- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.721
Petunya, ne güzel paylaşımlar bunlar... Sağ ol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah :)iyiyiz perim, çok şükür. şubat ayında aramıza katılmasını bekliyoruz
bende almıyorum aslı, gerçi alışveriş için pek zaman yaratamıyorum, int.daha kolay ama kumaşa dokunmam lazım. bence kıyafeti gösteren kumaştır. beden ölçüleri, yakası çok açık eteği çok uzun olmamalı. ben minyon olduğum için pek standarda uymuyor. hele hamileyken hiç
ama züccaciye, temizlik amway ev tekstili bebek tekstil ürünleri alıyorum.
Amway in birkaç ürününü kullanıyorum bu arada kızlar. çok memnunum. hafif kokulu ve temizliği güzel.
özellikle diş macunu ve fırçalarını tavsiye ederim.
günaydın bu arada
Öğretmen olmayı çok önceleri isterdim ama burada bahsetmedim galiba, çok eskidendi o :)
Haydi öyle olsun.
Öylesin zatenKeşke ben de senin gibi akıllı , başarılı bir insan olsam.
Zaman hakikaten çabuk geçiyor...iyiyiz perim, çok şükür. şubat ayında aramıza katılmasını bekliyoruz
Zaman hakikaten çabuk geçiyor...
Merhabalar ...merhaba kızlar
nasilsiniz☺Merhabalar ...
olmadığımı biliyorum.Öylesin zaten
İyiyim seni sormalı ?nasilsiniz☺
İyiydim ama birden gözlerim başım dişim üçü birden agrimaya başladıİyiyim seni sormalı ?
Yasinı öğrenebilir miyim☺Kızlar o kadar mutsuz o kadar umutsuzum ki niye yaşıyorum ki diyorum biran önce şu yaşamam geçirmem gereken günler bitse de ölsem diyorum niye yaşıyorum ki ne amacım ve ne de bir gelecek planım çok çok kötüyüm kızlar
Kızlar o kadar mutsuz o kadar umutsuzum ki niye yaşıyorum ki diyorum biran önce şu yaşamam geçirmem gereken günler bitse de ölsem diyorum niye yaşıyorum ki ne amacım ve ne de bir gelecek planım çok çok kötüyüm kızlar
Öylesin zaten
Zaman hakikaten çabuk geçiyor...
olmadığımı biliyorum.
aynen öyle oluyor, filozof. geçen yaz bikaç parça bşy aldım hemde marka diye. sevmedim. evde giyiyorum.
oğluş iyi ya hareketi yok bugün, uyuyor sanırım. 3 aydan geriye saymaya başladık. zaman çabuk ilerliyor bu ara