- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #47.161
Kesinlikle artık eskiden kafaya taktıklarım umrumda değil bedenimle ruhumla barışığımBen de 30'umdan sonra kendimi bulup, kendimi sevmeye başladım. Ondan önce hep bir arayış içerisindeydim. Kendimle mutlu değildim. 30'dan sonra oturdu bazı şeyler.
En güzel yaşlarımız aslında :)
Herkesin bir kısmeti var elbet canım... Evet benimde arkadaşlarımın çocukları var hatta oturmaya gittiğimde çocuklar beni rahat bırakmıyorlar oyun oynuyoruz arkadaşım bana takılıyor bak seninde çocuğun olsaydı çocuğunla oynar seni rahat bırakırlardıKizlar 29 bitti 30 oluyorum. Her gun evde yalniz yasiyorum ve eve geldigimdr duvarlar bana ben duvarlara bakiyorm. Arkadaslarimin hepsi haftasonu cocuklariypa plan yapiyo. Ben bos bos geciriyorum. Ne zaman evlenecegim yada evlenecegimi hic sanmiyorum
Bende merak ettimBu topik 6 yıl önce açılmış hadi bakalım yazın kimler evlendi
hoşbulduk.Canım herşey olabilir karşımızdakinin ne düşündüğünü bilemiyoruz bir sürü ihtimal olabilir ama erkeklerde genelde gözlediğim kızlardan ilgi görünce biraz çekiyorlar kendini...sende çok üzerine düşme bence canım. Zaten niyeti ciddi duygusal bişeyse sana adım atacaktır...Hoşgeldin bu arada
Erkekler anlık yaşıyor duygularını gibi geliyor bana... çok büyük laflar söylüyorlar...zannediyorsun ki bu adam bensiz yaşayamaz... iki gün sonra o sözlerden eser kalmıyor... biz kizlar duygusal olduğumuz için hayaller kurarız... anlam yükleriz...çok ciddiye alırız sözleri...sonrada üzülüyoruz ışte.. .hoşbulduk.
haklısın üzerine düşmemek en doğrusu.bugun mesaj attı çok samimi bir şekilde. ben kısa cevaplar yazdım.
dediğin gibi ne düşündüklerini anlamak zor.
bu kadar saf olmayı nasıl başarabiliyorsunuz ya. millet nikahlı eşine para vermiyorParayı hesabına yollamıştım evet ama avukat tut mahkeme vs uğraşacak durumda ve halde değilim evlendiği için artık asla iletişim de kurmak istemiyorum kardeşine mesaj yazıyorum bakalım yatıracam dedi, tabiki benim derdimin para olduğunu onların arasını bozmaya çalıştığımı filan söylüyorlar ailecek rabbim sorsun ne diyim Allah’ından bulsun
Ben evlendimBu topik 6 yıl önce açılmış hadi bakalım yazın kimler evlendi
ömür boyu mutluluklar canımBen evlendimbu topik in ilk açıldığı zamanlar yazıyordum hatta. 3,5 yıl önce de evlendim☺ Darısı herkesin başına ama gönlüne göre içine sinen biriyle
Bu topik 6 yıl önce açılmış hadi bakalım yazın kimler evlendi
Ne sorununuz var ?30 yaşında bekar olmak beni çok etkilemeye başladı yaşıtlarım 2.çocuğunu kucağına almışken ben hala başka sorunlarla uğraşıyorum başka bir takım sıkıntılar var çünkü eğer evlenirsem bu sorunlardan da uzaklaşırım diye düşünüyorum
Aynen öyle oluyorİnsanı evlilige iten o boşluk duygusu oluyor herşeyi yapsan da söylüyorsun geriye ilgi sevilme ihtiyacı kaliyor
Ailevi sorunlar diyelim daha doğrusu annem sanki o çocukta ben anneyim zor geliyor insana yaş ilerledikçe bazı şeylerle uğraşmak en güzeli aileyle araya mesafe koyabilmekNe sorununuz var ?
Çözüm bulalım
Evet mutlaka hele de belli bi yastan sonraAilevi sorunlar diyelim daha doğrusu annem sanki o çocukta ben anneyim zor geliyor insana yaş ilerledikçe bazı şeylerle uğraşmak en güzeli aileyle araya mesafe koyabilmek
Çok zor geliyor bazen insana 30lu yaşlarda bekar olmak bazen diyorum vardır bu işte de bir hayır diyorum hele çevremde boşananları görünce bazen de keşke bu yaşa kadar evlenmiş olsaydım diyorum hangisinin doğru olduğunu bilemiyorumMerhaba kızlar 35 yaş bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?