- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.101
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Başka şehre gitme durumum var filo ondan korkuyorum , sahipsiz kalırım diye.
Orayi sevmem sıkılırim diye, olur da anlasamazsak bos yere duzenimi bozup gittigime pisman olurum diye vs vs vs
Çok geçmiş olsun Mavilim, dikkat et kendine, havalar zaten tam hastalık havası.
çook sevindim sevcan, inşallah güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğine kavuşur.
hamilelik çok güzel.
darısı isteyenlerin başına.
Tansiyonuma ara ara baktırıyorum. (gerçi uzun zamandır baktırmadım ama)Tansiyondan kaynaklanmıyor değil mi başağrın? Migren olduğunu sanan bir tanıdığımda tansiyon çıktı da... Bende de stresliyken başağrısı oluyor.
Sağ ol Sevcan, iyiyim. Sen de iyi misin?
havalardan olmuyor ..
ev soğuk bende üşüyorum-üşütüyorum.
2 gündür hapşurma ve halsizlik vardı. Griptim
Bir kupa kahve içtim. 20 dk sonra bir ağırlık çöktü .. Gözlerim kapandı . İlaç kullanmadığım için çok garip geldi. İlaç etkisi desem değil.
Dİyorum biraz nazara geldim. bir uyudum 2 saat :) Enerjim çekildi resmen anca toparlandım.
Beklenti içinde olma o zamankızlar ortada hiç bir sebep yokken 30 yaşından sonra ilişkiler anlamında bir mucize gerçekleşme ihtimali var mı? ben artık asla inanmıyorum kendi adıma herkes güzel düşün güzel şeyler olur diyor. artık akıl verenlerden de bıktım. sosyal ol/dua et/kursa git vs vs diyenlerden de bıktım. yalnızların halini ancak yalnızlar anlıyor başka hiç kimse ne kadar yakın olursa olsun anlamıyor. tüm tesellilerden tüm tavsiyelerden bıktım çünkü olmayınca olmuyor insan ne yaparsa yapsın her tuttuğu elinde kalıyor. böyle pat diye daldım başlığa ama çok doluyum ey forum sakinleri burası en uygun başlık gibi geldi. burayı okuyan herkese allah gönlündeki güzel dilerkleri verir.
Çok karışık hallerdeyim prensesim duygusal olarak. Farkındayım hiç uğrayamadım topiğe
sorun yok tatlım :)Hayırdır inşallah neyin var? Anlatmak ister misin?
( pofu nun sayfasını sohbet sayfasına çevirmeyelim diye buradan cevap yazdım. )
Çok zor sorular ve ben hiçbirine emin olarak cevap veremiyorum.Evlilik şans gibi. Piyango bileti gibi düşün. Kendi şehrinde de olsa olasılıklar hep var.
Karşındaki insanı hiç bir zaman tam olarak tanıyamazsın. Oturması kalkması, hayatı, düzeni, ailesi, kişiliği önemli senin evlenmen için sendeki benliği tamamlıyor mu.
Hiç evlenmedim. İnan bilemiyorum. :/Çok zor sorular ve ben hiçbirine emin olarak cevap veremiyorum.
Tereddütsüz mü olmak gerekir illa evlenirken yoksa muhakkak soru işareti kalır mı kafada?
iyi günler kızlar... bugün kimse gelmemiş. nasılsınız bakalım?
petunya_love
cerenkar
minerva1988
reddmars
mavilimYesilim
AngelHeart
beyazbaron
Sevcan_34
NeverOne
delim_perim
D deryaderya
daha iyiyim. belimde ağrı var biraz. ağrı da değil tutulma gibiGünaydın canım, ben iyiyim teşekkürler, sen nasılsın, nasıl oldun?
Merhaba canım.iyi günler kızlar... bugün kimse gelmemiş. nasılsınız bakalım?
petunya_love
cerenkar
minerva1988
reddmars
mavilimYesilim
AngelHeart
beyazbaron
Sevcan_34
NeverOne
delim_perim
D deryaderya
nasılsın? dün "biraz sıkıntıda" olduğundan bahsetmiştin. iyi misin?Merhaba canım.
İyi değilim, rabbim güç versin başka çarem yok.nasılsın? dün "biraz sıkıntıda" olduğundan bahsetmiştin. iyi misin?