan sonrası da sen ve sevdiklerin için çok güzel geçer.
Bütün iyi dileklerimle..

Önce seni everelim ben sirami beklerim canim :) olmadi çifte düğün yaparız :)

ben boşanalı çok olmadı yani 1 sene bile olmadı
azcık kafa dinliyim dime hakkım
sonra hayırlı biri ile evleniriz inş yapalım çifte düğün, aynı dönem aynı heyacanları hayırlısı ile yaşayalım ipek cim
bu işler sıra ile olmuyor ki, yarın biri çıkar haydi ben gidiyorum diyebilirsin inş hayırlısı ile dersin, deriz

dinle tabii yaa, evlenince illa anası danası bişiler çıkıyoo, keyfini çıkar bugünlerin kuzum :)

dinle tabii yaa, evlenince illa anası danası bişiler çıkıyoo, keyfini çıkar bugünlerin kuzum :)

valla balım nasip kısmet artık, büyük konuşmayı sevmem ben, çıkınca o zaman düşünürüz ne yapacağımızı dime ama.
ayrıca çıkacak diye kuralda yok ki belki çöpsüz üzüm çıkar umudum o yönde

aynen bebeğim, hayırlı ailenin hayırlı evladı diyelim, tabiki kimse ağaç kavuğundan çıkmadı, iyilik insanlık olsun aileside olsun,
büyüklerinde hayatımızda yeri olacak tabii kıymet bilsinler yeter. :)

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederımmmm

turkuazcım ne alemsın yaaa

ne guzel ne tatlı yazmıssın
ınsallah hayırlı saglıklı , uzun omurlu copsuz bır uzum cıksın karsınıza :))
benımkı gibi

sen öğrenememişin daha, sen ağaç kavuğundan çıktın kocanın ailesi var
bak tecrübeli olduğum nasıl belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…