- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.621
pardon biraz degil çoookmerhaba kızlar boyle olmaz sizin kesin ve kesinlikle eglenecek bişey bulmanız lazım
hareketlenin braz))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon biraz degil çoookmerhaba kızlar boyle olmaz sizin kesin ve kesinlikle eglenecek bişey bulmanız lazım
hareketlenin braz))
fayadalı değil galiba sıkıldım geçen hafta iki gün yalnız kaldım nefes alım seviyorum insanları ama bazılarına hiç bişey değmiyor boşuna zaman kaybı en güzeli ev kahve kita. ne okuyosun şimdi aslı bitirdin mi o kitaplarıFaydalı eğlenceli geçiyor yani, sevindim:)
yaş geçince böyle oluyor gençken bizde eğlenceliydik kalmadı atıkmerhaba kızlar boyle olmaz sizin kesin ve kesinlikle eglenecek bişey bulmanız lazım
hareketlenin braz))
Doğru söylüyorsun. Başladın mı diye sorsan ama başka çok ince bir kitap okudum hakkımı yemeyeyim şimdi:)) sen neleri okudun bakayım:)fayadalı değil galiba sıkıldım geçen hafta iki gün yalnız kaldım nefes alım seviyorum insanları ama bazılarına hiç bişey değmiyor boşuna zaman kaybı en güzeli ev kahve kita. ne okuyosun şimdi aslı bitirdin mi o kitapları
Senin yaşında ne var kızımyaş geçince böyle oluyor gençken bizde eğlenceliydik kalmadı atık
23 yaşında olsak biz de senin gibi kıpır kıpır olurdukpardon biraz degil çoook
neymş o ince kitap. benDoğru söylüyorsun. Başladın mı diye sorsan ama başka çok ince bir kitap okudum hakkımı yemeyeyim şimdi:)) sen neleri okudun bakayım:)
ah ah mirim eskiden böyle miydik yaş geldi geçtiSenin yaşında ne var kızım
neymş o ince kitap. ben
grey
2 adet hakan günday
acı çikolata
son günlerde bunları okudum.
orhan pamuk okuyrum şimdi de
Sen bizden iyisin bacıah ah mirim eskiden böyle miydik yaş geldi geçti
filomun üstüne tanımam kuzum :) o baş ağrılarına rağmen okuyorFilo alınmasın da yılın enleri anketinde kitap kurdu olarak seni seçtim, sonuna kadar hak ediyorsun mirim
Eski bir tiyatro kitabı, adı bile kalmadı aklımda:)
filomun üstüne tanımam kuzum :) o baş ağrılarına rağmen okuyor
bence bunun yasla alakası yok23 yaşında olsak biz de senin gibi kıpır kıpır olurduk
Bizim yaşımıza gelince görüşürüz, biz iki yaşı da yaşadık sonuçta:)bence bunun yasla alakası yok
hastayım derseniz hasta olursunuz
bunun gibi birsey
ha birde inanın benimde hayatım dort dortkuk degılbence bunun yasla alakası yok
bunun gibi birsey
pardon yas kac?Bizim yaşımıza gelince görüşürüz, biz iki yaşı da yaşadık sonuçta:)
30pardon yas kac?
bende sandımki 52 falan
şimdi ben gerçekten hasatım onu ne yapsam kibence bunun yasla alakası yok
bunun gibi birsey
geçti bizden aslımBizim yaşımıza gelince görüşürüz, biz iki yaşı da yaşadık sonuçta:)