- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.181
Bende de aynı.iş güç, yalnızlık, herşey aynı sen nasılsın?
İyiyim Allah'a şükür.
Ben seni öğretmen zannediyordum ama değilsin herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı.iş güç, yalnızlık, herşey aynı sen nasılsın?
yok cnm, doğru hatırlıyosun, öğretmenlik mezunuyum , hatta etüt merkezinde çalışıyodum o dönem, gerçi sizlerle ilk konuştuğumuz zamanlarda mesleğimi yapmıyodum, ondan yana detliydim hatta, sigortacılık yapıyordum, sonra etüt merkezine girmiştim o yıl 6 ay orda çalıştım, faciaydı... öğretmenlik mesleği ile yollarımızı ayırdıkBende de aynı.
İyiyim Allah'a şükür.
Ben seni öğretmen zannediyordum ama değilsin herhalde.
evet, etüt merkezi. doğru hatırlamışım. :)yok cnm, doğru hatırlıyosun, öğretmenlik mezunuyum , hatta etüt merkezinde çalışıyodum o dönem, gerçi sizlerle ilk konuştuğumuz zamanlarda mesleğimi yapmıyodum, ondan yana detliydim hatta, sigortacılık yapıyordum, sonra etüt merkezine girmiştim o yıl 6 ay orda çalıştım, faciaydı... öğretmenlik mesleği ile yollarımızı ayırdık
petunya, nasılsın?teşekkür ederim Sevcan_34
çalışıyorum, bir de çalışmazsam nice olur halim hem yalnız,hem işsizevet, etüt merkezi. doğru hatırlamışım. :)
şimdi çalışıyor musun?
özenilmeyecek gibi değil :)çalışıyorum, bir de çalışmazsam nice olur halim hem yalnız,hem işsiz
gerçi bazen çalışmak da boş geliyo bana ya, mandıra filozofuna özeniyorum vallahi
teşekkür ederim Sevcan_34
Aynen, bir ara aslında kafaya koymuştum iş hayatını bırakıp hayatımı yaşıyayım,fotoğraf çekeyim, şehir şehir gezeyim filan dedim de önceki işimde çalışırken bu iş çıktı, reddedilir gibi değildi. iş hayatı bırakmadı beni :)özenilmeyecek gibi değil :)
ne iş yapıyorsun şu anda canım?Aynen, bir ara aslında kafaya koymuştum iş hayatını bırakıp hayatımı yaşıyayım,fotoğraf çekeyim, şehir şehir gezeyim filan dedim de önceki işimde çalışırken bu iş çıktı, reddedilir gibi değildi. iş hayatı bırakmadı beni :)
bankacı oldum :) nerden nereye di mine iş yapıyorsun şu anda canım?
ne alaka cidden? :)bankacı oldum :) nerden nereye di mi
:) öğretmenlikle alakası yok ama daha önceki deneyimlerimle alakalı aslında, 6 aylık etüt merkezi deneyimi dışında hep finans alanıda çalıştım, 2 yıl muhasebe, 6 yıl sigorta genel müdürlük... hep bu alanla yakından ilişkili yani. şube değil, Genel müdürlükteyimne alaka cidden? :)
Şubeci misin?
iyi bari, şubeci olmak zor. gerçi genel müdürlük de yerine göre zor.:) öğretmenlikle alakası yok ama daha önceki deneyimlerimle alakalı aslında, 6 aylık etüt merkezi deneyimi dışında hep finans alanıda çalıştım, 2 yıl muhasebe, 6 yıl sigorta genel müdürlük... hep bu alanla yakından ilişkili yani. şube değil, Genel müdürlükteyim
muhasebe & finans benim.şube sıkıntı gerçekten, sen de çalışıyodun değil mi? ben bayadır girmediğim için tam hatırlayamıyorum. hatta içimizden biri evliydi, sen miydin, petunya love mıydı? bende hatlar çok karıştı uzun zamandır uzak kalınca
allah analı babalı übyütsün. darısı başımıza öyleyse :)
Ne sorusuymuş ki buyakalandım
ya işte kafamı kurcalayan o soruya belki burada yanıt bulurum dedim, çıldırıciiim.
Yoğundu canım, kına - düğün vs.
seninki nasıl geçti?