- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.141
İyiyim Allah'a şükür, sen nasılsın?Sağ ol canım, belin nasıl, daha iyi misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim Allah'a şükür, sen nasılsın?Sağ ol canım, belin nasıl, daha iyi misin?
Şu anda en sevdiğim şarkı... Memleketimden bir parça, çok seviyorum, sizinle de paylaşmak istedim :)
Dinleyeyim canım.
Memleketimden bir parça, derken?
Beğendim. Güzel.Yani Bulgaristan şarkısı canım, Bulgaristan göçmenim ya ben :)
Beğendim. Güzel.
Aramıza hoş geldiniz. Haftalar öncesi değil, yıllar öncesi kayıt olmuşsunuz.Merhaba arkadaslar,
Kadinlar Kulubune uye oldum haftalar oncesi, ama pek bisey yapmamissim bu sitede. Bakiniyim derken, bi baktim 30 yas ustu bekarlarin topigi varmis. Ilgimi cekti yazayim dedim.
Hollanda'dan katiliyor, 32 yasindayim, ve anladiginiz gibi bekarim :)
Rabbim herkesin gonlune hayirli olani nasip etsin in'shAllah. :)
Merhaba arkadaslar,
Kadinlar Kulubune uye oldum haftalar oncesi, ama pek bisey yapmamissim bu sitede. Bakiniyim derken, bi baktim 30 yas ustu bekarlarin topigi varmis. Ilgimi cekti yazayim dedim.
ben biraz geç aralıklı geliyorum aslıcım sen nasılsınŞimdiden günaydın filo petu gelirse mino mavili ceren
Merhaba arkadaslar,
Hayırlı cumalar cnmhoşgeldiniz Fatima83 , oralarda hava nasıl? soğuktur şimdilerde.
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
hayırlı cumalar ..
Yazdığım akşamın gündüzü gelmiştin sanırım, şaşırmıştım biraz:) daha sık bekleriz. İş güç yoğun geçiyor. Senin nasıl gidiyor.ben biraz geç aralıklı geliyorum aslıcım sen nasılsın
Yazdığım akşamın gündüzü gelmiştin sanırım, şaşırmıştım biraz:) daha sık bekleriz. İş güç yoğun geçiyor. Senin nasıl gidiyor.
Amin, tüm sıkıntı yaşayanları inş.
Selam herkese
Şu anda en sevdiğim şarkı... Memleketimden bir parça, çok seviyorum, sizinle de paylaşmak istedim :)
Merhaba arkadaslar,
Selam mutlu günler mavili:)Dün işler nedeniyle yoktum..
Mutlu günler arkadaşlar....
turkuazbulut , petunya_love K KenyaliZehra A asli cerenkar minerva1988 reddmars ...
yeni arkadaşlarıma da selamlar
iyi akşamlar kızlarr