- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.761
Herkese iyi haftasonları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendimin hiçbir konuda "iyi" olduğunu düşünmüyorum.Neden öyle konuştun ki, herkesin diğerlerinden üstün olduğu bir yönü, yeteneği vs mutlaka vardır.
Ne güzel!:) bende özlüyorum ama kk yerine kitap diyorum :)
Tanıdığımızın da kınası vardı da sizin o tarafta... Ondan sordum.hayır filozof değil.. :)
neden ki?
Sevcan, nerelerdesin?Günaydın kızlar,nasılsınız? İyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Tanıdığımızın da kınası vardı da sizin o tarafta... Ondan sordum.
Sevcan, nerelerdesin?
Sana da mutlu haftalar...
Geçmiş olsun. Neyin var?Teşekkürler Filo'cum Buralardayım da iki hafta izindeydim, fizik tedaviye gittim uzak kaldım biraz burdan :)
Geçmiş olsun. Neyin var?
ah canım, geçmiş olsun. görünmez kaza. :'(Sağ ol canım. Parmağım kırılmıştı söylemesi ayıp dolabın üzerinden ayakkabı alıcaktım sandeleyden düştüm bir anda kendimi yerde buldum :) Platin takılacaktı Allah'a çok şükür kaynadı, ama fazla hareket ettiremiyordum fizik tedviye gönderdiler.
Mütevazılıktan o zamanBen kendimin hiçbir konuda "iyi" olduğunu düşünmüyorum.
Ne güzel!
Seni boşuna mı "kitap kurdu" olarak aday gösterdik.
Tanıdığımızın da kınası vardı da sizin o tarafta... Ondan sordum.
Sevcan, nerelerdesin?
Sana da mutlu haftalar...
Geçmiş olsun.Sağ ol canım. Parmağım kırılmıştı söylemesi ayıp dolabın üzerinden ayakkabı alıcaktım sandeleyden düştüm bir anda kendimi yerde buldum :) Platin takılacaktı Allah'a çok şükür kaynadı, ama fazla hareket ettiremiyordum fizik tedviye gönderdiler.
Geçmiş olsun.
konuyu çok uzatmış olacağım ama mütevazılıktan da değil; gerçekten : )))Geçmiş olsun.
Amin! Sen de şahane bir gün geçir inşallah Sevcan.Teşekkürler canım.
Günaydın herkese, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum kızlar.
Günaydın PERİGünaydın kızlar ...
Peki peki anladıkkonuyu çok uzatmış olacağım ama mütevazılıktan da değil; gerçekten : )))
Amin! Sen de şahane bir gün geçir inşallah Sevcan.
Günaydın PERİ
Günaydın canım.. nasılsın bende bu aralar diş macunumu değiştirdim naturalive diye doğal bir tane buldum şimdilik memnunum on gün oldu başlayalı.. sls ,flor vs zararlı şeyler yok içinde.. hamile olunca yazayım dedimbende almıyorum aslı, gerçi alışveriş için pek zaman yaratamıyorum, int.daha kolay ama kumaşa dokunmam lazım. bence kıyafeti gösteren kumaştır. beden ölçüleri, yakası çok açık eteği çok uzun olmamalı. ben minyon olduğum için pek standarda uymuyor. hele hamileyken hiç
ama züccaciye, temizlik amway ev tekstili bebek tekstil ürünleri alıyorum.
Amway in birkaç ürününü kullanıyorum bu arada kızlar. çok memnunum. hafif kokulu ve temizliği güzel.
özellikle diş macunu ve fırçalarını tavsiye ederim.
günaydın bu arada
Günaydın canım.. nasılsın bende bu aralar diş macunumu değiştirdim naturalive diye doğal bir tane buldum şimdilik memnunum on gün oldu başlayalı.. sls ,flor vs zararlı şeyler yok içinde.. hamile olunca yazayım dedim